פרק 6 (או 11, תלוי מה תעדיפו)-שלב ההדחה

?O_O

דן מציל את עצמו, ולדעתי זה נחשי ופתאי ודוחה. הוא לא דואג לעתיד השבט, הוא דואג לעתיד הג'יפ שלו.. לכן אני רוצה שברביעי הבנים יפסידו, ועיפו כמה שיותר מהר את דן.

LiRs Lullaby

New member
אבל אבל ../images/Emo58.gif אפשרי

אם מראים את הבנים מדברים על הדחה, יש מצב שהם כבר הפסידו במשימה?
או שמולי שוב נתקף התקף חרדה בקשר לגבריותו? או שאולי גיא הבין מהר שדן נחשחוש? אם כן, יופי

אדווה345

New member
נועם מאד איכזב אותי. חסר אופי לגמרי!

מה יש לו נגד סיון? הרי כל השבט כמעט נגדה, אז גם הוא חייב להצטרף? גועל!

LiRs Lullaby

New member
ומה את היית עושה? הולכת נגד השבט?

למי עוד הוא יכל להצביע בשלב הזה שבו כולם (למעט סיון ומשה) מצביעים פה אחד להדיח מישהו? הוא גם היה פוגע באדם הזה, וגם היה פוגע באמון שרוחשים לו בשבט.

אדווה345

New member
מה זה נגד השבט? משה לא הצביע נגדה

אין פה שבט. יש פה את המוסתים של נעמה, זה הכל. אין לו מחוייבות לשבט. הוא צריך לרשום את מי שהוא לא מתאים מבחינתו, לא להתחנף!

LiRs Lullaby

New member
נו, בסדר, יש כאן בריתות והוא לא היה יכול להפר

את הברית שלו כשהרוב הגדול החליט להצביע על להדיח את סיון. למי הוא היה מצביע? לאלכס? לנעמה? הוא החליט שהוא הולך להיות בפרופיל נמוך ולא לעשות להתחיל למרוד, אז הוא הולך עם העדר כרגע. ואני לא מבינה למה את הופכת את סיון לכזו מסכנה - גם היא הייתה עושה את אותה החלטה. למעשה, היא כן עשתה כבר את ההחלטה להדיח מישהו ולעשות "עליהום", כשניתנה לה ההזדמנות לכרות ברית עם דן. הבעיה שלה הייתה שהיא פשוט לא מבינה את החוקים והיא חושבת שרק "נסים" יכולים לפוצץ את הברית שהיא כל כך שונאת. או כמו שדן אמר - היא נחש, אבל לא נחש מתוחכם, אלא נחש סתום. ראית איך היא קפצה על ההזדמנות לחמם את העניינים כשהיא עוד חשבה שיש סיכוי להדיח את נעמה? ואיך שהיא מדברת עליהן, כאילו הן אלו שחסר להן מח...... אני לרגע לא הייתי עצובה על זה שהיא הודחה. היא פשוט גועלית אל אנשים.

dacou194

New member
מישהו שמע מה שאלכס אמר הרגע?

במועצת שבט! "הוא כזה רציתי לעשות איתם שיחה נעימה [...] וכמו שחילקנו את ארוחת השבת והם הדגים" הוא התחלקו עם הדגים למה לא אמרו לנו!?

shavitt93

New member
לא לא לא הוא אמר -

וכמו שחילקנו את אחרות השבת **והדגים !! לא והם הדגים ..

JoNy Boi

New member
דייייי אולי די עם כל הטוויסטים????!!??

מה עכשיו יהיה שבט בנים ושבט בנות כאילו מה זה החרא הזה פשוט ט=י=פ=ש=י והגברים של סבאנה אמרו שהם מדיחים את דן!!

AntilopA2

New member
למה,יהיה מעניין:)

דווקא עכשיו כשכל אחד פחו או יותר ביסס את מעמו בשבט,הכל משתנה...אגב,רק אני רואה איך ליה שולטת בשבט הבנות ביד רמה?
(או לפחות מנסה, לא נראה לי שנעמה תאהב שישלטו עליה ועל החברות שלה
)

LiRs Lullaby

New member
אני דווקא מחכה לקרב החתולות הזה.

ובהחלט יש מצב לחיכוך בין נעמה-ליה-מרינה-ורה

למעלה