יואו אני בשוק!! אני לא מאמין שויקה ניצחה..../images/Emo10.gif
איך? איך? איך? אני לא מאמין שהברבי הזאת אכלה את מה שאכלה, ככה כאילו כלום. הייתי בטוח שעומר לוקח ועוד בגדול..אני לא מאמין שהיא ניצחה!!! אוףף איזה באסה.... האמת שראיתי פה כמה תגובות על זה שאולי ההפקה עשתה איזה תרגיל לעומר, ואת האמת (ואני לא מתרץ או אומר שזה נכון) אבל תחשבו על זה- עומר כל הזמן היה צריך לאכול חתיכות שומניות כאלה בעוד שויקה רק שתתה. זה שאולי נתנו להם כמות שונה אני לא אומר שזה נכון, אבל לגביי מה היה בפנים, בוודאות רואים שעומר כל הזמן לועס דברים ומנסה לעכל וויקה לא לעסה כלום... עוד דברים לגביי הפרק: 1.סוף סוף עשו חסינות אישית, כמו שכבר אמרו..עכשיו יהיה יותר מעניין כי לא יחרטטו לנו "כמה זה חשוב" ואז לא יעשו כלום כמו שהיה עד עכשיו. כל אחד יתאמץ עד הסוף וייתן את כולו. 2.שבוע הבא יש הבנים נגד הבנות! - וואו זה יהיה מגניב..קודם כל מהסיבה הפשוטה שכבר רואים בפרומו שבני סבאנה רוצים להעיף את דן (יששש!!! סוף סוף
) עכשיו הוא יאכל את הדייסה שבישל לעצמו בכך שהיה חרא של בנאדם, נחש, מלוכלך ועוד 1001 דברים!! עכשיו הוא יקבל את מה שמגיע לו ויצטער על איך שהתנהג. פאק תמיד יש לי המון לכתוב ואז אני שוכח הכל
זה ביינתים..עד שאני ייזכר שוב
..