פרק 15

LoVe in Ron

New member
..[חדשה../images/Emo3.gif]..../images/Emo183.gif

וואוו איזה פרק מדהים
אבל אני לא מבינה, מישהו עבד על קיקיו/אינו שהכול ישתבש ככה? (או כמו שאינו אמר: איך התדרדרנו לזה?
) עוד משהו (שאני לא מבינה), כשהנשמה של קיקיו בתוך קגומה היא לא יודעת כלום על מה שקרה בין קיקיו לאינו, וכשהנשמה שלה בתוכה, היא יודעת הכל, ורוצה לנקום. איך?! זו אותה נשמה
נאממ.. הכי קרע אותי בפרק שפתאום השדה ההיא התחילה לדבר מתוך האפר שלה, חעח
היא מפחידה.

Buyo H

New member
ברוכה הבאה^^

ממ... הנשמה של קיקיו בתוך הגוף של הפקצה, אבל היא לא זוכרת כלום כי.. זה כמו גלגול נשמות.. הנשמה עוברת לגוף אחר ומתחילה חיים רגילים בלי זכרונות מהעבר.. כן, זה היה מצחיק כשהיא התחליה לדבר פתאום

y a m i girl

New member
בדלל ש|מדוזה|../images/Emo82.gif

הנשמה עברה גילגול נשמות. את לא זוכרת מה קרה לך בחיים הקודמים שלך למשל... אם באמת יש גילגול נשמות
.

Stinki Winki

New member
../images/Emo71.gifחחחחחחחחXDDDDDD

באמת זה היה קטע מצחיק... והעיניים שלה בלטו בים האפר ואז היא התנדפהXDDD היא קורעת^__^

Gal134

New member
אתם לא תאמינו!!

קיקיו הולכת לאכול אותה!!! ראיתי קטע מאיזה פרק שקגומה ואינויאשה מתנשקים!! (והוא לא חושב שזאת קיקיו><) שונא את קיקיו

ליסאן

New member
ברוך הבא ../images/Emo140.gif../images/Emo41.gif

ועכשיו.. אינויאשה של קיקיו
(גם אם היא לא רוצה אותו) ולהבא אם את הרושם על דברים שעוד לא שודרו יש לסמן ב
. ושוב השתלבות מהירה

GalBatz

New member
../images/Emo58.gifלפרק 22 או 23../images/Emo58.gif

רק חבל שקיקיו מתנשקת איתו קודם. ._.

y a m i girl

New member
מה הקשר?XD|מדוזה|../images/Emo82.gif

אין פרק כזה, מצטערת...
אבל יש קטע בסרט השני... והסרט לא משפיע על העלילה של הסדרה^^ וחוץ מזה... מי אמר שאינויאשה לא מתנשק עם קיקיו?^^

GalBatz

New member
הו,

כשמראים את הזיכרונות של קיקיו ואינויאשה המחשבה הראשונה שלי היא "יו, עכשיו זאת הפעם הראשונה מתוך איזה מליון שרואים את הקטעים האלה בסדרה"
(ואת הקטעים המלאים ב-147-148~!) זה פרק טוב. אם לא הייתי רואה את הפרקים היותר-מתקדמים הייתי ממש שונאת את קיקיו כרגע.
אינויאשה וקיקיו היו נורא חמודים ביחד. אבל לא נראה לי שזה יותר מדי הולך ביניהם כרגע.~_~ ומה זאת המתקפה המוזרה הזאת של קיקיו שהיא השתמשה בה בפרק הזה? היא לא משתמשת בה עוד בסדרה אף פעם.
הו, מחר מירוקו~!^_____^ ראיתם מה אמרו בפריוויו? "הנער עם יד הציקלון" או משהו כזה. מה לעזאזל..?
עכשיו יקראו לקזאאנה שלו ציקלון?;;

harar8

New member
איזה פרק יפה ועצוב

אינויאשה וקיקיו לא באמת בגדו אחד בשני נכון? זה היה נארקו שסיכסך ביניהם הוא התחזה לכל אחד מהם וסיכסך ביניהם נכון? איזה רשע הוא אז לולא הוא הם היו יכולים לחיות ביחד רק בגללו קרה מה שקרה. ויש לי שאלה באיזה פרק יתחילו להראות את נארקו?

GalBatz

New member
מתחילים לדבר עליו בפרק הבא,

או עוד שני פרקים או משהו כזה. ורואים אותו ב-18, אני חושבת.

Stinki Winki

New member
../images/Emo71.gifספויילר מעליי../images/Emo58.gif

באמת אנשים, יש כאלה שלא ראו אינויאשה אף פעם וזה פשוט הורס את הצפייה!
(אם נשלח פעמיים תפוזונע
)

למעלה