פרק 15

keroit

New member
אם לא שמת לב, היא שמה את../images/Emo97.gif

האייקון של הספוילר

Buyo H

New member
אנשים, שימו את ה../images/Emo58.gif בכותרת

ולא בתוכן ההודעה, כי לא תמיד שמים לב כשזה בתוך ההודעה.. או שתשימו את ה
בתוכן, תרדו כמה שורות ורק אז תתחילו לספיילר

BaBy AnImE

New member
פרק מדהים!!!

לא ידעתי שמערכת היחסים בין קיקיו וקאגומה היא כזו... 'אינויאשה אוהבת את שתיהן- למה אתם לא יכולים?
'

../images/Emo12.gif../images/Emo19.gif

אה, והפריוויו שעשע אותי: "קיקיו שוב מתה, ואנחנו ממשיכים במסענו בלהבלהבלה.."

Co0L iT

New member
זה היה פרק ממש עצוב...

ממש עצוב בכיתי בסוף אינויאשה וקיקו חמודים מאוד ביחד אבל הוא וקגומה מתאימים אוך אני משתגעת מהסדרה... וזה היה פרק ממש יפה...

כן כן כן...*מסתכלת בשאט נפש*

הבנתי שהיה פרק מצוין ובלע בלע בלע והבנתי גם 'שאני היחידה שלא ראתה אותו..*כולם מסתכלים עליי וממצמצים* ... *נסכלת* שמישהוא יעדכן אותי? תקציר זריז? אונגאיייי

ליסאן

New member
בשבילך יקירתי....../images/Emo41.gif

המכשפה לוקחת את קאגומה ובעזרת עשבים משונים מוציאה את נשמתה מתוכה כדי להעבירה לגוף של קיקיו (משום מה היא מאמינה שתוכל לשלוט בקיקיו) איניואשה מגיעה ורואה את גופה של קיקיו וקורא בשמה. הנשמה עוברת לגוף של קיקיו שפעולתה הראשונה היא להרוג את המכשפה. אחר כל היא פונה לאינויאשה ומטיחה בו אשמה כי בגד בה כאשר היא התכוונה להביא לו את השקינוטאמה על מנת שיהפוך לבן אגם והם יוכלו לחיות ביחד.(אוווו) היא טוענת שהוא תקף אותה פצע אותה אנושות והלך לכפר עם השקינוטאמה כדי להרוג את שאר אנשי הכפר. היא השתמשה בכוחותיה האחרונים ע"מ להגיע לכפר לחתום אותו לגזע העץ ואז מתה (מה שראינו בפרק הראשון) בכל אופן היא התכוונה להמשיך מאיפה שהפסיקה ומנסה להרוג את אינואישה( שמכחיש כי פגע בקיקיו , והיא מצידה טוענת כי הוא משקר) כאשר קיקיו כמעט הורגת את איניואשה קאגומה מתעוררת ומשיבה את נשמתה אליה. אינויאשה ניצל וקיקיו ממהרת להתרחק מקאגומה כדי שלא תאבד את שאר נשמתה ותמות לחלוטין . איניאשה רודף אחרי קיקיו שהחליקה ועמדה ליפול מההר , אינויאשה תופס אותה ומנסה לשכנע אותה להניח לשנאתה ולהחזיר את נשמתה לקאגומה. קיקיו אומרת לו כי הדבר זהה למוות מבחינתה אך היא מבינה שזה מה שהוא רוצה- לראות אותה מתה. היא אומרת לו שאם היא תמות היא תיקח אותו איתה ומפעילה את הקסם שלה ש"מטהר " שדים וגורם להם כאב. אינויאשה מנסה לאחוז בה עדיין אך ידה מחליקה מידו והיא נופלת למותה (או שלא...) שאר הפרק זה פלאשבק לעברם המשותף בו מראים איך התקרבו אחד לשני ולמדו לאהוב זה את זו. וכיצד אינויאשה מסכים להפוך לאדם ע"מ לחיות עם קיקיו. ואז יש את גירסתו של אינויאשה למה שקרה באותו היום- הוא חיכה לקיקיו והיא במקום להביא לו את השקינוטאמה ניסתה להורגו. בכעסו הלך לכפר לגנוב את השקינוטאמה ע"מ להתנקם בה. ואז היא הופיעה וחתמה אותו. בסוף אינויאשה שואל (שוב ושוב) איך הדברים הגיעו לכך. וככה נגמר הפרק. לא כלכך קצר אבל לדעתי זה פרק חשוב...

17סיסי

New member
כמה בכיתי!!!! איזה פרק עצוב....

היום יצא לי לרחם על קיקיו .. אפילו שאני לא אוהבת אותה...וכמובן על אינו .. מסכן...

למעלה