פרק 5 - שלב ההדחה

Fairywitch

New member
במילים אחרות, שוב- יש לכם חוצפה../images/Emo46.gif

א. מאוד נחמד להתעלם מבקשות שלנו ואז להתעצבן. בואו נוסיף חטא על פשע, למה לא? בקטנה, אחים שלי. בואו נלך עם הראש בקיר. ב. לפני שצועקים כמו חבורת מתלהמים חוליגנים מהשוק- תבדקו על מה ולמה אתם צועקים. כמו במקרה הזה- ההודעה בכלל לא נמחקה, מתוך התחשבות באנשים שכבר הגיבו אליה ולא הוגן למחוק להם את ההודעות. היא פשוט ירדה למטה, ובהמשך נמזג אותה לשרשור הזה, שזה, אגב, בדיוק מה שהצעתם גם אתם. ג. כמה פעמים צריך לבקש? אם יש לכם טענות למנהלים- נא לשלוח במסר
זה פשוט לא המקום. במיוחד במקרים כמו אלה- שבכלל מסתבר שצעקתם ורתחתם סתם.

ישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש

עומררררררררררררר!!!!!!!!!!11 מלממלמלמלמך

באראס

New member
לא הבנתי איזו ברית הפרו נעמה ושות'

לא הייתה שום ברית לפי מה שידוע לי, הרי צריך להעיף מישהו

LiRs Lullaby

New member
לפי מה שאני הבנתי,

עוד מהפרק הקודם נעמה אמרה שהיא, מרינה, דן וויקה הם ארבעה.... בגלל זה היא התעצבנה שהם נהיו זוג....

illusion7

New member
מה קורה עם האתגר הכפול האידיוטי הזה

אם אי אפשר להצביע לאותו אדם פעמיים, מה הפואנטה? והם נשמעים מזוייפים לאללה כשהם מדברים על כמה זה חשוב לזכות בזה... ~_~

באראס

New member
זה חשוב אולי כדי להרשים את השבט

אבל כן, בטוח אומרים להם להגיד את זה. איך ויקה כזה אמרה "אם נועם יזכה אז הוא יוכל להצביע לשתינו אז חשוב לי שדן ינצח" - בטוח, כי היא מעדיפה שנעם יצביע רק לה ולא גם ליריבה שלה. אולי היא חושת שמי שמצביעים לו זה אומר שהוא מקובל...

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifלגמרי טיפשי.

פתאום יש תמיד קול למישהו שלישי ולא קשור
מילא אם היה פרס, אבל זה כזה סתם! זה לא כוח כפול- זה סתם כוח מפוצל, אם כבר...

../images/Emo45.gif שחר סיפרה לי שאף אחד לא באמת

רוצה לזכות באתגר . ההפקה מבקשת מהם לקחת את זה ברצינות ..

LiRs Lullaby

New member
רגע, אז מה קורה אם יש תיקו? חשבתי שלפחות

במקרה כזה מי שיש לו את הכח הכפול יקבע את ההדחה, לא? את יכולה בבקשה לשאול אותה את זה?

סלח/י לי ,

לא יצא לי לשאול אותה כי לא באתי לבית ספר איזה שבוע .. לצערי אני באמצע דלקת ראות לא נורמלית .. אבל אני מבטיחה לך מתי שאני אחלים וגם תזכיר/י לי אני ישאל אותה . יומטוב

Nurit Girl

New member
אלכס גר ביישוב שלי.

אם מתברר שהוא הצביע נגד נעמה ואני רואה אותו ביישוב, אני מחטיפה לו כזאת כאפה, ששהוא לא ישכח בחיים

למעלה