פרק 56 - אשליה

ANGELUSPIKE

New member
בסוף צדקתי כל הזמן, כל החבורה הם טיימרים

כל מה שכתבתי למטה לא מעט פעמים היה נכון, כל החבורה טיימרים ולעט לעט הם יתחילו להשתמש בכוחות שלהם, לפי הפרק היום גילנו שיש קשר בין גורדון מילר לבלו, כנראה שהם קרובים אחד של השני.

E l i a l o N

New member
הילדים רק אמרו שהוא מזכיר להם את בלו.

לא סופר שטל מוסרי הוא ג.מ, ולא סופר על שום קשר בינו לבין בלו.

Superboi

New member
דבר אחד לא הבנתי../images/Emo59.gif

הילדים בשנת 2008 יכולים לראות את אלה שב-2009, אבל לא להיפך?! מקווה שיש הסבר הגיוני לזה. ו... יש מצב שהם חזרו לאי?

E l i a l o N

New member
חנות השעונים היא בשנת 2008.

אבל הלבנים נמצאים בהיסטוריה אחרת שמתרחשת שנה לאחר מכן, ב-2009. לכן הם לא יכולים לראות את הילדים שבתוך החנות. הילדים שבתוך החנות יכולים לראות אותם כי הם רואים מה שיהיה ב-2009 דרך חלון הראווה של החנות (הם ב-2008 ומשקיפים דרך החלון על 2009). מקווה שהבנת..

mika95

New member
פרק מצוין.

האמת שהייתי בטוחה שהם ילכו עם אדי, אבל הם הלכו... (אם הם רק היו מקשיבים לי..
) זה היה דיי צפוי שהם יצאו מזה יחסית בקלות כי בתכלס יש כל מיני מקרים שהם ממש פוקסיונרים
ומרגישים שאנה ממש השתנתה מהעונה הראשונה לשנייה, היא יותר בוגרת כזאת... ונראה לי שסול,אנה,זואי,ומייקי נכנסו להיסטוריה אחרת.. ואני מאוד מקווה שג'יני וטומי בהיסטוריה הזאת.. וזה היה דיי צפוי שבסוף כולם טימרים..

dar dahan

Member
פרק מעניין שמסביר הרבה דברים על החבר'ה בלבן..

אבל מעניין אותי מי זה המשמו/בלו הזה ומה העניין איתו... תגידו שמתם לב לזה שאדי הוא טיימר (הוא ירה עם אנרגיה שיצאה לו מהיד באחד מהלבנים), ואם הוא טיימר מעניין איך הוא הפך לטיימר...

yonatan samiya

New member
חחחח וואו!

חחח קודם כל- אחלה פרק. דבר שני- נכון הבתים הישנים האלו שהם יוצאים מהם בסוף הפרק?!?! אני הייתי שם! חחחח זה נראה כ"כ מגניב אבל זה כ"כ לא. זה כולה כמה משטחי עץ שבפנים אין כלום, זה נראה מפואר ויפה אבל זה כמה דיקטים שחיברו אותם עם מסמרים. מה שאפשר לעשות היום בטלוויזיה... אבל- כל שאר המקומות שבהם יצלמו (אני לא מתכוון לאולפנים, אלא למקומות הפתוחים) הם אמיתיים לגמרי. הם צילמו הכל בחווה פרטית בחוף "חבצלת" בנתניה. אם תראו, בסוף כל פרק רשוומות תודות, וביניהן מצויינת "החווה", וכתובה גם תודה לאנשים שגרים שם.

MR Lordi

New member
פרק ממש טוב!

בהתחלה כשראיתי אותם מסתכלים על הדף הזה עם הסמל של המחתרת- חשבתי שיש שם תמונה של טומי מבוקש
מחכה למחר ^^

Shai11101

New member
פרק מצוין!!

וואו גיורא הזה פשוט כל הזמן מפתיעה אותי מחדש! מישהו יכול להגיד לי מה היה לפני הפתיח? פיספסתי קצת

Shai11101

New member
ועוד משהו

מישהו יכול להסביר לי למה סול הלבן עזר לסול הרגיל? הרי סול הלבן רצה לחסל את סול הרגיל ואת החבורה הרגילה לא?

Shlomit586

New member
../images/Emo15.gifסול הלבן(../images/Emo6.gif) גילה שאדי רוצה לחסל אותו

ואת השאר...אז אני חושבת שהם הולכים נגדו ובעצם מתאחדים עם ה"רגילים" מאחורי הגב של אדי. אם אני טועה תקנו אותי..אני לא בטוחה במה שהבנתי חח

dar dahan

Member
לא, לדעתי הם רוצים להעיף את החבר'ה שלנו מ...

הדרך שלהם, ומלהיות לצידו של אדי, שכנראה בהיסטוריה הזאת הוא אליל...

8דושנקה8

New member
פרק יפה (=

למרות שהקטע עם הכפילים היה די צפוי... אימא'לה כמה הם שונים מהם!. ולכול אלו שאמרו שליבי מתה ולא נראה אותה יותר- אתם רואים? ככל הנראה כן נראה אותה..... בסופו של דבר.... והקטעים עם אדי היו טובים! איך אנה השתנתה והשאר גם... גם השחקנים וגם הדמויות התבגרו ומשחקים עכשיו הרבה יותר טוב.... רואים את השינוי אצל כולם אבל השינוי הכי גדול הוא אצל- וראיתי פה כמה ששמו לב מייקי, הוא לא הזכיר את אימא שלו אפילו פעם אחת! מעניין שעדיין לא נתקלנו בה בהיסטוריה ההזויה הזאת.... ומאיפה אדי יודע את כל הדברים האלה עליהם מילא התשחצים האיפור ופדידה אבל הסוכריות האדומות?

Superboi

New member
מייקי הלבן הוא בדיוק כמו מייקי הרגיל../images/Emo59.gif

ממנו אדי ידע

8דושנקה8

New member
אבל למה שהוא יספר לו מכל הדברים דווקא את זה?

מבחינת אדי מייקי הלבן אמור להיות מחסל טיימרים ולא ילד קטן שמתגעגע לסוכריות שאבא שלו היה מביא לו....

למעלה