פרק 6 (או 11, תלוי מה תעדיפו)-שלב ההדחה

bendit88

New member
הבנים מול הבנות

אסור שיעיפו את דן!!! הוא מלך... חחחח כולם שונאים אותו..אני יודע..אבל אני דווקא אוהב אותו משום מה וגם את וויקה...איך ויקה ניצחה? בכל מקרה הולך להיות מעניין אבל אם דן יעוף זה יהיה חבל

מה יא

New member
כל הכבוד לויקה, יצאה הכי מלכה בעולם../images/Emo96.gif

למרות שבתחילת המשימה לא היה לי מועדף כי גם התחלתי לחבב את עומר (למרות נאומי ה"אני אכסח להם את הצורה")... אבל ויקה פשוט חמודה ובאמת הגיע לה
פרקי ההדחה משעממים נורא. והמועצת שבט ארוכה ומעיקה.

מה יא

New member
אה כן והמשימה היתה ממש מגעילה../images/Emo96.gif

חוץ מזה שזה מגעיל ואכזרי לאכול יצור כשהוא עוד חי... לא משנה שתולעת זה היצור הכי שנוא עליי בעולם (בחיים לא הייתי נוגעת בזה אפילו) ואני לא מאמינה שבאמת משנה לתולעת באיזה שלב של העיכול היא מתה >< אבל לפחות שזה היה מת! איכס, כשזה זז לויקה בפה
למה סתם להגעיל אותנו? תמיד המשימות האלה ניראות לי כל כך מיותרות ומגעילות...

מיותר? מותק זה הישרדות .

נכון זה מגעיל , דוחה,לא נעים,גורם לצרבת,עושה צמרמורת . אבל זה הישרדות . חיכיתי שכבר יעשו את זה .
מיותר זה בטוח לא , כי זה המטרה של התוכנית לעשות.. דברים שונים,לחיות מחוץ לבית,ליהיות מנותקים.. לשרוד בקיצר . אז מיותר לא הייתי אומרת ,דוחה כן . אבל תגידי תודה שלא אכלת את זה כי בטח לראות את זה גם בלייב וגם לאכול ז-ה מגעיל

מה יא

New member
כן כפרה, מיותר../images/Emo6.gif../images/Emo96.gif

סתם לרייטינג ובשביל הגועל שלנו זאת לא משימה הישרדותית בעיני בכלל... וזה לא כאילו בכל עונה של הישרדות הם חייבים לאכול/לשתות משהו מגעיל. לטעמי זאת ממש לא משימה שהיא "חובה". בתכלס לא הייתי אוכלת שום דבר רק כי הייתי יודעת שאת התולעת אני לא אוכלת בשום מצב, וגם את העין של השור סביר להניח שלא... אז למה סתם לענות את עצמי? אבל ראש של דג זה עוד סביר, והדבר השני והשלישי גם היו *יחסית* סבירים.

אוהד 49

New member
להיפך! זה כל הקטע...../images/Emo13.gif

באמת לא הבנתי למה לא עשו את זה עד עכשיו...חיכיתי לזה!! זה הישרדות, ועוד פה ריחמו עליהם
אני זוכר איפשהו שראיתי, שהיה את זה גם אצל האמריקאים (?) והיו שם דברים פי 2 יותר מגעילים! סוף סוף בתוכנית עשו את המשימה הזאת..וצריך לעשות יותר כאלה כי זה כל הקטע

noziz mum

New member
תולעת מסכנה...זה באמת היה אכזרי.

אני לא סובלת זוחלים בשום צורה, אבל אוהבת בעלי חיים ותומכת בזכויותיהם אז גם אני ריחמתי עליה מאוד. בעצם היו שתיים. מקווה שלפחות זה היה מוות מהיר... |בעעע|

dimgold

New member
איזה מהיר?

הן היו משופדות כל הזמן הזה על המגש כשהן חיכו לתורן

אדווה345

New member
נכון! שמתם לב שראו את העין אחרי שהיא אכלה אות

כשהראו את התולעת מתנועעת, ראו גם את העין ליד זה, למרות שהיא כבר אכלה אותה... נראה לי שהתולעת עצמה כבר היתה מתה, כשהם היו צריכים לאכול אותה, לכן הראו שוט קודם.

ואוו אחלה פרק!

כמה נקודות על הפרק: -נעם הזה פשוט בחור מדהים, להתאהב בו כל פעם מחדש, חבל שאין עוד הרבה בחורים כמוהו.
-אני דיי שמחה שסיוון הלכה, אפילו שהיא חזקה, היא דיי מרגיזה וכל הזמן נפסלת. -נעמה מיום ליום מתחילה להרגיז אותי יותר ויותר, היא לא מפסיקה לרכל. וגם מרינה מאכזבת אותי, הן שתיהן כל היום יושבות על החול וחוגגות על סיוון, אפילו שהיא יצאה פוסטמה, קצת אנושיות...=\ חוץ מזה נותנים לנעמה יותר מדי זמן מסך, ואני לא יודעת מה איתכם, לי זה כבר נמאס קצת. זהו בעיקרון, אחלה פרק! מחכה ליום רביעי!!!

AntilopA2

New member
אחרי הדברים שהיא אמרה על אלכס

(הגזימה לגמרי!) ועוד כל מני דברים מרושעים שיוצאים לה מהפה, שיחגגו כמה שהן רוצות מצדי.

Gal El

New member
באמא של מולי וגיא אם הם מעיפים את דן!!!11 ../images/Emo46.gif

מולי המפונק הזה, כל כך מלוקק ומלא בעצמו שבא להקיא. וגם גיא לא הרבה יותר טוב. אם הם חושבים שהם מעיפים את דן... אסור שזה יקרה. ]; אההה, נועם, תעשה משהו, תבעט את שניהם או משהו.
היה אחלה פרק, באמת. התפנית של ויקה מנצחת את עומר הייתה מעולה. וואו, ויקה פשוט יפה.
תכלס אבל גם חבל לי שעומר עף. רציתי לראות אותו נשאר שם מול כולם ובמיוחד חיכיתי לראות מה יקרה אם הוא ודן יפגשו שם. חבל.
בסוף עוד דן יפגוש שם את ויקה.
הניצחון של יעל בחסינות היה... תמוהה.
נראה לי סתם התמזל מזלה. אבל היא חמודה, אז בקטנה. "סליחה נועם!"
אם העניין הזה של השבטים החדשים נשאר קבוע, זה ממש מפגר. אבל יהיה מעניין לראות את ליה ו-ורהה פוגשות את נעמה ומרינה. מאד מעניין.
ושחר ויעל בטח יהיו חברות הכי טובות. שתי מתוקות שתקניות כאלו שלא רבות עם אף אחד.
אבל באמאשלהם, שיעיפו את משה ואלכס ומולי, מה את דן, מה.
דן.

LiRs Lullaby

New member
הא! גם אני אמרתי את זה לאחותי!

העניין של מרינה ונעמה פוגשות בליה וורה! זה יהיה קלאסי!
כנ"ל לגבי שחר ויעל - שתיהן שקטות ואינטליגנטיות.

AntilopA2

New member
גם אני מתה לראות את זה:)

כשהראו את זה זה הדבר הראשון שאמרתי לאחותי- ליה ונעמה ביחד זה הרבה כוח
ואז היא הוסיפה שעוד שהן יסתדרו מצוין או שהן ילכו ראש בראש...בכל אופן,יהיה מעניין:)

את מה שSurvivor עשו בשבע עונות,

הם עושים באחת. בסוף יגמרו להם הטוייסטים לעונות הבאות, אם יהיו..

למעלה