פרק 56 - אשליה

E l i a l o N

New member
כפי שאמרתי לפני- למה לדבר (לכתוב) מוקדם מדי?

צריך להמשיך לצפות. אני בטוח שגיורא לא סתם נתן לו את התפקיד הזה. ובסופו של דבר נגלה אם יש קשר בינו לבין בלו...

נכון

זה לא שיש מחסור בשחקנים ולא הכל חייב להיות טל מוסרי בתפקיד צ'יטה הקוף [לצופי הרצועה]

zivnew

New member
ככה הם עשו, מי שנולד באי אחרי האסטרואיד

יש לו שם לועזי.

ny22

New member
מנהל
פרק מעולה!! ומה שמעניין הוא...

אהבתי ביותר. היה משהו שמאוד אהבתי: שאדי אמר לסול שתמיד צריך לתת תקווה וזה בעצם מה שהפרק הזה נתן לנו - תקווה. כשהדמות שטל מוסרי משחק אמרה שבשביל להציל את ליבי הם רק צריכים לשנות את ההסיטוריה ולעזור לדילן שוב להציל את העולם (ואני מניח שזה יקרה או משהו דומה). מה שכן, העלילה הולכת ומסתבכת.... יש יותר דברים לא ברורים. (אני לא אכנס לכל הפרודוקסים שהפרק הזה יכול להוביל). ואגב, אפרת עם החליפה בלבן

noyyka XD

New member
פרק מעולה

דורש עוד צפייה כדי לעכל הכול לפי דעתי הם חזרו אחורה בזמן [לפי הבתים ותפאורה] ובטח לזמן בו צולמה התמונה מה שאומר שטומי פהD: פרק מעולה שוב, אנה מפתיעה ובגדול כן ירבו כפרק זה:p ובאמת מתאים לעוז התסרוקת הזאתD:

NoFaR815

New member
אני מקווה שהם ימציאו תרוץ טוב

ללמה בפעם הראשונה שהם הצילו את העולם הם שינו משהו בהיסטוריה..

יש משהו שלא הבנתי.

(התחלתי רק אתמול לראות תסדרה..) איך זה שיש את החבורה בטובים וברעים?! בשני הסטוריות? כאילו..איך הם נהיו רעים?? ואדי? איך הוא נהיה רע? ממש לא הבנתי את זה..

Superboi

New member
זו השאלה העיקרית של העונה../images/Emo59.gif

"מה גרם לכול ההיסטוריה והאנשים להשתנות?"

Norma Jean

New member
איך הייתי גאה באנה ש...

לא היה אכפת לה מהתיק איפור וסוף סוף הראו את הצד הטוב שלה.בכל זאת זו אחותה ושום דבר לא יקנה אותה.ממש שמחתי שהיא התנהגה ככה כל הכבוד לה.ובכלל איזה יפה היא הייתה בחליפה בלבן ועם הפן.
ובכלל היה פרק מדהים.העונה הזו נהיית מותחת מרגע לרגע....

zivnew

New member
אני דווקא לא אהבתי כ"כ את הפרק...

זה היה מן אוסף סצנות לא קשורות, הם לא בונים את זה כ"כ טוב ומה שחשוב להם להעביר זה את הרעיון.

למעלה