פרק 56 - אשליה

coullette

New member
יש מצב שאדי יודע כמה פרטים על הילדים

(האמיתיים,לא הלבנים). ובין השאר על הסוכריות האדומות.

dar dahan

Member
מעניין אותי ממה דילן יצטרך (שוב)...

להציל את העולם. בפעם הקודמת זה היה האסטרואיד, ממה הפעם מאדי (?)... זה קצת נלעס הקטע עם דילן, אבל באמת מעניין ממה הוא יצטרך להציל את העולם הפעם.

יש יש יש....

מעולם לא שמחתי כל כך לגלות שטעיתי...למרות מה שחשבתי יש סיכוי שליבי תחזור לחיים, הרי גורדון מילר בכבודו אמר שאם ההיסטוריה תשתנה גם גורלה של ליבי ישתנה (ותנו לי לנחש, ההסטוריה תשתנה). איזה כיף שיראו את אביגיל שוב, ולו רק לכמה דקות, לאיזה סצנת איחוד מרגשת עם דילן ושאר החבורה. אף על פי שאני חייבת להדות שזה נורא מוזר. בדרך כלל שמראים מוות דרמטי ושהמנוח מספיק להיפרד מחבריו במילים מרגשות וסופניות הדמות לא חוזרת לחיים. אבל למי אכפת, ליבי חייה!!!!!!!!!!

שירטע

New member
נו נו, אז מתברר שבלו בכל זאת קשור

ולא סתם היו חסרים להם שחקנים. פרק נחמד, נראה שעכשיו מתחילה העלילה של המערב הפרוע...

Daniel44862

New member
לא הבנתי>

איך זואי הצליחה לפתוח את החור השחור הזה בקיר שהוא לא החנות הזאתי?

Yarinv

New member
כנראה הידית הניידת שפותחת את הדלת הזו

לא תלויה בחנות השעונים והיא פועלת על כל קיר.

מישהו 2

New member
יש איזה מוט כזה שזה מהקופסה של גורדון מילר

שטל מוסרי הראה להם כמה פעמים לפני זה, שאם שמים אותו על הקיר יש פתאום דלת וזואי שמרה את זה אצלה...

Daniel44862

New member
אני יודע... אני שאלתי>

איך זואי הצליחה לפתוח את החור השחור הזה בקיר שהוא לא החנות הזאתי?

Yarinv

New member
המערב הפרוע D:

כמו שנראה הם הגיעו עכשיו למערב הפרוע של המאה ה-20, נראה מגניב. אהבתי את ההתחזות של סול הרגיל לסול הצייד (וגם את השיטה שהסתירו מאיתנו את זה בהתחלה), לא נראה שלציידים יש אינטרס כל כך גדול להרוג את החבורה הרגילה, בסה"כ אפשר לראות איך ששני הסולים התחברו. אפרת הייתה מצויינת היום בפרק, מתאים לה להיות הרעה והמתמרדת, מה שאנחנו לא רגילים אליו. גם בתור אנה הרגילה, המוות של ליבי דיי הוציא אותה מהשטחיות שלה ושינה אותה לטובה - היא לא פראיירית של אף אחד. החבורה הייתה באמת טיפשה כשהחליטה לצאת מהחנות, במיוחד אחרי הפעמים הקודמות שפגשה את אדי. אני אישית לא הייתי מאמין לו בכלל. תיארתי לעצמי שגיורא לא יזנח את העניין של טל מוסרי עם שתי הדמויות, אני מניח שיבוא לזה גם הסבר מאוחר יותר. גורדון מסתורי מדי וכל תשובה שלו לשאלה לא ממש עוזרת להבין את מה שרוצים להבין, מה שכן הוא בעד הילדים ויודע מה טוב בשבילהם. היה פרק מצויין ואני מת כבר לראות את ההמשך ולראות איפה הם נמצאים.

Yarinv

New member
כי ככה הוא הוצג

ואם את יודע דברים אז מן הנדרש שלא תרמוז עליהם כאן בפורום.

yonatan samiya

New member
אוקיי, מצטער.

פשוט... בלי שום קשר לעובדה שאני יודע או לא, זה היה נראה לי די ברור שזה לא גורדון אלא בעל חנות השעונים, שגם מדריך אותם לגבי אירועים שיקרו בעתיד\ קרו בעבר.

kook6

New member
אוקי, אני חוזר בי...

מסתבר שהתוכנית באמת לא מזלזלת עד כדי כך בקהל וכנראה שכן יש קשר בין גורדון מילר לבלו (אבל עדיין, מה הקטע עם השמות הלועזיים? ואיך זה שליבי לא אמרה כלום על הדמיון בינו לבין בלו?).

kook6

New member
אה, כן. וההופעה של טל מוסרי כגורדון מילר היום

הייתה ממש מגוחכת. התפקעתי מצחוק מהפרצופים שהוא עשה

NoFaR815

New member
זה שהם אמרו "וואו אתה מזכיר לנו מישהו"

לא אומר שזהו הם פתרו את זה... כי טל מוסרי משחק שני תפקידים שונים וזה לא מקצועי.

Superboi

New member
../images/Emo45.gifזה לא אומר שיש בינו לבין בלו קשר../images/Emo59.gif

בהרבה סדרות "רומזים" על כך שהחליפו שחקן לדמות (במקרה הזה, החליפו דמות לשחקן).

למעלה