על הקלילות חוזרת ובגדול, מהפרק השלישי ואילך... ראיתי את העונה, הכי טובה מבין כל העונות ==]
• •••t111••• New member 10/3/07 #42 ../images/Emo58.gif על הקלילות חוזרת ובגדול, מהפרק השלישי ואילך... ראיתי את העונה, הכי טובה מבין כל העונות ==]
../images/Emo58.gif על הקלילות חוזרת ובגדול, מהפרק השלישי ואילך... ראיתי את העונה, הכי טובה מבין כל העונות ==]
A avrilary New member 10/3/07 #40 אהבתי[: חחחח סאמר הייתה ממש חמודה.. וסת' כרגיל ריאן וואאהעי הוא נראה ממששש טוב! איזה מסכנה ג'ולי.. וקייטלין המטומטמת הזאת.. עם איך שהיא באה לניל..בעע דמות בלתי נסבלת\: חוצמזה פרק ממש נחמד~
אהבתי[: חחחח סאמר הייתה ממש חמודה.. וסת' כרגיל ריאן וואאהעי הוא נראה ממששש טוב! איזה מסכנה ג'ולי.. וקייטלין המטומטמת הזאת.. עם איך שהיא באה לניל..בעע דמות בלתי נסבלת\: חוצמזה פרק ממש נחמד~
ק קמילה ו טיטאן New member 10/3/07 #43 שאלה- איך קראו לשיר הזה שהשמיעו כש כשריאן הלך לג'ולי נראה לי? של להקת רוק.. אם מישו יודע על מה אני מדברת..=)תודה
שאלה- איך קראו לשיר הזה שהשמיעו כש כשריאן הלך לג'ולי נראה לי? של להקת רוק.. אם מישו יודע על מה אני מדברת..=)תודה
L Losthought New member 9/3/07 #16 פרק נחמד האמת..היו לי ציפיות יותר יותר גבוהות<: הריחוק הזה בין כולם משהו פה חסר לי..