פרשתי, ידידי

פריפטס

New member
כנ"ל

לילה טוב. ואני מקווה שעד מחר תחזור בך מההערה הפוגעת שהערת, שהיא ללא ספק הוצאת דיבה, ואפשר לנקוט נגדך בהליכים.

Zack DA

New member
לילה טוב ../images/Emo13.gif

נו באמת, איזו הוצאת דיבה ? לטעון שאתה תחת השפעת סמים ?

פריפטס

New member
כן

ואני לא אכתוב יותר בפורום על אף הודעה שלא קשורה בנושא זה עד שלא תתנצל. טענת שאני עושה מעשה שמנוגד לחוק, וזה שקר- וזו הוצאת דיבה.

פריפטס

New member
בדיחות או לא בדיחות

זה לא משנה את זה שזה לא חוקי. וזה גם לא משנה את זה שאני מצפה להתנצלות.

Zack DA

New member
טוב, נו, אז תבע אותי ../images/Emo13.gif

סתאאאאאאאאאאאם אם זה כל כך מטריד אותך, אז אני מתנצל על האמירה הנוגעת לסמים... אגב חשבתי שאתה דווקא בעד לגליזציה של סמים...

פריפטס

New member
יופי ../images/Emo13.gif לזה חיכיתי

כן, זה הטריד אותי. ובלי קשר (זה באמת בלי קשר כי גם אם אני בעד לגליזציה של סמים אם אני משתמש בסמים (ואני לא) אני עובר על חוק המדינה): אני נגד לגליזציה של סמים.

אגב סמים...

האם לדעתכם יש הבדל משמעותי בין עישון מריחואנה למשל, לבין שתיה של משקאות אלכוהולים? האם הראשון באמת מזיק הרבה יותר ולכן צריך להיות בלתי חוקי, בניגוד לאחרון שצריך להיות חוקי? ומה על סיגריות רגילות?

Zack DA

New member
תראה

מצד אחד קשה למצוא הבדלים עקרוניים. מצד שני, כמו כל ישראלי, אתה מתחיל לשאול "מה ההבדל", ולבקש שיאשרו סמים קלים. ואז אתה בא ואומר, אבל מה בעצם ההבדל העקרוני בין סמים קלים לקשים, הרי לקיחה לא אחראית של סמים קלים היא גם כן הרסנית.... ובסוף יהיה מותר להביא לכאן נגיפים של אבעבועות שחורות....

לא נכון.

מעולם לא הוכח שיש סכנה ממשית בעישון מריחואנה, בניגוד להרואין למשל שנזקיו ידועים והוא הורס את המשתמש בו. לו זה היה תלוי בי, היו אוסרים על אלכוהול (מלבד הכמות הדרושה לקיום סדר פסח) ומאשרים שימוש במריחואנה. (אגב, אני לא שותה ולא מעשן ולא מסניף ולא מזריק שום דבר).

Zack DA

New member
אבל עישון מריחואנה מערפל את החושים

ולכן הנוטל מסכן לא רק את עצמו.

מה אתה אומר, ד"ר צחי ../images/Emo13.gif

מה ההבדל בין ההתמסטלות ממריחואנה לבין השתכרות מאלכוהול? כמה פעמים שמענו כבר על דקירות כאשר הדוקר היה תחת השפעת אלכוהול? כמה תאונות דרכים היו כאשר אחד הנהגים היה שיכור? וכמה כאלו אתה מכיר תחת השפעת מריחואנה? אגב, מאיפה אתה יודע שעישון מריחואנה מערפל את החושים?

Zack DA

New member
לא מניסיון אישי, ידידי העו"ד ../images/Emo13.gif

זה דבר ידוע. אגב, אם זה היה תלוי בי גם ריכוז גבוה של אלכוהול בדם היה לא חוקי.

רגע, מה כל כך רע בהשתכרות?

מה כל כך רע בזה שאתה רוצה לאסור את זה? אם אתה משתכר בביתך איזו סכנה יש בכך? נדמה לי שזו אפילו מצווה לשתות בפורים, עד שלא תבדיל בין "ארור המן" לבין "ברוך מרדכי"...

Zack DA

New member
אתה יודע מה ?

בביתי כן. מחוץ לביתי - אני מסוכן כשיכור לא רק על הכביש.

אם כך,

אז האם תסכים שיהיה מותר להשתכר מאלכוהול ולהתמסטל ממריחואנה בתוך ביתך אבל יהיה אסור לך לצאת מהבית כשאתה מסטול/שיכור? לי זה נראה פתרון סביר.

Zack DA

New member
זאת בהחלט התחלה ../images/Emo13.gif

אך האם סמים, בניגוד לעישון, לא יכולים לגרום לנזק מיידי ובלתי הפיך ? אני מכיר מקרה כזה.

למעלה