פרק 401 - The Avengers

hadi13

New member
היום זה מתחיל!

the OC 4 ימי חמישי 22:00 שידורים חוזרים:שישי 14:25,19:45

P A T D F A N

New member
../images/Emo45.gif סופסוף ..

לא עוד "שיט לא ראיתי OC ואין שידור חוזר בשומקום ועד שאני אוריד את הפרק תיגמר העונה ;[ " D:

ליאוריש

New member
אני מקנא בכל מי שרואה את זה עכשיו

פעם ראשונה את הפרקים כי באמת הם פרקים נהדרים בתור אחד שראה בקצב של ארה"ב... סדרה נפלאה אני מתכוון לראות....את הפרקים שוב... אני מאחל לכולם ארבעה חודשים נהדרים עם או.סי..... אחת הסדרות הטובות ביותר...אין מה לומר. מקווה שיהיה שרשור שבועי לפרק...למי שצופה אשמח להביע את דעתי בנוגע לכל פרק....

אושררררררררר

אני מהבוקר לא מצליח להתרכז בכלום אני כולי מחכה לזה.... כבר מזמן לא התרגשתי ככה (חחח אני לא יודע מה עובר עלי) בלי קשר זו אחת התמונות היפות!!!!

אושררררררררר

אני מהבוקר לא מצליח להתרכז בכלום אני כולי מחכה לזה.... כבר מזמן לא התרגשתי ככה (חחח אני לא יודע מה עובר עלי) בלי קשר זו אחת התמונות היפות!!!!

BarcaBoy2

New member
מישו יודע מה השיר הזה שהיה בפרק

היום?? איך קוראים לו?

ליאוריש

New member
המוזיקה שהייתה בפרק....

"Running Up That Hill" by Placebo - מומלץ ! "Save Me" by Jude - ! "Song For The Sunshine" by Belle & Sebastian - ! "Mr. Blue" By Catherine Feeney - ! "Bootleg Saint" by Sam Roberts -! "A Bad Dream" by Keane - מומלץ ! שני השירים הללו מומלצים כי הם באמת ממחישים את מה שהיה בפרק לדעתי... שני שירים נהדרים של פלסיבו ושל הלהקה קין.

../images/Emo41.gifפרק 401 - The Avengers ../images/Emo41.gif

Seth works at a comic book store in Newport. Kirsten drops by the store to ask Seth if he has something to send Ryan in a "care package" she is preparing. Later, Seth tries to talk Ryan into coming to dinner at the Cohens' but the latter isn't easily persuaded, saying he works nights, etc. At her dorm, Summer and a friend named Che try to rally students for a protest. Summer gets a phone call from Taylor who seems to be in Paris.​

פרק טוב מאוד

פרק מעולה, אחד הפרקים החזקים ביותר העונה. אני יכולה להבין אם כמה מכם לא יאהבו את הפרק, מדובר בפרק קצת אפל ושונה מהפרקים הרגילים של האוסי, אבל בהתחשב בעובדה שמריסה מתה בפרק הסיום של העונה הקודמות, אני ציפית לפרק קצת אפל, ובכלל אני תמיד מעדיפה דרמה על קומדיה. החלק האהוב עליי בפרק הוא (כרגיל) ראיין - אני חושבת שבן מקנזי עשה עבודה מצויינת בלהעביר את התחושות והרגשות של ראיין בפרק, ממש היה אפשר להרגיש את הכאב שלו. ראיין נמצא במקום מאוד אפל, אחרי שכל החיים שלו, אנשים שהוא אהב עזבו אותו עכשיו הנערה הראשונה שהוא אי פעם אהב מתה (והוא מתה בידים שלו), והדרך שלו בלהתמודד עם זה היא לברוח מהכוהנים (במחשבה שהוא מזיק להם ושיהיה להם יותר טוב בלעדיו) לוותר על העתיד שלו לחלוטין (הוא לא הלך לקולג'). במשך כל הפרק הוא לא חייך אפילו פעם אחת, הפעם היחידה שהוא חייך היה כאשר המתאגרף ההוא הכניס לו מכות בזירה, הוא כל כך דפוק כרגע שהוא נמצא במקום שהוא לא מרשה לעצמו להרגיש כלום, שהוא מרגיש שהוא צריך להענש על משהו. סת'- אין הרבה מה להגיד על סת', לא היה לו חלק כל כך גדול בפרק הזה, מלבד הסצנה שבה הוא אומר לראיין "זאת לא אשמתך" הוא לא ממש ריגש אותי בשום צורה. הוא אפילו לא היה מצחיק במיוחד... סאמר- אני חושבת שכל עונה שעוברת השנאה שלי לסאמר גוברת, אני פשוט לא יכולה לסבול אותה, אוחחחחח !!! שנאתי את הדרך שהיא מתמודדת עם המוות של מריסה. היא הופכת להיות "הייפית" ? איזה שטויות... סאמר, היא דמות כל כך לא מעניינת בעיניי. גם קצת התעצבנתי עליה שהיא לא עונה להודעות של סת', איזה מין חברה היא ? חבר שלה מתמודד עם כל כך הרבה דברים עכשיו, ואני מבינה שהיא בקולג' והיא לא ממש יכולה לתת לו תמיכה, אבל לפחות תעני לטלפון... גאד ! אני בחיים לא אבין מה סת' מוצא בה. דרך אגב - אני חושבת שכבר מהפרק הזה אפשר להרגיש את הקרירות בין אדם וריצ'ל (למרות שאם אני לא טועה הם עדיין היו ביחד שהפרק צולם, אבל בטח היו להם בעיות כבר אז- כי ממש רואים שכבר אין כימיה בינהם) קירסטין וסנדי - אהבתי ! איך אפשר לא לאהוב ? אהבתי את זה שקירסטין נכנסת לבית של ג'ולי והתאומיים אומרים שהיא מדליקה, אהבתי שהיא דואגת לראיין, אהבתי את השיחה של סנדי עם ראיין והסצנה שסנדי וסת' אוכלים סנדביץ' ביחד במשרד של סנדי. הקטע הכי מרגש בפרק היה שכל הכוהנים (וסאמר- משום מה...) רואים את המצגת הזאת שסת' עשה במטרה לשכנע את ראיין לחזור . ג'ולי- אין על מלינדה קלארק ! מדהימה !!!! אהבתי כל שניה שהיא היתה על מסך הטלויזיה שלי, מהקטע שהיא מנסה לגזום את השיח או שהיא מפילה את הארון ועד הקטע שבו היא שוכבת בחושך בדיכאון ולא מוכנה להכניס את קירסטין. טיילור וקייטלין - היה להם תפקידים מאוד קטנים בפרק הזה, אבל אהבתי אותם. טיילור חמודה בטירוף עם הכובע הגדול והמשקפיים בורחת מאמא שלה. וקייטליין והתאומים (השפוטים שלה) היה גם חמוד.

אממ

צודקת בקשר לראיין (שהיה מדהים ברמות!), ג'ולי (כנ"ל), קייטלין (אני ממש אוהבת ארת הדמות הזו!), טיילור סנדי וקריסטן.. לא כל כך מסכימה לגבי סאמר.. לגבי אדם כן אבל את סאמר דווקא אהבתי..

../images/Emo8.gifתמיד אפשר להסכים שלא להסכים ../images/Emo13.gif

אני שמחה שאנחנו מסכימות על רוב הדברים, במיוחד לגבי אדם. בכללית אני דיי מחבבת את אדם ורוב הזמן אני חושבת שסת' הוא דמות דיי סבירה, אבל תמיד חשבתי שהוא מוערך יתר על המידה, במיוחד בהשוואה לבן/ראיין. הדמות של סת' הייתה דיי משעשעת (בעיקר בעונה הראשונה) אבל לפחות לדעתי, אף פעם לא יותר מכך, לא הייתה עלילה שלו שממש ריגשה אותי או משהו כזה, מה שאני אוהבת בסת' בעיקר זה היחסים שלו עם ראיין. לגבי סאמר- כן, אני יודעת שזאת דיעה לא ממש פופלרית אבל פשוט אף פעם לא אהבתי אותה, אף פעם לא הצלחתי לקנות את ריצ'ל בתור שחקנית, תמיד הרגשתי שאנשים אוהבים אותה בגלל שהיא החברה של אדם ברודי/סת' כהן (בתוכנית ועד לא מזמן גם בחיים האמייתים), אני גם חושבת שהדמות שלה חסרת אישיות והרבה פעמיים גם לא הגיונית (למשל בעונה הראשונה היא בחורה רדודה וטיפשה ופתאום בעונה השלישית היא סופר חכמה ואפילו מתקבלת ל"בראון" שזה קולג' ממש ממש יוקרתי, שאנשים עובדים כל החיים שלהם להתקבל אליו), עד העונה האחרונה לא היתה לה שום עלילה וכל הקיום שלה בסדרה היה להאיר את הדמות של סת', כל העולם שלה סבב סביבו (ועד עכשיו אנחנו כמעט ולא יודעים כלום על סאמר מלבד העובדה שהיא אוהבת את סת'). בניגוד לדמויות נשיות אחרות בסדרה סאמר היא ממש אפס ללא בן הזוג שלה. קחי למשל את מריסה, תמיד היו לה גם עלילות נפרדות, הרבה מהעלילה שלה סבבה סביב ראיין, אבל גם היו לה עלילות נפרדות. או קירסטין למשל, לא כל החיים שלה סבבו סביב סנדי (וגם לסנדי וראיין בהתאם היו עלילות נפרדות מבנות הזוג שלהן.) סאמר היא שונה במובן הזה, וזה חלק ממה שהופך את הדמות שלה לכל כך בלתי מושכת בעיני, אני מוצאת אותה חסרת אישיות לחלוטין ואני לגמרי משועממת ממנה. לגבי האבל שלה על מריסה - אני לא יודעת אם זאת הדיעה השלילית שיש לי על הדמות, או העובדה שבן ומלינדה עשו עבודה הרבה הרבה יותר טובה ( ממש היה אפשר להרגיש את הכאב של ראיין וג'ולי ), אבל היא פשוט הרגישה מזוייפת בעיני, לא הרגשתי את הכאב שלה, להיפך חשבתי שהיא מתנהגת קצת באנוכיות לסת'. אבל כמובן - זאת רק דעתי
וכמו שאמרתי, תמיד אפשר להסגים שלא להסכים.

ליאוריש

New member
אני עוד זוכר מימי העונה ה-3 שאת

מאוד מאוד אוהבת את בן מקנזי....ואני חייב להסכים איתך שכן המשחק של בן השתפר בעונה הזאת ובמיוחד בפרק הזה... אני חושב שזה באמת פרק מעולה אני לא נוטה להסכים איתך בנוגע לסת וסאמר....מפתיע אה? אדם ורייצ'ל עוד היו ביחד כאן הם נפרדו לדעתי בדיוק לקראת סוף הצילומים או כבר אחרי שהצילומים נגמרו צריך לזכור שהצילומים היו כמה חודשים לפני שידור כל פרק נוכחי שמצולם.... הריחוק ביניהם מציג את הריחוק של סאמר מהמקום הספציפי עצמו,אחרי המוות הנוראי של מריסה היא מרגישה שהיא לא יכולה להיות במקום הזה...כמעט כמו ראיין שברח ....כך גם סאמר ברחה...זה שהיא ברחה להיות היפית-לדעתי זה דווקא משעשע וגם נוגד כל דבר שסאמר הייתה בעבר וזה טוב, דמות צריכה להשתנות וכאחד שראה את כל העונה הנהדרת הזאת, אני יכול לומר שזה טוב. ג'ולי באמת שיחקה נהדר. וכך גם קירסטן וסנדי.

למעלה