פרק 401 - The Avengers

אתה מתכוון עוד מימי עונה ראשונה../images/Emo8.gif

נכון, תמיד אהבתי את בן מקנזי ותמיד חשבתי שראיין הוא הדמות הכי מרתקת בסדרה ובן הוא השחקן הכי חזק מהקאסט הצעיר - אני גם לא חושבת שהוא "השתפר" כמו שאתה כתבת אני חושבת שהוא תמיד היה שחקן מאוד חזק (לא לחינם הוא הדמות הראשית) והדמות הכי מעניינת, ואני שמחה שאתה (ואולי גם אחרים) מתחילים לראות את זה
בנוגע לסת' וסאמר - לא יודעת אם זה מפתיע, כי לא הייתי בפורום הזה הרבה זמן וכבר שכחתי מי אוהב את מי. אז אני מניחה שאתה מעריץ של סת' וסאמר,וזה סבבה
. לסת' וסאמר בהחלט יש הרבה מעריצים, אני כמו שוודאי שמת לב, לא אחת מהן. אני אוהבת את סת' רוב הזמן, אבל את סאמר אני דיי מתעבת, ואני מוצאת את מערכת היחסים בין סת' לסאמר לגמרי משעממת, אבל היי, כל אחד ודעתו
. אדם ורייצ'ל נפרדו לקראת סוף חודש נובמבר שזה בערך בתקופה שצולם פרק 407 או 408, אבל עוד לפני שהם נפרדו היו במשך חודשים דיווחים שהיחסים בינהם כבר לא מה שהם היו ויש בינהם הרבה מתח. לדעתי (וזה אני מודה שזה לגמרי סוביקטיבי) המתח בינהם בא לידיי ביטוי בפרק הזה וגם בשאר הפרקים בעונה. כן, אני יודעת שהסצנות בין סת' וסאמר אמורות היו להיות כאלה, היה אמור להיות ריחוק מסויים, והבנתי את הצורך של סאמר לברוח, אבל כל הבריחה הזאת להיות "היפיית" נראה כל כך מזוייף בעייני (ואני גם לא סובלת את הבחור הזה צ'ה, הוא עיצבן אותי כל הפרק), זה כל כך לא סאמר לדעתי. היא עוברת להיות מהבחורה הכי רדודה וטיפשה בעולם, להיות "מלכת איכות הסביבה" ? זה פשוט נראה כל כך מזוייף בעיני, לפחות עם ראיין, העובדה שהוא לא הולך לקולג' ומעניש את עצמו בכך שהוא הופך להיות מעיין מתאגרף ועוזב את הכוהנים, נראה אמיתי בעיני, כי ראיין תמיד היה טיפוס אפל ותמיד היה לו צד אלים. אני לא רואה בזה שינוי בדמות של סאמר, ואני גם לא חושבת שהיא משעשעת במיוחד, אני חושבת שכמו בעונה השלישית הכותבים עוד פעים "כותבים מחדש" את הדמות של סאמר, בעונה הקודמת הם הפכו אותה מטיפשה לחכמה בפרק אחד, ועכשיו הם הופכים אותה מבחורה רדודה לבחורה איכפתית בפרק אחד, וזה פשוט לא הגיוני בעיני וכנראה זאת הסיבה שלא הצלחתי אף פעם להתחבר לדמות, וגם בפרק הזה לא הצלחתי להתחבר לאבל של סאמר. דרך אגב- גם אני ראיתי כבר את כל העונה
, אבל זה תמיד כיף לראות את זה שוב בטלויזיה.

RoniLiron

New member
../images/Emo54.gifאני מסכימה איתך במיוחד בנושא

של סאמר מתקבלת לבראון. באמת שזה היה לא מציאותי לגמרי, שהרי סת' שיש לו ציונים ושלסאמר לא תמיד היה איכפת כ"כ מהביה"ס פתאום קיבלה ציון גבוה בפסיכומטרי ועל סמך זה התקבלה לקולג' עם שם טוב כמו בראון. זה לדעתי לא הייתה פשלה של סאמר או רייצ'ל כמובן שלא, אלא של התסריטאים שהיו צריכים לחשוב על זה שזה יהיה יותר מדיי הזוי
אני גם לא אהבתי איך שהיא מתעלמת ומתרחקת מסת' ואת הבריחה שלה ממנו ואת המתח בניהם, מבינים שעובר עליה משהו ושהיא איבדה את מריסה שהייתה ממש כמו אחותה במשך שנים אבל דווקא בתקופה רעה היא צריכה להיתמך ע"י חבר שלה ולא להפוך להיות היפית פתאום.

West Doll

New member
אז...לאחר שידור הפרק הראשון..

הוחלף הסקר של הפורום. בואו ותגידו לנו מה אתם חושבים על הפרק הראשון של העונה הרביעית
אתם מוזמנים גם לכתוב כאן מה עניתם ולמה.. והסקר הקודם
שאלתי אתכם מה אתם חושבים על הורדת הסדרה מהמסכים ורובכם(12 קולות) עניתם שהייתם נותנים לסדרה עוד צ'אנס להרים את עצמה

ליאוריש

New member
פרק מעולה, אין מה לומר!

לחזור אחרי טרגדיה נוראית כזאת ולכתוב פרק נהדר שכזה-זה פשוט תענוג. הכיוונים האפלים, המסתוריות, המשחק הנהדר, הסיפורים הקשים, הדמעות, הויתורים, הקושי להביע רגש, אני חייב להגיד שזה באמת פרק נהדר. לדעתי רמת המשחק עלתה אצל השחקנים. פרק נפלא-אני אוהב פרקים שלא הכל שמח ונפלא, צריך עומק, צריך דרמה, צריך כאב, צריך דמעוץ קשה לעלות מדרגה כאשר הרף כל כך גבוה אחרי פרק שכזה. אבל העונה באמת נהדרת. ובמיוחד מבחינה מוזיקלית גם הפרק היה נהדר עם השילוב של שני השירים הנהדרים בפתיחה ובסוף של Placebo ו-Keane.

hadi13

New member
פרק מדהים.

ריאן שאת הדמות שלו אני לא סובלת פשוט ,השתפר. סת וסאמר -לא כמו תמיד עם הצחוקים אבל אחרי טרגדיה כזאת ,גם לא ציפיתי. קירסטן וסנדי-כרגיל ,בית חם ואוהב. קייטלין-ג'ולי קופר הקטנה!!! ג'ולי-שחקנית מדהימה! היא הוסיפה המון לפרק ,גם עם השגעונות שלה . בכלליות פרק מאוווווד יפה ,אבל אפשר לראות שהוא מאוד שונה מהפרקים הקודמים. אהבתי את הקטע של המצגת של הקומיקס. וגם הסצנה האחרונה שריאן אמר לג'ולי "כי אני צריך לעשות את זה". אוף בא לי שכבר יעבור שבוע!!

אני מסכימה

ראיין בהחלט היה מצויין - הוא לגמרי שלט בפרק הזה. בן מקנזי הוא פשוט שחקן מדהים, אין עליו. סת' וסאמר בהחלט היו מאכזבים - נראה שהם יודעים לעשות קומדיה, אבל בדרמה הם לא כך כך טובים. המצגת של הקומיקס היתה גם אחד הקטעים האהובים עליי

RoniLiron

New member
../images/Emo54.gifפרק טוב.

בן מקנזי עושה את הדמות של ריאן מעולה, פשוט מעולה, היה אפשר ממש להרגיש את הכאב ואת ההתמודדות שלו עם המוות. אני לא ממש אובייקטיבית כי הדמות האהובה עליי בסדרה הייתה מריסה ואהבתי את הזוגיות שלה עם ריאן כך שאת שיברון הלב כבר חוויתי
. דווקא הבנתי את סאמר בדרך מסוימת ואת הדרך שבה היא מתמודדת עם המוות, בכך שהיא נמנעת מללכת הביתה ועד שהיא כבר נכנסה לחדר שלה עשו מן פלאשבק של מריסה שבהחלט העביר צמרמורת ובהחלט העציב כך גם כל הקטע של ג'ולי והקבר. קייטלין מדהימה ווילה שחקנית מצוינת שרק מוסיפה. אין לי שום דבר נגד טיילור אבל הזוגיות שלה ושל ריאן בהמשך כל כך לא אותו הדבר, באמת יש הרגשה של קרירות ואפילו אי כימיה בניהם. המוות של מריסה היה הדבר הכי מטופש שהסדרה יכלה לעשות, וזה בא לידי ביטוי ברייטינג הרע ובעונה הלא ממש טובה הזו. בסה"כ הדבר היחיד שכרגע גורם לי לראות את הסדרה זה ריאן ועוד איכשהו קייטלין וסאמר.

../images/Emo58.gif מעליי ובהודעה שלי

אני מסכימה איתך לגבי ראיין, גם לדעתי הוא הסיבה העיקרית לצפות. אני לא מסכימה איתך לגבי ראיין וטיילור (שדרך אגב, זה ספויילר) - אני הייתי עצובה מאוד שהם הרגו את מריסה, אבל המוות שלה הוא לא הסיבה שהרייטינג של הסדרה צנח, הרייטינג היה גרוע כבר בעונה השלישית ובעונה הרביעית האוסי התמודדה מול ענקיות רייטינג כמו "האנטומיה של גריי" "סיי.אס.אי" ועוד. פוקס כמעט ולא קידמה את הסדרה ונתנה לה לגסוס באיטיות במשבצת הזאת, כי היו להם תוכניות אחרות עבור המשבצת של יום חמישי. למעשה, אני חושבת שיחסית למצב שבו הסדרה הועמדה, הרייטינג היה לגמרי לא רע (והוא השתפר משמעותית שראיין וטיילור נהיו זוג). לגבי ריאן וטיילור- אני מבינה שמריסה היתה הדמות האהובה עליך, וזה בהחלט כואב לראות מה הכותבים עשו איתה ואיך הם זילזלו במעריצים שלה. אבל לדעתי, מערכת היחסים של ראיין וטיילור היתה מדהימה, היא היתה הדבר הכי טוב בעונה הרביעית, סת' וסאמר כבר היו דיי משעממים בשלב הזה וראיין וטיילור היו כל כך מרגשים ושונים. ולבן ואוטום יש כימיה מדהימה, ונראה שהם ממש נהנו לעבוד ביחד. כמו שאמרתי, אני לא מאשימה אותך שאת מרגישה כמו שאת מרגישה לגבי ריאן וטיילור, אבל את חייבת להודות שאת לא לגמרי אובייטיבית, לא שאין לך זכות לומר את דעתך, ואני בהחלט מכבדת אותה
. אבל אני חושבת שאם מריסה לא היתה הדמות האהובה עליך והיית לגמרי ניטרלית בנושא, היית רואה את הכימיה הנהדרת בין ראיין לטיילור.

RoniLiron

New member
../images/Emo54.gifנכון, אני מסכימה איתך.

אני בהחלט לא אובייקטיבית בעניין ריאן & טיילור, במיוחד אחרי שהייתי מעריצה גדולה של ריאן ומריסה ושל מריסה בכלל. כעיקרון אין לי שום דבר נגדיהם, פשוט תמיד אני אשווה אותם לריאן ומריסה ולכל ההיסטוריה הארוכה שהם עברו ביחד ולהתאהבות הלא קלה שהייתה להם ולזה שתמיד הם חזרו אחד לשני בסופו של דבר עד שבעצם המוות הפריד בניהם

karin771

New member
בקשר לסאמר....ספוילר

זה לא פלאשבק של מריסה זו קייטלין......

Self Reliable

New member
וואו!

אחד הפרקים :] המשחק של בן מקנזי היה כזה טוב! כל הופתעתי מסאמר, זה כל כך לא היא! מלינדה- שחקנית נפלאה, ממש אהבתי אותה הפרק הזה. סת'- משהו בדמות שלו מעצבן אותי. בעיקרון זהו. זה היה פרק מרגש :]

DanielleMor7

New member
שאלה

מישהו יודע מאיפה צ'ה הזה מוכר לי ? ( זה שהיה בהפגנה עם סאמר ) חח איפה הוא שיחק ? תודה :)

angel enamorado

New member
וואו!!

ראיתי את הפרק כבר לפני כן (נפלאות האינטרנט) ואתמול שראיתי אותו שוב- הייתי מהופנטת.. בן מקנזי מדהים, הקטע עם הזכרונות (תמונות/חולצה*) היה מרגש מלינדה ממש משחקת בצורה מיוחדת, הכאב של ג'ולי פשוט חודר.. סת' וסאמר קצת איכזבו, חסר לי הסרקיזם שלהם וההומור של סת'.. פשוט חבללללללל שזה רק פרק בשבוע!!!!!

תמיר1991

New member
פרק לא רע, אם כי קצת קשה לצפייה.

אני מקווה שהקלילות לא נעלמה לגמרי, ותחזור במהלך העונה. ראיתי במחשב את 401-403 לפני כמה חודשים, כשזה עלה, ומבחינתי הוא לא חידוש - ככה שאני מחכה לפרקים הבאים
תמיר.

למעלה