פרק 6 (או 11, תלוי מה תעדיפו)-שלב ההדחה

israelisurvivor

New member
הייתי בשוק

אחרי החפירה הזאת של חצי שעה על פרשיית אלכס/הברזנט ושאלכס יצא רע בכל הסיפור הזה ובסוף אין אפילו קול אחד נגדו? אפילו לא הברית המגוחכת בין סיוון ומשה שבחרה במרינה - אופציה שאף חבר שבט לא היה מצביע איתם אף פעם. במקום לנסות לשכנע (ולדעתי זה לא היה כזה קשה) אנשים נגד אלכס הם בעולם משלהם. אחרי שרוב הזמן הייתי בטוח שסיוון עפה אחרי הנאום הזה שכמעט נרדמתי בו של אלכס (הוא מדבר איטי...) עוד חשבתי שהוא יכול לעוף - כמעט רציתי שהוא יגיד ככה לפני שמצביעים "אני רק רוצה להזכיר לנעמה שבלעדיי היא לא הייתה פה היום" כדי לשכנע את גרעין השבט לא להצביע נגדו (מספיק לשכנע את נעמה, משם זה יתגלגל...). עומר עף הביתה...היה צמוד. האמת שהיה ברור שזה הסתיים במי אוכל הכי מהר ברגע שויקה הסכימה לעשות את המשימה בכלל. וגם אני ראיתי שלויקה נשפך קצת אבל חפיף. אני מעדיף מעברים לאי המתים כדי לראות את ויקה אומרת על כמה היא הולכת להיות על האי וכמה היא שולטת מאשר את עומר...ויקה פשוט יותר מהנה לצפות בה. ועומר? חיכה חיכה בלי סוף למתמודד הראשון מג'יבארו, קיבל את הכי חלשה שם והיא הדיחה אותו
כל הקטע עם המשפטים בסבאנה היה קצת מוזר. לא הבנתי מי בסוף אמר את המשפט עם אמת והשקר - מושיק? ופתאום גיא אומר עליו שהוא הכי לא אמין (שכחתי איזה מילה הוא השתמש) שם בשבט או משהו כזה...זה היה ממש מוזר. כאילו הם רצו להכניס בעריכה את הקטע הזה אבל הוא לא באמת היה קשור...לא יודע. חסינות אישית - כל הכבוד. בזבזתם רק 5 פרקי הדחה בשטות הזאת של אתגר הכוח הכפול שלא נותנת כלום. למרות שעדיין החסינות האישית לא הייתה כזאת תורמת היום, כי לא היית זוכה בה אם לא היית מקובל בשבט והיית הבא ברשימה... די זהו...מה כבר עוד אפשר להגיד. ההצצה לפרק הבא... החלפה בין השבטים - משהו שחשבתי שיבוא בקרוב - בנים ובנות. רק איך בדיוק? יש 6 בנות ו8 בנים...יהיה מעניין. ליה-ורה(-שחר) מול נעמה-מרינה(-יעל). מולי-גיא מול דן-נועם(?), יש לי הרגשה שיהיה איזה חיבור בין נועם-מושיק-עידן. בטח נועם יתבאס כי נשמע שהוא בעניין בשביל הנשים (לפי הכתבה בYNET). ומשה, אוי משה...איפה הוא שייך?. אם ירצו לשמור על איזון מספרי בין השבטים בטח היו משאירים את מושיק או נועם עם הבנות. יש מצב שהשאירו את משה, כי הוא הכי לא שייך
ויקה נגד סיוון. אני מעדיף לשמוע (ולראות...) את ויקה ממשיכה לקשקש על איך שהיא נהנית על האי ואולי פוגשת את דן מאשר את סיוון עושה קפוארה...אז יאללה ויקה.

yrutoo

New member
נהניתי לקרוא את הסיכום שלך ../images/Emo13.gif

ואהבתי את מה שכתבת על עומר וויקה :) לא חשבתי על זה בכלל

LiRs Lullaby

New member
זה היה מושיק שאמר את החצי-אמת-שקר

לא הכי הבנתי את זה..... הוא מעדיף שקרים על חצאי אמיתות? אה, וזה לא היה גיא, זה היה מולי שאמר עליו משהו. סתם קנאי.

yrutoo

New member
כמה דברים על הפרק ../images/Emo9.gif

משה כל כך הולך לעוף בקרוב, זה נורא צפוי. לא הבנתי למה הוא חשף את זה שהוא בברית עם סיון, גם אם זה ברור לכולם לא אומרים דבר כזה. הוא עשה לעצמו רק רע. הקטע שהוא וסיון רצו להעיף את מרינה זה בא משומקום ככה, ככה שההדחה של סיון הייתה צפויה... העריכה הייתה יכולה להיות קצת יותר מותחת, להראות לפחות את סיון ומשה מדברים על להדיח אותה. בכלל העריכה של התכנית כל כך גרועה. אבל מה שהכי עיצבן אותי זה שכשסיון ראתה שדן כל הזמן מנסה להעיף אותה- גם במועצת השבט הקודמת וגם באתגרים, לא נדלקה לה איזו נורה אדומה?! אז אם לא אותו לפחות היא הייתה צריכה להתחיל לדבר עם כולם ולשכנע אותם שאלכס פישל ושהוא צריך ללכת, להשפיע עליהם ולהדגיש את החוזק הפיזי שלה ולא לעשות שטויות באתגרים. אבל זה היה נראה שהיא לא ניסתה לעשות שום דבר והיא חשבה שבאורח פלא כולם יצביעו למרינה. זה גרם לי לחשוב שגם במועצת השבט האחרונה, כשדן הצביע לסיון, זה כי הוא ידע שהיא לא תדאג מזה שהוא הצביע לה כי היא קצת מעופפת, אבל אם הוא היה מצביע למרינה למשל הוא היה מחליש את עצמו בעיני שתי "החזקות" של השבט (מרינה ונעמה) למקרה שויקה הייתה מודחת (וכך קרה). מרינה די איכזבה אותי שהיא קראה לסיון "מפגרת", אבל סיון באמת נראית מעיקה ומעצבנת ואחרי שלושה שבועות ביחד אולי זה היה נדרש. גם הקטע עם ההתגרות שלה עם האוכל בפרק הקודם קצת הפריע לי, אבל אפשר להגיד שזאת אסטרטגיה- להחליש את השבט שמולם.

Volldemort

New member
../images/Emo41.gifתקציר, מישהו?../images/Emo41.gif

פספסתי את הפרק, והאתר של נענע עושה לי בעיות... מישהו נחמד יוכל לכתוב לי תקציר של הפרק?
(על סיוון כבר שמעתי, ותודה לדף הבית של תפוז)

Paranoid Eyes

New member
אהממ אז ככה

אני אשתדל.. סיון ניסתה ללמד את מרינה קצת קפוארה.. מרינה במקביל בראיונות האישיים אמרה שהיא יכולה להסתדר עם סיון אולי 5 דקות ביום. אח"כ הראו את סיון מתאמנת בקפוארה וכל מיני קונג פו שלה ושיט אחר, במקביל דן, מרינה ונעמה, מרכלים עליה.. אומרים שהיא נחש, שהיא סתומה, שהיא מטומטמת.. דן התחיל לשיר עליה שיר כמו ילד בן 6. סיפר למרינה ונעמה שהוא אמר לסיון משהו בסגנון של :" די , עזבי אותי.. אנחנו לא ביחד (כאילו מבחינת ברית). מרינה נקרעת מצחוק ואומרת לו :" שיו איזה רע אתה" עומר מול ויקה- בסופו של דבר שניהם היו תותחים וויקה ניצחה את עומר בעניין של ממש שניה או 2. הם היו צריכים לאכול דברים מגעילים . ויקה מתלהבת מעצמה :" אני , הקטנה, הבלונדינית, הרזה, מנצחת את עומר הגדול החזק עם הבטחון עצמי גבוה" ועוד כל מיני בלה בלה בלה. ואני חשבתי לעצמי :" פוסטמה, מה הקשר לעומר הגדול והחזק.. זה לא שניצחת אותו באיזה אתגר פיזי או משהו, כי פה הוא היה אוכל אותך בלי מלח". (סליחה, הייתי חייבת להכניס פה משהו חחחח) באתגר הכח הכפול של ג'יבארו- לכל אחד מהם היו 3 פחיות , כאשר כל אחד מהשבט בתורו צריך באמצעות רוגטקה להפיל פחיות של האחר. כולם כיוונו לסיון על ההתחלה- ממש משפט מול העיניים עשו לה. והפעם זה לא היה כח כפול, זה היה על חסינות אישית, יעל זכתה אחרי שנשארו רק היא ונועם. מפתיע קצת:) במועצת השבט, אלכס ניסה להסביר את הפאשלה המפגרת שלו , משה ודן אמרו שהתאכזבו מאלכס אחרי שגיא שאל אותם. משה הצהיר שיש לו ברית עם סיון, והוא לא מתכוון להפר אותה. משה וסיון הצביעו לנעמה, וכנראה כל השאר הצביעו לסיון. סיון עפה. :)

y oh why

New member
אחי, במקומך הייתי מוריד את הפרק.

האכות בנענע10 ממש גרועה.

Princess110

New member
עומרר היפהה עףף../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

עם כל הנחישות שלו והרצון להביס את דן בסוף הבלונדינית החלשלושה ניצחה. זהה כנראהה היהה בגלל שהוא זלזל בהה ולא באמתת חשבב שהיא יכולה לנצח. ראוו שהוא לא ממש התאמץ.[מה שלא רגיל] בהתחלה רציתי שהוא ינצח אבלל אחרי שראיתי איך ויקה כל כך רצתה לנצח ואיך היא ליקקה את הצלחת בזמן שעומר שתה באיטיות בזמן שהוא רואה שויקה מתקרבת לסיוםם ולאא אכפת לו, זהה עיצבןן אותי.. מהה הוא ניסהה להראותת שאיןן מצבב שהיא תנצח..? עובדה
ועודד משהו, זהה לא היהה הכיי מפתיע שהיא ניצחה, אחריי הכלל לבנות יש הרבה יותר כוח נפשי מאשר לגברים, בקיצור בואו נגיד שהיה לויקהה מזלל גדולל שזאתת לא הייתה משימה פיזית.. ואני ייסים עםם משפטט חשוב שכדאי שתזכרו: עומררר ניראהה כל כך טובבבבבב גאדדדדדדדדדדדדדדד

Nofar20079

New member
הוא יפה יותר גם מגיא וגם ממולי...

וגם ממשה? סתאאם.../tapuzforum/images/emo6.gif

JoNy Boi

New member
תגידו, אתם יודעים מה זה כוח רצון?

ויקה חלשה פיזית, נפשית וגם כוח הסיבולת שלה קטן מאוד..עומר התאמץ וחצי אל תשכחו שהוא מת ללמד לקח את חברי ג'יבארו אבל בכל זאת, ויקה רצתה להוכיח שהיא שווה משהו, שהיא לא זאת שברור לכולם שהם ינצחו את הבלונדה החלשה בכל סוג של דו-קרב. והיא דווקא הצליחה לא רע

omrimayo

New member
שידבר, שישתוק, לא מפריע לי בכלל...

הוא גורם לי להיות הכי שטחי בעולם, גם ככה השכל לא חלק חזק אצל אף אחד מהתמתמודדים אז לפחות אצלו כל מה שלא קשור לשכל - מושלם :}

למעלה