פרק 15

ליסאן

New member
../images/Emo41.gif פרק 15../images/Emo41.gif

כן אני יודעת שזה רק עוד חצי שעה. לא יכולתי להתאפק יותר . עם מישהו כועס שיסקול אותי במפגש בירקון (בהנחה שנקבע שעה ומקום) וסוף כל סוף קיקיו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תגובות נוספות לאחר הפרק

yael1311

New member
למה אחרי?

הנה! לפני הפרק ואני כבר מתפתלת ממתח! אני יודעת מה יקרה... מה יהיה הסוף... אבל איך?! איך לעזזאל!

Buyo H

New member
איזה פרק טובבבבב!^^

קיקיו חזרה לחיים!!!!!!!!!!^__________^ אבל נורא מעצבן אותי המצב
שיגיע כבר הספיישל השני!~147-148 הוו... קיקיו לכ כך מאגניבה

Stinki Winki

New member
../images/Emo71.gifקיקיו חיה או לא??><

בפרקים אומרים שהיא מתה ובפורום אומרים שהיא חיה ואני לא יודעת מה לחשוב כבר... בכל אופן קקה של פרק... רובו היה הזיכרון של אינויאשה... אבל בקטע של הזיכרון שלו, שקיקיו בגדה בו, כמעט בכיתי...

היא...../images/Emo58.gif

הייתה מתה והחזירו אותה לחיים... (אבל היא לא ממש חייה באמת היא כמו זומבית שצריכה לקחת נשמות של אחרים כדי לחיות!!!) אני שונאת אותה!!! שתשכח מהעבר! ושתעזוב את אינויאשה! מה שהיה היה, עכשיו אינויאשה אם קגומה! (סתם מביעה את דעתי חחח... P:)

ליסאן

New member
איזה פרק יפה!!!!!!!!! ../images/Emo41.gif

אני זוכרת שראיתי אותו בפעם הראשונה (ורק אז הבנתי למה קיקיו מתה) זה פשוט אחד הסיפורים הכי עצובים שאני מכירה.

y a m i girl

New member
שווההההההההה|מדוזה|../images/Emo82.gif

יו, קיקיו ואינויאשה כאלה מסכניםםםםםם!!! והם היו זוג כזה חמוד!! אני אהבתי את הפרק ביותר^^ יו, כיף לראות את הפרקים הראשונים שוב^^ (יאאאא, עוד (מחרר!!) מירוקו ואחרי כמה פרקים סאנגו
סוףסוףףףףףףף) יאייייייי^^

וואו ../images/Emo7.gif

זה היה פרק כל כך עצוב. הוא החייה את קיקיו, ואז התגלה כל העבר, וכל הדברים שלא ידענות וזה היה מאות תמוהה, טוב לפחות מצידי. כל כך עצוב מה שקיקיו הפכה להיות, כל כך יפה מה שהיה ביניהם, וכל כך עצוב שאינויאשה ממש משתגע ממה שקרה התחלתי לבכות בסוף.. טוב אני בדרך כלל בוכה
הו, קיקיו ממש נסגדת
ואינויאשה
הו.. לפחות יש לו את קאגומה
למרות שהקול שלה מעצבן ובא לי להאיף לה כאפה

Lady Sohma

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo174.gifאיזה פרק;.;

פרק יפהייפה, עצוב;; מסכנים קיקיו ואינויאשה, הכל השתבש בסוף;.;

../images/Emo12.gifוואו איזה פרק....

היה כלכך טוב.. כמעט בכיתי.. :/ אבל שוב הכל מסתבך לי... מי בדיוק בגד במי? או שזאת פשוט הרגשה ששניהם יצאו איתה? כל אחד מרגיש מרומה מצידו? ו.. בפרק הקודם אמרו שקיקיו לא אהבה אותו.. ועכשיו.. אומרים שהיא כן

פרק טוווווובבבבבב

לא האמנתי שאינויאשה בגד בקיקיו.... אוראסאורה ממש מעצבנת!!! ואינויאשה צריך להיות קאגומה!!!! שיפו חמוד :)

GalBatz

New member
לא אמרו שהיא לא אהבה אותו.

קאגומה ניחשה לפי ההתנהגות של אינויאשה שהיה לו משהו עם קיקיו ושמשהו ביניהם לא הסתדר כי הוא שונא אותה עכשיו, אז הניחוש שלה היה שקיקיו לא אהבה אותו בחזרה.

Gal134

New member
יאווו

אני שונא את קיקיו!!! וד"א אני חדש! אוףף היא גנבה לקגומה את אינויאשה ומה זה התאכזבתי מהפרק כי לא ראיתי אתמול ת'פרק!!! אוףף

Buyo H

New member
היא לא גנבה לפקצה את אינויאשה..../images/Emo3.gif

כמו שנטע אמרה, קיקיו היתה הרבהההה הלפני הפקצה.. אבל לא משנה... ברוך הבא^_^

למעלה