פרק 64 תורגם ע"י דטאביו

Ayelet chan

New member
../images/Emo58.gif

ידעתי! צעקתי לה שזאת מלכודת והיא לא מקשיבה! >< קון צ'אן קאוואי XDD איצ'י ורנג'י כל כך חמודים ביחד! *בורחת*

אני נאלצת להודות ../images/Emo58.gif

שהייתי עם פה פעור במשך רוב הפרק. וביחוד בשיר פתיחה. השיר פתיחה הזה פסיכי.XDDD מה זו האנימצייה הזו? XDDDDDDDDD;; פאק, המלפפון XDDDDD רק אני חושב שהוא פשוט הזוי? הדמויות הפילריות האלו מפחידות. T__T מאוד. יש יותר מדיי מהן ואין להן שום בסיס במנגה. לעיצוב שלהן - לפחות ממה מהמראה החיצוני - אין את היחודיות שהיה לכל הדמויות בבליץ' עד עכשיו, שאפילו לדמויות הכי שוליות היה יחוד משלהן. לילדה יש צחוק חמוד, אבל כל זה מתחיל להזכיר _קצת_ באופן מדאיג את דיג'ימון או איזו אנימת שוג'ו שטוחה ודבילית. מצד אחד זה לא נורא כמו הציפיות שלי מהפרק, מצד שני זה יותר. הפרק הזה כמו שני פרקי הפילר הקודמים שהיו בבליץ'. רק שהם לא התיימרו להיות מעבר למצחיק ומגוחך, והפרק הזה כן.@@; הוא היה שווה לדעתי רק מבחינת ההומור. והרנג'י עם צמה. וקון. ובאמת עשו את איצ'יגו בישי בכוח. הפאןסרביס לנקבות הזה פתאומי XD אני מתחילה להתגעגע ליורואיצ'י, אוריהימה וראנגיקו, חוששתני P: |אמרה זו שאשכרה התלוננה שאין פאןסרביס לבנות. היא חוזרת בה מדבריה|

אה ו

איך אישין מצליח לקפוץ/לעוף בצורה כזו? הגוף שלו נמצא בצורה ממש מאוזנת באוויר! [הוא התאמן הרבה על איצ'יגו בבעיטה המרהיבה הזו?]

מה לכל הרוחות המופע חבובות הזה בסוף

היה אמור להביע?! האם קון עד כדי כך בודד? היה דיי מצחיק, למען האמת. |ספויילר| לפרק! (?) P: חחח ממש צחקתי על כל התעללויות בגופות שלהם, במיוחד כשרנג'י לא הסתדרXD אה, ולמה הוא היה נראה כמו היפי? מסכן מה...

Envious

New member
יו ../images/Emo58.gif

הצחוק של הזאתי ממש פסיכי XDD זה ממש מצחיק !!

Violettecat

New member
כל כך שונה מהמנגה... אך מרתק.

חוץ מכמה חלקים שהיו דומים בין המנגה והאנימה, הכל שונה כמו שמיים וארץ, אבל מצד שני הכול לטובה, כי העלילה במנגה מתקדמת מהר מדי אם חושבים על זה. הסאגה הזו הולכת להיות מענינת,אני חשה זו בעצמותיי! שיר סיופ הזוי לחלוטין , איצ'י נראה חתיך, הכל כרגיל.

Goggle Girl

New member
מה קרה לללכת לישון ><

ואיצ'י תמיד בישי. כשהוא יפסיק להיות, נדע שהקווינסים שברו את האיזון והעולם נחרב

למעלה