פרק 64 תורגם ע"י דטאביו

Jifannit

New member
חעעעעע עליך! PPP:

זוכרת על מה התווכחנו ביום ראשון? P: את אמרת שהפרק הקודם היה 63-64, ואני אמרתי שרק 63! חעעעעעעע, נצחתי. |התלהבות יתר| הביטורנט איטי.;;

Hinamori

New member
../images/Emo58.gif

לא כזה נורא כמו שחשבתי ^____^ זה באמת נראה כאילו זו תהייה סאגת מצילי-את-אוריהימה כמו שזה שכתב את מה שאור תרגם כתב XD אני לא מתלוננת ^__^ איצ'יהימה ! <: כמעט בכיתי כשאוריהימה חלמה ואז חשבה על ביאקויה ורוקיה ;; זה היה כזה עצוווב ;; ואז בא סורה והיה ברור שהוא רשעמרושע בתחפושת ;O; אוריהימהצ'אן באקה דסססס ;____; והילדה המצחקקת חמודה אם זו היא בשיר סיום XD מה הקטע שלו בכלל ? כאילו, השיר בסדר אבל הקליפ ... WTF XDDDD ופתאום הם הראו איצ'י קאאשוח ... XDDDD; אחת מהדמויות החדשות שהיו בשירסיום ממש מזכירה לי את הנשים של FMA [שנראות כולן אותו דבר] י_י היא כוסיט אמ.. אמ... כן ^_^ עכשיו שאני חושבת על השירסיום ...
למנגה אולי הבובת המרקדות האלה הן כמו קון, בובות עם סוול קנדי בפנים והכל ? אם כן אז אז בטח הציפור היא פיון XDD והארנב הוא רנג'י~ הדבר הירוק והמטריד ... היטסו ? לא ... איקאקו ? אוקיי אני לא יודעת. פשוט תחשבו שלא כתבתי פה כלום, טוב ? ._.;;

Kakashi Sensei

New member
*מתחיל בהורדה* (לכל אלו מכם שיש

מדפסת Lexmark, אמורים לדעת על מה אני מדבר...)

Neon taichou

New member
זה היה, ארמ, מוזר. ../images/Emo58.gif

אבל בכל אופן, חביב. עם המון רמיזות לשיפים כמו איצ'ירנ ואיצ'יצ'אדו. XD רנג'י היה חמוד ומשעשע, חבל נורא שהוא בא לבד. ;; הפלאשבק עם אוריהימה היה כל כךךךך חמודדדדד [אפילו שהארנבוני שלג שלה נראים כמו חזרזיר י.י חסרת כישרון שכמותה], וזה היה דיי מרגש איך שסורה הופיע, אבל לעזאזל, איך היא באמת קנתה שזה הוא? הגיהינום עולה מסביבה וסורה מחייך בזדוניות ואומר "בואי נלך", היא כזה, "בסדר!!!1 D:" הו אוריהימה קטנה, תמימה וטיפשה. אני מניחה שאין ברירה אלא להאשים את זה על זה שהרגע התעוררת והיית מבולבלת, אומשו. ואז היצורה הקטנה שנראה כמו שילוב של יאצ'ירו (יה! צריך לשפפ אותן) והיראקו הופיעה ושאבה אותה לגיהינום. ומה יקרה עכשיו? בדיוק מה שקרה בחמישים הפרק האחרונים, רק עם אוריהימה במקום רוקיה ומימד גיהינומי מפחיד במקום סול סוסייטי? הידד! לא. =.= שיר הסיום - מה לעזאזל? XDDD זה היה חמוד, אני מניחה, אבל כל השיר היה הדמויות החדשות חוץ משתי שניות של איצ'יגו, ואני חושבת שחשתי צביטה קטנה בלב כשהבנתי שזהו, האנימה הולכת בדרך שלה, יש דמויות חדשות והן כאן כדי להישאר. אני רק מקווה שמאייזן לא יעשו צ'יבי קטן ומרקד כשעונת הפילרים תסתיים ונעבור לסאגת צבא-הולואים-של-אייזן, אפילו שזה יהיה משעשע. ומישהו מוכן להסביר לי למה שלושת הרעים הם ציפור, משהו שאני לא בטוחה מהו ומשהו ירוק שאני לא בטוחה מהו אבל הייתי מנחשת שהוא מלפפון? הם גנבו את הרעיון מדיאנאנג'ל אומשו? ק__ק

Neon taichou

New member
../images/Emo58.gifסקרינים של הילדה החמודה ם.ם

מהשיר סיום. דיי, זה נראה כמו משהו מאנימת שוג'ו. אני חוששת לגורלה של בליץ'. T^T

למעלה