גם אני!!!
V Volldemort New member 20/1/08 #155 היה, ואפילו 3 פעמים בעונה 6 ובעונה 9 השבטים החלו בתור שבט בנים ושבט בנות. בעונה 12 השבטים חולקו לשבט בנים צעירים, בנים מבוגרים, בנות צעירות ובנות מבוגרות.
היה, ואפילו 3 פעמים בעונה 6 ובעונה 9 השבטים החלו בתור שבט בנים ושבט בנות. בעונה 12 השבטים חולקו לשבט בנים צעירים, בנים מבוגרים, בנות צעירות ובנות מבוגרות.
I Imai New member 20/1/08 #236 נורא!!! הבנות של סאבנה הולכות לסבול כל כך מזיבולי השכל של נעמה. מסכנות ליה, ורה ושחר. לפחות יהיה כיף לראות את הבנים יורדים חזק על דן, כמו שמבטיחים.
נורא!!! הבנות של סאבנה הולכות לסבול כל כך מזיבולי השכל של נעמה. מסכנות ליה, ורה ושחר. לפחות יהיה כיף לראות את הבנים יורדים חזק על דן, כמו שמבטיחים.
נ נמר שחור1 New member 20/1/08 #78 אמת ודן נחש אמיתי הוא מסכסך בין כולם אין פלא שבסאבאנה שונאים אותו שהוא רב עם ישהוא הוא מרמה את כולם ומשכנע אותם להעיף אותו
אמת ודן נחש אמיתי הוא מסכסך בין כולם אין פלא שבסאבאנה שונאים אותו שהוא רב עם ישהוא הוא מרמה את כולם ומשכנע אותם להעיף אותו
פ פריקי גירל New member 20/1/08 #179 צא מהסרט שלך ויקה לא מלכה ולא תהיה ודרך אגב כמו שאני חוזה היא תעוף בקרוב
פ פריקי גירל New member 20/1/08 #222 חלום בהלות , תהיתי מה יותר עדיף שהיא תביס אותו או הוא אותה ולומר לכם את האמת לא עדיף כלום
S shaharc0 New member 20/1/08 #74 הישרדות הראשון אמור להיות קלאסי למה כל הטוויסטים בעונה אחת. שיעשו פעם אחת עונה קלאסית. ורגע... זה יהיה לתמיד שבט בנים שבט בנות? או שזה יחזור לקדמותו?
הישרדות הראשון אמור להיות קלאסי למה כל הטוויסטים בעונה אחת. שיעשו פעם אחת עונה קלאסית. ורגע... זה יהיה לתמיד שבט בנים שבט בנות? או שזה יחזור לקדמותו?
R Red One New member 20/1/08 #201 לדעתי המצב יחזור לקדמותו. אבל זה רק ניחוש. טוויסטים חד פעמיים זה דווקא מאוד נחמד. נראה לי שיהיה הרבה אקשן אצל הבנות. ויש לי שאלה: מתי יחזירו את ה"שורד" מאי המתים למשחק? זאת בודאי לא תהיה ויקה...
לדעתי המצב יחזור לקדמותו. אבל זה רק ניחוש. טוויסטים חד פעמיים זה דווקא מאוד נחמד. נראה לי שיהיה הרבה אקשן אצל הבנות. ויש לי שאלה: מתי יחזירו את ה"שורד" מאי המתים למשחק? זאת בודאי לא תהיה ויקה...