בטח היא ישנה עם בוקסר וגופיה.... [וברור שהלסביות תנצחנה... כלומר, לפחות כשרונה היא הפרס...]
ג גוזלה New member 30/8/10 #46 בטח היא ישנה עם בוקסר וגופיה.... [וברור שהלסביות תנצחנה... כלומר, לפחות כשרונה היא הפרס...]
ה הדר 0 New member 31/8/10 #50 אם היא ישנה עם בוקסר זה בכלל מעולה ואם רונה הפרס אז אני פותחת צד שלישי למתקפה ומנצחת את הבנים ואת הלסביות ביחד.
אם היא ישנה עם בוקסר זה בכלל מעולה ואם רונה הפרס אז אני פותחת צד שלישי למתקפה ומנצחת את הבנים ואת הלסביות ביחד.
ה הדר 0 New member 31/8/10 #60 אבל אני רוצה את רונה כדי לשים אותה בקופסה בחדר. לא למטרת ויבטור!! תפסיקו כבר לחשוב רק מין כל היום!
ג גוזלה New member 31/8/10 #57 את בטוחה, אגב... שאותם בנים שתמצאי, יהיו באמת סטרייטים, ולא לסביות דמויי דורי מנור???
ה הדר 0 New member 31/8/10 #61 ../images/Emo7.gif אני רוצה להאמין שכן. אני מכירה לפחות מישהו אחד שישמח לבוא.
ג גוזלה New member 1/9/10 #65 את מכירה, כמסתבר, מישהו נדיר למדיי. :] צריך באמת למצא בנים סטרייטים למלא את המכסה פה..!! אה.. יש פה בעצם שני בנים, לא כן? :] אנחנו תמיד מפספסים אותם עם כל הפניות בלשון "רבות"... :]
את מכירה, כמסתבר, מישהו נדיר למדיי. :] צריך באמת למצא בנים סטרייטים למלא את המכסה פה..!! אה.. יש פה בעצם שני בנים, לא כן? :] אנחנו תמיד מפספסים אותם עם כל הפניות בלשון "רבות"... :]
ל לאורנה נסיכת קלינסטי New member 28/8/10 #13 מהמם אבל אני הייתי ממירה את האלכוהול לשוקו חם וסרט בנות לסבי. פאקינג אמאל סטייל. ואחרי זה נשחק אמת או חובה.
מהמם אבל אני הייתי ממירה את האלכוהול לשוקו חם וסרט בנות לסבי. פאקינג אמאל סטייל. ואחרי זה נשחק אמת או חובה.
ל לאורנה נסיכת קלינסטי New member 29/8/10 #22 ככה זה כשכותבים בפורומים ואני ואת באמת צריכות לנצל את זה שאנחנו גרות מטר אחת מהשניה ולהיפגש מתישהו
ה הדר 0 New member 30/8/10 #28 ממש קיבוץ פה. אי אפשר לחלום לבד, זה תמיד באופן קולקטיבי. מזכיר לי את הקטע של עמוס קינן. קדימוש, אני בעד, ואפשר גם שדניאל תצטרף. דניאל אם את במקרה עוברת פה וכאלה............
ממש קיבוץ פה. אי אפשר לחלום לבד, זה תמיד באופן קולקטיבי. מזכיר לי את הקטע של עמוס קינן. קדימוש, אני בעד, ואפשר גם שדניאל תצטרף. דניאל אם את במקרה עוברת פה וכאלה............