פרק 64 תורגם ע"י דטאביו

../images/Emo58.gifwtf? XD

זה היה פרק כ"כ הזוי XDDDDDD אוי רנג'י D= הוא היה כ"כ חמוד X3 הוא כ"כ הצחיק אותי כשהוא נתקע עם הגוף שלו XDDD ומה לעזאזל השיר סיום הזה? OO XD הוא נראה כ"כ לא קשור... כמו כל שיר סיום עד עכשיו <.< זה רק נדמה לי או שזה היצורים האלה שרוקיה דיברה עליהם? משו שיש ארנב ואפרוח ועוד כלמיני דברים ושכולן רוצות את הארנב? או שזה סתם הדמיון הפרוע שלי X_X בכל מקרה- נראה שהפילרים ממש לא גרועים כמו שחששתי שיהיו D=

Neon taichou

New member
היצורים האלה

הם לא צורות אחרות של סול קנדי, הם לא חמודים מספיק ויש לי תמונה של כל הצורות של הסול קנדי שיש בסף הכרך השני. ועכשיו באמת הורג אותי לדעת מי אלה. XX;

Goggle Girl

New member
XDDDDD ../images/Emo58.gif

למען האמת נהנתי ממנו הרבה יותר מהפרקים האחרונים XDDD אח, כמה צחקתי, הבטן XDדבר ראשון - הא! אפילו קייגו מכיר באיצ'יצ'אדו עכשיו!! XDDDDD חיחיחיהיה כל כך חזק, הקטע שאוריהימה סיפרה לטאטסקי את האמת ואיצ'יגו וצ'אדו עומדים להשתגע ואז טאטסקי כזה "כן כן יופי יופי ילדה טובה" והולכת XDזה באמת נישמע כמו משהו שרק אוריהימה יכולה לחשוב עליו (אוריהימה היא הביטוי הנשי לקובו טיטה?!)הקטע עם רנג'י גם חזק ביותר XD איזה אידיוט. צועק לפני כל הבית ספר שאיצ'יגו יצא.אה, אוצ'י-סנסיי. סטלנית קטנה וחמודה שלי 3> מי ייתן ותיחיי לעוד פרקי פילרים רבים וטובים.הקטע שאוריהימה התאמנה ואז צ'אדו בא ודפק מונולוג חמוד (לאשר את מה שקייגו חושד בו?! XD) היה צובט כזה. היו יכולים להשקיע קצת יותר אבל, אבל זה קלע למטרה וזה מה שחשוב.וכמובן, אם למישהו היו ספקות בנוגע לאיך שאיצ'יגו רואה את אוריהימה בקשר לעזרתה בסול סוסאייטי ואיך הוא מרגיש בקשר אליה אחרי כל העניין, הרי לכם הוכחה ^__^ איצ'י מכיר בקיומה ודואג לשלומה. *,* כאלה חמודיםוהסיום היה כזה קורע XD התאהבתי בשיר *___*אבל זה כזה... *דברים הזויים**דמויות לא מוכרות**דברים הזויים**איצ'י אובר-בישי קפל ואשוח**דברים הזויים*וזו רק אני או שעשו את איצ'י בישי בכוח? כשהוא התעורר בבוקר - קלוז אפ על הכרס המחוטבת. כשהוא נכנס בקייגו - קלוז אפ על יד שרירית. כשרנג'י הגיע, שוב, יד שנכנסה לרנג'י בצוואר.ואז שוב הוא מסתובב לו בפיג'מה החושפנית הזאת שלו.אה...איצ'י, you made me one happy woman*,* אם זו הרמה, שהפילרים לא יגמרו לעולם!או שכן כי אני רוצה לראות את הסאגה הבאה XDאבל לפחות אם זה ככה אני יכולה לחכות ^_^

Jifannit

New member
צודקת בהכל XD

באמת היה נראה לי לרגע שיהיה בין אוריהימה לאיצ'י משהו. ~[:

Jifannit

New member
*.*|ספויילר|

איזה פילר חמוד 3> האאאאאא, רנג'י היפפפפפפפי *O* די הוא כ"כ שקסי שזה כואב *O* וגם איצ'י. *________* נו, קובו טיטה לא מתחשב בנו, שישים גבול לבישיוט;;;; התעללות נפשית. >: היה מלא איצ'ירנג'י XDDDD חעיחעחעחע, הם כאלה קוראים. אבל שיפ מגעיל. אוו, היה אורהארה בלי כובע *.*~ די הוא כזה שולט;; בישישיעשהליילדים.*.* אח של אוריהימה מכוער .___.; יאי, אוריהימה נשאבה לגיהנום D: נראהלי. >> לא היה רוקיהההההה;O; רוקיייי;O; די, אני מתגעגעת אליה. >': קון כזה דבילתקוע .___.; רנג'י. *___* איצ'י. *____* אורהארה. *___* איכסעעעעע, השיר סיום החדש כזה גועל נפש!!111 והקליפ בכלל!!!111 איכאיכאיכ! יש בו מלא דמויות חדשות שנראות לי מעצבנות =.= ויש בו איצ'י שיצא מכוער אבל עם הרבה שרירים. [אני היחידה שפערה את עיניה בתחילת הפרק כשאיצ'י כמעט הוריד את הגופיה הסופר סקסית וגיית שלו?] ויש שם קון. איכככ. איזה שיר מגעיל. נקווה שהגרסה הארוכה טובה יותר. [איייייכ. אני רוצה שוב את לייף.;;]

Jifannit

New member
איכס, לא! O:

אבל השירסיום החדש יותר טוב מהקליפסיום החדש. נו, יענו, השיר יותר טוב מהקליפ. :X אבל הוא עדיין זוועה. ליייייף ;;

Goggle Girl

New member
../images/Emo45.gif

אני הקשבתי לו עכשיו איזה חמש פעמים ברצף לפחות XD ואז תהתי אם בכלל ראיתי את הפריוויו... ואז ראיתי אותו שוב כמה פעמים XD

Goggle Girl

New member
בקשר לקליפ, סתם טידביט לא קשור

זה אותו הסטודיו או צוות ציור שעשו את השיר סיום השני XD אני זוכרת מהצורה שבה הם ציירו את איצ'י גם אז (כן אני שמה לב לשינויים בסגנונות ציור של איצ'י בין צוותי הציור בסדרה XDDDD)

Neon taichou

New member
מה היה שיר הסיום השני? הרפסודה?

וואלה, באמת דומה. בשניהם הוא ק[א]שוח וזועף. XD

Hinamori

New member
טחחח XD;

אני בכלל לא טרחתי אף פעם לראות אותו עד הסוף X_X; הוא כזה ... איכס.

AyameSan

New member
ממ...

מאיפה אתם מורידים את הפרקים כל כך מהר?..חח^^ אני בקושי מוצאת קבצי בליץ' נורמליםT_T... גם מהאתרים המיוחדים בשביל זה...

Jifannit

New member
יש לך מסן כדי שאני אתן לך?

כי זה אסור לתת פה לינקים וכאלה~

למעלה