,.+*"*+.,פ-נ-ט-ז-י-ו-ת,.+*"*+.,

ROTEM30035

New member
../images/Emo41.gif,.+*"*+.,פ-נ-ט-ז-י-ו-ת,.+*"*+.,../images/Emo41.gif

קחו את רונה ותציבו אותה בתוך האירוע שיעשה לכן את השנה. איך זה היה נראה? נגיד, זה יכול להיות כל דבר מ-על האש עם רונה בחצר, הופעה בחדר השינה או ערב שירי משוררים על גג עזריאלי. מי נמצא שם? מה רונה לובשת? מה מגישים בבאר ואיזה שירים יש בפלייליסט?

ההם

בשבילי האירוע המושלם הוא כמו הערב שהיה באוזן בר רק פחות צפוף ובישיבה. אולי משהוא בחוץ, כי בהופעה כזו עדיין לא יצא לי להיות. גם ככה השירים שלה כמעט תמיד מסתובבים לי בראש, כך שמבחינתי תמיד יש לי רונה על הכתף ששרה לי באוזן.

ההם

בשבילי האירוע המושלם הוא כמו הערב שהיה באוזן בר רק פחות צפוף ובישיבה. אולי משהוא בחוץ, כי בהופעה כזו עדיין לא יצא לי להיות. גם ככה השירים שלה כמעט תמיד מסתובבים לי בראש, כך שמבחינתי תמיד יש לי רונה על הכתף ששרה לי באוזן.

הדר 0

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo20.gif../images/Emo19.gif../images/Emo65.gif../images/Emo63.gif../images/Emo29.gif../images/Emo213.gif

מסיבת פיג'מות בנושא שעות סיפור (רגע זה חייב להיות מציאותי?... טוב אני אשנה את זה למציאותי ) כולם ילבשו פיג'מה, כולל רונה כמובן. ברקע תהייה מוסיקה של רונה שתכלול לפחות שלוש פעמים את "ווייט" (חלק מהמוסיקה בלייב) או מוסיקה שקשורה אליה. אלכוהול למכביר לכל המעוניין. וכל זה מתרחש ב...........חוף הים של קיסריה. רציתי להגיד בחדר סוויטה יוקרתי בטיטאניק אבל זה ירד כשעשיתי להודעה טרנספורמציה לפרטים מציאותיים בלבד. באמת שלא צריך יותר מדי כשיש את רונה אז קשה לי לחשוב על עוד פרטים... אולי קצת שלומי שבנים וכאלה, איזה אביתר בלי ציציות.... למרות שזה גם לא מציאותי...

גוזלה

New member
ואווו- - -

ואוו- מאיפה זה בא לך? [זה ממש כמו המבצע הזה שמפרסמים עכשיו של "שלומי והפסנתר בסלון"] אני רוצה מסיבת פיז'מות!!!! נוכל גם לסרק, לאפר, ולשים לרונה לקים בצבעים???

ROTEM30035

New member
השאלה היא

את באמת רוצה לסרק, לאפר ולשים לרונה לקים בצבעים? אני אוהבת את הלוק הקשוח =]

הדר 0

New member
אני רוצה לסרק אותה!!

ד"א את יכולה לשים לה לק ואיפור ויהייה לה לוק מאוד קשוח, זה הכל עניין של צבעים ומינונים. |מרלין מנסון|

כן שארתי לעצמי

שמעורב שם הרבה פן. אחרי הכול הבחורה מתולתלת ומשהוא צריח לישר את התלתלים האילו. אני גם חושדת שמעורב שם ספרי לשער, או משהוא דומא

מנצלשת את עצמי

אני כבר לא זוכרת מי זה היה, אבל אחד האורחים סיפר שההורים שלו (נראה לי) היו משתמשים במילה אחרת כדי להגיד שהם רוצים........ לדעתי המילה הייתה צ'יקליביק, אבל אני לא בטוחה. משהו/משהי זוכר/ת?

דידושקע

New member
חח זה היה צ'יקיביק אם אני לא טועה,

והאורח היה בן הזוג של דורי. אני בהחלט מאזינה נאמנה

ROTEM30035

New member
או כן, לזה התכוונתי

שעת סיפור עם אלכהול ורונה זה חזק. מממ... אבל איזה ספר היית בוחרת לה?

לא הייתי

נותנת לה ספר, אני חושבת שאם נשקה אותה מספיק יצאו ממנה סיפורים מעניינים ביותר. אחר כך היא תוכל להגיד שזה רק הבקבוק שמדבר מגרונה

הדר 0

New member
../images/Emo178.gif שאלה מכשילה....

אולי הנסיך הקטן. או ספר של אבא שלה. אבל לא שירים. או... וואי מכירים את הספרים של הילדים כמו עמי ותמי וכאלה שבמקום לרשום מילה שחוזרת על עצמה (כמו מכשפה) שמים תמונה של מכשפה? אז כזה ספר והיא תקריא אותו כמו שמקריאים ספר לילדים, שמראים את התמונות והכל. או הכינה נחמה. או דקאמרון. או ספר של יואל גבע. או מדריך טיולים למקום שהיא תבחר. או ספר של בשביס זינגר. אני יכולה להמשיך ככה כל היום..... תעצרי אותי!

למעלה