פרק 6 (או 11, תלוי מה תעדיפו)-שלב ההדחה

LiRs Lullaby

New member
ראית איך הוא חפר לאנשים???

ושם הוא כבר הרחיב יותר על מעלליו בשבט סבאנה. לפי דעתי, רק על זה הייתי משנה את ההצבעה ומדיחה אותו סופית. ראיתי שלמרינה בהחלט היה החשק והרצון לערוף לו את הראש...... היא כזו מצחיקה.

גהה

New member
../images/Emo2.gifיואואו

איזה טוויסטים! איזה הפתעות! ניכרת השקעה (אולי מאומצת מדי?) מצד ערוץ 10. יהיה מעניין מאוד לראות את ורה וליה נגד נעמה ומרינה, פתאום דן הופך להיות מבן חזק יחסית שיודע להתחנף לבנות לחננה שאין אף אחת שתתרגש ממנו ופתאום בנות מיותרות כמו שחר ויעל נפגשות. וכמעט שמיותר לדבר על כל האגואים שיתנגשו בקבוצת הבנים- דן שעומד להיות מסכן, משה הלוזר הבכיין, מושיקו התותח, אלכס הלא קשור (כולם בסבאנה הולכים להיות בהלם מזה שהוא עוד נשאר), עידן הנחש ומולי הלא מועיל. יואואואו יהיה מעניין!

InDoor76

New member
פרק מעפאן..

משום מה לא אהבתי אותו בכלל.. עומר עף בלי קשר במילא סיוון תנצח את ויקה פעם הבאה ועכשיו בקבוצה של הבנים סבאנה יעיפו את דן וגם נועם יהיה בסכנה.. זה ניהיה יותר ויותר מבאס

LoveMyLife

New member
למה בטוח שסיוון תנצח את ויקה?

אם ויקה ניצחה את עומר, הכל יכול לקרות.

LiRs Lullaby

New member
תכלס. היא כל כך הפתיעה. גם ראיתי שהיא סבלה

פחות מעומר בקטע האחרון ולקחה את הזחל כמו גדולה.

Paranoid Eyes

New member
בגלל שעכשיו זה 2 בנות

אז יעשו משימה של כח פיזי. לכן הסיכויים נוטים לכיוון סיון. אבל אי אפשר לדעת.

AntilopA2

New member
אם נועם ימשיך

לתפקד בשבט כמו שהוא מתפד בג'יבארו, הוא לא יהיה בשום סכנה.

כספרי

New member
היה לא כ"כ מגעיל, חבל על עומר ולמה אלכס גאון

חשבתי שהמאכלים יהיו יותר מגעילים...לא, הם היו דוחים טוטאלית, אבל, נו - אפשר לעמוד בזה (לא אני באופן אישי כמובן..:) עומר, עומר...רצינו אותך בסביבה, ההפקה הייתה צריכה לשמר אותך רק בשביל האקשן, תאמין לי. אלכס, לא ברור אם בטימטום/רצון מופרז להיות נחמד או מתוך אסטרטגיה, הצליח להתחבב שם בסבאנה, מה שבוודאי יקל עליו בשלב הבא שבו השבטים מתערבבים שוב: אם תהיה הדחה בבנים, ג'יבארו חשופים יותר כי http://www.hisardut.blogspot.com. אלכס מבטיח את מקומו גם בשבלי האיחוד המוקדמים (אם רק יצליח להגיע לאיחוד עם כל הפשלות שלו). תגידו, איך ויקה הצליחה להדליק אש כ"כ מהר? שמה בשבט זה לקח להם איזה כמה שעות, ועוד עם נועם. ההדחה של סיון כמובן אינה מפתיעה

LiRs Lullaby

New member
ויקה הצליחה להדליק את האש מהר כי:

יש לה אבן אש שם והיא בעצמה אמרה שהכל היה יבש, בניגוד לאי של שבט ג'יבארו שכולו רטוב בגלל פרשיית הברזנט

פרק שמוכיח שהכל יכול לקרות

שבלונדינית תנצח בחור כמו עומר במשימה לאכול חרקים? אני בטוח שאף אחד לא חשב שזה יקרה, וכל הכבוד לה! באמת, ויקה לא חלשה כמו שעשו ממנה עוד קטע מפתיע היה שהקרב (לכאורה) בין אלכס לסיון הפך להיות בין סיון למרינה (למרות שצפיתי מראש שמשה יצביע נגד מרינה, כי הוא בברית עם סיון, הוא הבטיח לאלכס שהוא יכול לסמוך עליו והואט אמר שהוא לא אוהב את מרינה). רציתי שסיון היא זו שתודח.. וזה היה נחמד עוד יותר, כי היא התנהגה בטיפשות שהיא הצביעה למרינה ולא לאלכס.. אם היא היתה מצביעה שאלכס יעוף אז אולי היה לה עוד סיכוי קלוש. הדיבורים שהיו במוצעת השבט הפעם היו ממש חופרים! כל אחד התחיל לחרטט דבירם מהתחת.. היה נראה כאילו כל אחד מספר דברים הכי לא קשורים והכי לא נכונים. הגירסאות של דן ושל אלכס ל"פרשייתץ הברזנט" נשמעו כאילו כל אחד המציא אותם הרגע חח.. ממש היה מיותר הפעם. כל הכבוד ליעל שניצחה את נועם החסינות אני מקווה שבפרק הבא ויקה תנצח את סיון, כי אני לא אוהב את סיון..ובא לי לראות עוד קצת את ויקה לבד על האי. ולגבי חלוקת השבטים החדשים של הבנים-בנות, זה הולך להיות מטורף, ו(למרות מה שכולם חושבים, שבנות אל מסתדרות) הפעם הדרמות הגדולות אני מעריך שיהיו אצל הגברים, בגלל כל הסיכסוכים בין דן לסבאנה, הסכסוך בין משה לבין גיא, והיחסים המוזרים בין נועם ואלכס לשבט סבאנה.

איצקיס

New member
הבנים מול הבנות - לא מסתדרים המספרים...

הרי נשארו 8 בנים (4 מכל שבט) ורק 6 בנות (3 מכל שבט). לא נראה לי הוגן שישאירו את השבטים ככה מעכשיו. בכל מקרה, מאחר ומכל שבט יש מספר שווה של בנים/בנות, זה לא מובן מאליו שאף אחד יעוף מאחר ולכל אחד יש מספר תומכים שווה.

YugiBoy

New member
גם בשבטים עצמם לא תמיד יש מספר שווה..

בטח יורידו חלק מהבנים או יעשו משימה שבה זה לא יהיה רלוונטי.

LiRs Lullaby

New member
ויקה עדיין לא חזקה כמו שעשית ממנה../images/Emo13.gif

בסך הכל התגברה פסיכולוגית על הרצון להקיא את נשמתה (למרות שאחר כך היא שאלה אם מותר לה להקיא את זה), ואם נסתמך על העובדה שהיא דוגמנית, זה בהחלט מראה על נחישות. אבל מפה ועד "לא כזאת חלשה"....... נראה מול סיון. ואתה צודק - סיון בהחלט לא עשתה בשכל. כרתה ברית סתמית למדי עם משה, ושכחה שצריך גם לשכנע את שאר השבט (או עוד כמה אנשים לפחות) שיצביע עבור מרינה. לא שברור לי למה - הרי גם אלכס עמד על הפרק. בקיצור - היא לא כל כך חכמה, כמו שדן אמר. ואלכס הוא חפרן. מורה או לא מורה?
לא הבנתי למה אתה חושב שדן המציא את "פרשיית הברזנט". הרי כולם שם כמעט הסתכלו על אלכס בצורה מגוחכת כשהוא סיפר את הגרסה המשופצרת-משהו לארועי הפרק הקודם...... דן סיפר את זה כמו שצריך. איז יחסים מוזרים יש בין נעם לאלכס?

cover121

New member
לא הבנת תחבירית את המשפט

הכוונה היא ליחסים בין נועם לגברים בסבאנה(ההכרות המוקדמת שלהם איתו עקב לקיחתו למשימת חסינות אחת) ובין אלכס לגברים בסבאנה(הידיעה שאפשר למרוח אותו בקלות).

לא עשיתי מויקה חזקה

אני גם מאוד מאוכזב שעומר לא היה זה שניצח אבל צריך לתת מילה טובה על ויקה ועל הניצחון שלה. לא אמרתי שהיא חזקה, אלא אמרתי שהיא לא חלשה כמו שעשו אותה (הבחורה החלשה שמחלישה את השבט), דוגרי סיון עשתה הרבה יותר גרוע לשבט מאשר ויקה. אנחנו לא יכולים לדעת עד כמה הדברים של אלכס אמיתיים, כי היתה עריכה..וזה בהחלט היה נשמע כאילו אלכס מחרטט את הכל. אבל אנחנו כן יכולים לדעת מה אלכס סיפר לג'יבארו.. ולגבי זה דן המציא דברים פה ושם. הוא אמר שאלכס אמר שהוא הגיע לשם במטרה לקחת המעילים..כיאלו שזה היה הדבר שהוא ביקש במו"מ שלו.

LiRs Lullaby

New member
בסדר, החרטוט של דן היה הרבה פחות מחורטט

מאשר החרטוט האינסופי והלא-ברור של אלכס. לא הבנתי למה הוא הפליג לשבח את עצמו על ה"תרגיל" שהוא כביכול עשה והצליח להשיג לא "מעיל אחד אלא ארבעה!" ועוד אננס! זה היה מגוחך לחלוטין. ויקה, כבודה במקומו מונח, אבל היא עדיין הייתה הכי חלשה מבחינה פיזית..... והיא זו שפישלה במשימות. רק אחר כך סיון התחילה לא לשמוע לחוקים. אני לא זוכרת מקרה שבו ויקה הייתה עדיין במשחק וסיון הרסה להם איזו משימה.

למעלה