כמה דברים על הפרק ../images/Emo9.gif
משה כל כך הולך לעוף בקרוב, זה נורא צפוי. לא הבנתי למה הוא חשף את זה שהוא בברית עם סיון, גם אם זה ברור לכולם לא אומרים דבר כזה. הוא עשה לעצמו רק רע. הקטע שהוא וסיון רצו להעיף את מרינה זה בא משומקום ככה, ככה שההדחה של סיון הייתה צפויה... העריכה הייתה יכולה להיות קצת יותר מותחת, להראות לפחות את סיון ומשה מדברים על להדיח אותה. בכלל העריכה של התכנית כל כך גרועה. אבל מה שהכי עיצבן אותי זה שכשסיון ראתה שדן כל הזמן מנסה להעיף אותה- גם במועצת השבט הקודמת וגם באתגרים, לא נדלקה לה איזו נורה אדומה?! אז אם לא אותו לפחות היא הייתה צריכה להתחיל לדבר עם כולם ולשכנע אותם שאלכס פישל ושהוא צריך ללכת, להשפיע עליהם ולהדגיש את החוזק הפיזי שלה ולא לעשות שטויות באתגרים. אבל זה היה נראה שהיא לא ניסתה לעשות שום דבר והיא חשבה שבאורח פלא כולם יצביעו למרינה. זה גרם לי לחשוב שגם במועצת השבט האחרונה, כשדן הצביע לסיון, זה כי הוא ידע שהיא לא תדאג מזה שהוא הצביע לה כי היא קצת מעופפת, אבל אם הוא היה מצביע למרינה למשל הוא היה מחליש את עצמו בעיני שתי "החזקות" של השבט (מרינה ונעמה) למקרה שויקה הייתה מודחת (וכך קרה). מרינה די איכזבה אותי שהיא קראה לסיון "מפגרת", אבל סיון באמת נראית מעיקה ומעצבנת ואחרי שלושה שבועות ביחד אולי זה היה נדרש. גם הקטע עם ההתגרות שלה עם האוכל בפרק הקודם קצת הפריע לי, אבל אפשר להגיד שזאת אסטרטגיה- להחליש את השבט שמולם.