XDDDDD ../images/Emo58.gif
למען האמת נהנתי ממנו הרבה יותר מהפרקים האחרונים XDDD אח, כמה צחקתי, הבטן XDדבר ראשון - הא! אפילו קייגו מכיר באיצ'יצ'אדו עכשיו!! XDDDDD חיחיחיהיה כל כך חזק, הקטע שאוריהימה סיפרה לטאטסקי את האמת ואיצ'יגו וצ'אדו עומדים להשתגע ואז טאטסקי כזה "כן כן יופי יופי ילדה טובה" והולכת XDזה באמת נישמע כמו משהו שרק אוריהימה יכולה לחשוב עליו (אוריהימה היא הביטוי הנשי לקובו טיטה?!)הקטע עם רנג'י גם חזק ביותר XD איזה אידיוט. צועק לפני כל הבית ספר שאיצ'יגו יצא.אה, אוצ'י-סנסיי. סטלנית קטנה וחמודה שלי 3> מי ייתן ותיחיי לעוד פרקי פילרים רבים וטובים.הקטע שאוריהימה התאמנה ואז צ'אדו בא ודפק מונולוג חמוד (לאשר את מה שקייגו חושד בו?! XD) היה צובט כזה. היו יכולים להשקיע קצת יותר אבל, אבל זה קלע למטרה וזה מה שחשוב.וכמובן, אם למישהו היו ספקות בנוגע לאיך שאיצ'יגו רואה את אוריהימה בקשר לעזרתה בסול סוסאייטי ואיך הוא מרגיש בקשר אליה אחרי כל העניין, הרי לכם הוכחה ^__^ איצ'י מכיר בקיומה ודואג לשלומה. *,* כאלה חמודיםוהסיום היה כזה קורע XD התאהבתי בשיר *___*אבל זה כזה... *דברים הזויים**דמויות לא מוכרות**דברים הזויים**איצ'י אובר-בישי קפל ואשוח**דברים הזויים*וזו רק אני או שעשו את איצ'י בישי בכוח? כשהוא התעורר בבוקר - קלוז אפ על הכרס המחוטבת. כשהוא נכנס בקייגו - קלוז אפ על יד שרירית. כשרנג'י הגיע, שוב, יד שנכנסה לרנג'י בצוואר.ואז שוב הוא מסתובב לו בפיג'מה החושפנית הזאת שלו.אה...איצ'י, you made me one happy woman*,* אם זו הרמה, שהפילרים לא יגמרו לעולם!או שכן כי אני רוצה לראות את הסאגה הבאה XDאבל לפחות אם זה ככה אני יכולה לחכות ^_^