פרק שמוכיח שהכל יכול לקרות
שבלונדינית תנצח בחור כמו עומר במשימה לאכול חרקים? אני בטוח שאף אחד לא חשב שזה יקרה, וכל הכבוד לה! באמת, ויקה לא חלשה כמו שעשו ממנה עוד קטע מפתיע היה שהקרב (לכאורה) בין אלכס לסיון הפך להיות בין סיון למרינה (למרות שצפיתי מראש שמשה יצביע נגד מרינה, כי הוא בברית עם סיון, הוא הבטיח לאלכס שהוא יכול לסמוך עליו והואט אמר שהוא לא אוהב את מרינה). רציתי שסיון היא זו שתודח.. וזה היה נחמד עוד יותר, כי היא התנהגה בטיפשות שהיא הצביעה למרינה ולא לאלכס.. אם היא היתה מצביעה שאלכס יעוף אז אולי היה לה עוד סיכוי קלוש. הדיבורים שהיו במוצעת השבט הפעם היו ממש חופרים! כל אחד התחיל לחרטט דבירם מהתחת.. היה נראה כאילו כל אחד מספר דברים הכי לא קשורים והכי לא נכונים. הגירסאות של דן ושל אלכס ל"פרשייתץ הברזנט" נשמעו כאילו כל אחד המציא אותם הרגע חח.. ממש היה מיותר הפעם. כל הכבוד ליעל שניצחה את נועם החסינות אני מקווה שבפרק הבא ויקה תנצח את סיון, כי אני לא אוהב את סיון..ובא לי לראות עוד קצת את ויקה לבד על האי. ולגבי חלוקת השבטים החדשים של הבנים-בנות, זה הולך להיות מטורף, ו(למרות מה שכולם חושבים, שבנות אל מסתדרות) הפעם הדרמות הגדולות אני מעריך שיהיו אצל הגברים, בגלל כל הסיכסוכים בין דן לסבאנה, הסכסוך בין משה לבין גיא, והיחסים המוזרים בין נועם ואלכס לשבט סבאנה.