פרק 5 - שלב ההדחה

../images/Emo2.gif רק אני קלטתי את הכלים של סבאנה?

החבר'ה אכלו בצלחות מסודרות, סכו"ם חד פעמי. ואגב- כש"הרימו כוס" לכבוד חזרתו של נועם, זה היה נראה כאלו הם עמדו מוקפים בזרקורים, ממש לא טבעי. אבל אלו כנראה פאקים קטנים של ההפקה. [ולכל הבלשים שידעו שנועם יחזור לפי הג'קט- לפי הבחנתי- זה קטע שצולם בארץ, ככה שבאותה מידה הוא היה יכול להטעות. אה, מסתבר שמספר הקטעים שצולמו בארץ די גדול. אפשר לזהות אותם על פי הרקע- בקטעים "אותנטיים" רואים את העצים ואת נוף היער בבירור, זז וכאלה].

כן, את זה ידעתי, אבל לא חשבתי שהכמות

כזאת גדולה. רוב היום המתמודדים רובצים, לא יכלו לצלם אותם אז?

Nessy2

New member
למה הבנות לא עושות כלום?

למה הן יושבות כל היום ומחכות (ומפצירות) בגברים שיעשו בשבילן הכל? ואח"כ גם באות בתלונות שבנות אחרות "חלשות" ו"מעכבות" וכו'. למשל כשנועם עזב את ג'יבארו כולם בכו איך הם מסכנים עכשיו שהוא לא יעשה להם את כל העבודה... הרי איך הם/הן יסתדרו אח"כ? למה הן לא לומדות בעצמן לעשות את הדברים האלה ובאות לדן שיחתוך להן את הדג המסכן או את הקוקוס? למה מלכתחילה מביאים בנות חלשלושות בלי יכולת אתלטית? זה ממש מעצבן אותי באופן אישי, כאילו הביאו אותן רק שיהיו יפות. וליה בכלל עם "גבר צריך ככה,גבר צריך ככה"...את צריכה משהו,תעשי בעצמך מזה השטויות האלה?

AshkenaziAmiti

New member
דן יכל להשאיר את ויקה,לפחות לשבוע

הבחירה ללכת נגד נעמה הייתה מאוד מוטעית כי נעמה חזקה יחסית בשבט וגם יש לה בת זוג לברית חזקה,מרינה. הבחירה הנכונה לתקוף הייתה משה - הוא פישל כבר במשימה אחת(כמו ויקה,אף אחד לא זוכר לה את המשימה שבה הם ניצחו) והוא פשוט לא עושה כלום בשבט. לפי דעתי גם העיתוי הנכון להסתה נגד משה היה אחרי אתגר הכח הכפול שראו שויקה הסתדרה איתם כמו כלום(מראה שיש בה יותר מה שהיא נתנה עד עכשיו) לעומת הקטע האומלל של משה עם הסרטנים. בעזרת התחמנות שלו דן היה מצליח בלי שום בעיות לגרום לשבט להעיף את משה וככה ויקה הייתה נשארת עוד שבוע לפחות. עוד מישהו שהיה אפשר ללכת נגדו אבל הוא אופציה פחות טובה ממשה(ויותר טובה מנעמה) היא יעל. היא נראית מאוד חלשה,היא תלותית כזאת,באתגר הסרטנים אני חושב שלא הצליחה כמעט כלום(סרטן אחד?כמה היו לה?)ואני חושב שהיא לא כל כך קשורה למרינה ונעמה למרות שהיא בברית שלהם. אם דן היה מצליח לגרום לשבט להעיף אותה אז הוא גם היה מציל את ויקה לאותו שבוע וגם היה פוגע בברית של הבנות. אני בטוח שאלכס היה משתכנע יותר בקלות להעיף את יעל מאשר את נעמה.

JoNy Boi

New member
סתם משהו בקשר למולי (סאבנה)

הוא לא חזק כמו שדן עשה והאחרים עשו ממנו..שרירים בילד אין, כאלה שחורשים על מכון כושר חודש ויש להם שרירים אבל בתכלס הוא חלשלוש הוא הפסיד כל הזמן במשימות הדו קרב וכאלה..ממש חלש!

Fairywitch

New member
והנה השרשור שצרחתם שמחקנו../images/Emo4.gif

התמצלוויות על האשמות השווא וההתנפלות חסרת הטעם המיותרת- תתקבלנה בברכה

למעלה