פרק 5 - שלב ההדחה

../images/Emo41.gif הישרדות - פרק 6 - שלב ההדחה ../images/Emo41.gif

מותר לי לפתוח, נכון? -P קיצצצר כל הדיבורים על הפרק - לכאן!

idanoosh17

New member
אמממממממ

נדמה לי שהיה רשום בחוקים החדשים שהמנהלים פותחים אבל סבבה... טוב לפי מה שמלאכית אמרה שדודה שלה אמרה יעל לוקחת את אתגר הכוח הכפול....אם יעל לוקחת זה אומרת שנעמה ומרינה יעיפו את ויקה (בעזרת יעל כמובן) ככה נראה לי.....הם מרגישות מאויימות שדן בעד ויקה ובונה איתה תוכניות...!

idanoosh17

New member
אהה ושכחתי

נועם יחזור לג'יבארו.... למרות שזה צעד מטומטם! מבחינה אחת מעריגים אותו יותר בסבאנה (חוץ ממולי) ואני מניח שנועם תותח אז עידן יילמד להעריך אותו והבנות בכלל מתות עליו ובג'יבאו הכל ליכלוכים וחבל עליו....!

efratcn

New member
לחזור לגי'בארו זה צעד נבון...

אם הוא יבחר אחרת זה יראה חוסר לויאליות לשבט המקורי שלו מה שמעיד עליו כאדם, בעיקר כשהוא כרגע נמצא בשבט המוצלח יותר, אחרי זכיות ועם תנאי שטח טובים יותר. מעבר לזה, כמו שהוא אמר, הוא לא מרגיש חלק מהם. הצעד הנכון הוא לחזור לג'יבארו. אני עוד זוכרת באחת העונות של ההישרדות האמריקאית איך מישהי שם (יפנית/קוריאנית/סינית?) הראתה נאמנות לחברי השבט השני כי היא חשבה שהם נכנסו למיזוג ובתכל'ס המיזוג קרה מאוחר יותר. מהר מאד העיפו אותה בדיוק על זה. חוסר נאמנות.

אור114

New member
../images/Emo99.gif נועםםםםםםםםםםםםםםםם ../images/Emo99.gif

1. באיזה שבט ייבחר נועם? לדעתי, יחזור לג'בארו. 2. רוצה לשלוח ח"ח ו
לעידן, על זה שלא בטח עד הסוף בנועם המהמם, והחליט לא לספר הכל
כפי שאמר בפרק האחרון. 3. עדיין לא הבנתי איך בפרק האחרון דן קיבל דגים אחרי ההפסד והתחיל לנקות אותם? אם מישהו יודע, אנא הארו את עיניי. 4. לדעתי מי שעפה לצערה היום היא ויקה ; אבל לפי הצדק מי שצריכה לעוף זו נעמה מעצבנת אותי
שיהיה אחלה פרק, וכמובן שבוע נפלא וחמים

Fairywitch

New member
המממ, אבל ביקשתי...../images/Emo4.gif

וזה שלב ההדחה של פרק 5. בדיוק בגלל זה ביקשתי
וזה נעוץ

Fairywitch

New member
../images/Emo41.gifפרק 5 - שלב ההדחה../images/Emo41.gif

אנא שימו לב להודעות מנהלתיות להבא

idanoosh17

New member
טוב מהלך הפרק:

אני חושב ומקווה שויקה תעוף...(למרות שלא כל כך יהיה עם מה לשטוף את העיינים.....) אני מקווה שהבנות ייקבלו אומץ ויילכו נגד דן וויקה דן יתחיל להרגיש מאויים ולא יידע איפה לקבור את עצמו! אולי הוא יהיה הבא שיימצא אותו בחוץ- מתנה, ארוז ועטוף יפה עם כזה פונפון כמובן היישר לעומר!...... אני חושב ומקווה שנועם יחזור לג'יבארו! למרות שכרגע מתחיל שם בלאגן ובכל מקרה בלי טינה סבאנה יהיו יותר חזקים, אבל אם הוא ישאר בסבאנה הוא יעוף מהר בגלל החשש שמרגישים הבנים שנעם התותח יוריד להם את הרמה שלהם מולו! אני לא בטוח בזה אבל נועם הוא לא טיפוס שולט והשאלה מה ייקרה איתו בג'יבארו אחרי המרד בדן....מי ישלוט בג'יבארו? הנפילה תיהיה כואבת!

LiRs Lullaby

New member
תשטוף את העיניים בקצת מולי, ורה, ליה, נעמה,

נועם, מרינה........לא חסר
אם נועם יחזור לג'יבארו ודן יעוף לא תהיה פה נפילה בכלל - נועם פשוט ייקח את ההגה. או ייתן אותו למושיק והסוסים שלו
הממ.......... יש גם בכל שבט קבוצות של נשים יותר דומיננטיות - בסבאנה אלו ורה וליה, ובג'יבארו אלו נעמה ומרינה. גם הן יכולות להתחיל לשלוט שם, למרות שהן לא חזקות פיזית. אני מתה לראות ויכוח בין משה לנעמה. זה נשמע כמו משהו מהסרטים.............

.....

דן יעוף נועם יישאר בסאבנה בסופו של דבר עומר ונועם ראש הראש ורק אחד מהם יהיה השורד האחרון צפיה מהנה חברים

LiRs Lullaby

New member
הקביעה מוקדמת למדי לטעמי....

עומר עוד יכול לעוף בהמשך מאי המתים ונועם גם כן...... וחוץ מזה, אני בונה על אחת מהנשים החזקות להיות בגמר (כמו ליה, ורה, מרינה ונעמה).

dxtr

New member
נועם חוזר לג'יברו על בטוח

אם לא הוא ממש עושה טעות

אבו זקן

New member
טעות?

אני חושב שנועם טעה כשהחליט לחזור לג'יבארו. המשחק הזה הוא משחק לטווח רחוק, הרעיון הוא להשאר עד הסוף, לא להרויח עוד כמה ימים על האי. אם נועם היה נשאר, היה לסואנה סיכוי מצוין לנצח במשימת החסינות הבאה, ומי שמכיר את הדינמיקה של הישרדות יודע שתוך כמה ימים היו מקבלים אותו שם כחבר מהשורה ובזכות תכונותיו הטרומיות היה לו סיכוי מצוין לשרוד גם את המשימות המעטות בהן סואנה היתה מפסידה - אם היו כאלה בכלל. שימו לב שכבר ביום הראשון הוא זכה לאהדה מופגנת של שחר איתה יכל לרקום איזו ברית קטנה ובלי קושי מיוחד לצרף אליה עוד מישהו/מישהי. במצב החדש יש לו כל הסיכויים לשרוד עד האיחוד, אבל סביר שלמרות שהוא מחזק את ג'יבארו, סואנה תגיע לאיחוד עם יותר משתתפים. אחרי האיחוד יש נטיה חזקה של השבט הגדול יותר להדיח את חברי השבט הקטן, ונועם הוא מטרה ראשונה להדחה הזאת גם בגלל שהוא מתחרה חזק, וגם בגלל שסואנה יזכרו לו את הנטישה. בניגוד למעבר שלו לסואנה שהיה כפוי עליו, המעבר חזרה היה וולונטרי, וזה בטח לא מצא חן בעיני הסאוניסטים. הדבר היחיד שיכול להציל אותו הוא זכיה בכל החסינויות האישיות (כאותו טייס מאחת העונות האמרקיאיות שהגיע כך עד השלישיה האחרונה), אבל לא נראה לי שיש לו יתרון כזה גדול על שאר המשתתפים. למרות שהוא מאד נחמד לא התרשמתי שהוא חכם גדול מדי. התחזית שלי, אם כן: נועם מודח די מהר אחרי האיחוד.

dxtr

New member
ממש מעצבן

שעד שיש הפקת ריאלטי איכותית בארץ כל מיני גורמים מנסים להכפיש ולהרוס ללא שום בסיס אמיתי מספיק עם זה תנו להינות ומי שלא מתאים לו שלא יצפה

סליחה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif למה מחקו את ההודעה שאני פתחתי../images/Emo35.gif

חוצפה

../images/Emo26.gif

"כדי למנוע תקלות, בלאגן ועוגמת נפש - שרשור פרק ההדחה ייפתח לקראת הערב ע"י אחד ממנהלי הפורום או ע"י גולש שנשלח לו הודעה ונבקש ממנו." מה שמוזר שנעצו את שלך ואז מחקו X:

Fairywitch

New member
לא מחקנו, הוא פשוט ירד למטה.

ולא מחקנו למרות שביקשנו במפורש בהודעה נעוצה לחכות שהמנהלים יפתחו השבוע את השרשור.

למעלה