,.+*"*+.,פ-נ-ט-ז-י-ו-ת,.+*"*+.,

פו הדב!!

זה יכול להיות כל כך חמוד. ובכלל אני בעד שכל אחת תביא ספר ילדים שהיא אוהבת, ורונה תעשה מרתון... או שרונה תביא בעצמה את ספרי הילדים האהובים עליה. וואי איזה כיף יהיה להירדם לצלילי רונה מקריאה סיפור אוף ככל שעובר הזמן אני יותר ויותר מתאהבת ברעיון... איזה באסה שזה לא יקרה
בכל מקרה רונה, אם בא לך, אני מנדבת את ביתי

הדר 0

New member
אמג!! פו הדב, איך לא חשבתי עליו בעצמי??

הוא היה האהבה הראשונה שלי!! ולמה "כל אחת"?!
אני לא רוצה מסיבת פיג'מות רק של בנות, זה משעמם! גם אני מנדבת את הבית שלך... סיכמנו שזו הנקודה האסטרטגית למסיבות רונה. אגב, איך קרה שהיא עדיין לא הגיעה להופיע פה?

דידושקע

New member
כןןן רונה באמת צריכה לבוא להופיע

באזורנו! אני אפילו יכולה לחשוב על כמה מקומות במודיעין, היא רק צריכה להגיד מה בא לה: היכל תרבות, הופעה בחוץ לרקע אגם (וקניון) או... נו, נמצא לה כבר משהו

הדר 0

New member
לא, לא, מודיעין רחוקה ממרכז הכבידה הרונאי.

שהם זה בול באמצע של כולם פה- תושבי שהם, המושבים בסביבה, יהוד, מודיעין, לוד, תל אביב..... זה פשוט האמצע אין מה לעשות. ויש לנו אחלה של אולם חדש, נקי ותרבותי. *אהמ* רונה-או-מי-שמחליט-עליה *אהמ-אהמ*

קרית שמונה יותר

רחוקה ממרכז הכבידה. שם עוד אפשר לשמוע משפטים כמו "רונה מה?..." אנחנו כול כך רחוקים שאנחנו מרחפים באטמוספרה

היא הגיעה עם גידי ../images/Emo3.gif

אפשר להזמין אותה ואז בפלייר יהיה כתוב, "רונה קינן, בהופעה אקוסטית בבית של נוף" ואני אגיש לכולם פסטה טעימה אבל לא אכניס אנשים לא נחמדים

הדר 0

New member
מתי זה קרה?? ../images/Emo46.gif ../images/Emo7.gif

בטח כשהייתי עמוק עמוק בתוך הצבא המטומטם הזה
חחח בבקשה, תזמיני אותה. אני מתנדבת לכתוב את השלט ולתלות בכניסה לשהם איפה שכל השלטים המגוחכים תלויים. רק ששלי יציב רף חדש לכל הורי מסיימי קורס ז' בחילות הנידחים. |סמרמורשוהם|

גוזלה

New member
אני זוכרת שראיתי את זה...

ובכיתי חודשים שלא הסתדר לי להגיע... :/

נראה אם תמצאי בחורים שיסכימו לבוא ../images/Emo46.gif

"רונה קינן מקריאה את פו הדב בפיג'מה בזמן שאנחנו שמות לה לק וסיכות בשיער" זו בטח תהיה אטרקציה גברית גדולה.

הדר 0

New member
אני אמצא תסמכי עלי...

במקרה הכי גרוע נבקש ממנה לחשוף קצת רגל ולפתוח כפתור אחד בפיג'מה (בטוח יש לה פיג'מה כזאת של בנים......) אוי לא זה יגרום למכות בין הלסביות לבנים... שיט... מה נעשה? אה נו איך לא חשבתי על זה קודם!! פשוט נגיד שיהיו מלא מלא בנות. והבת הראשית אפילו בהירת עיניים ושיער, גבוהה וחטובה. אם הייתי בן הייתי באה.

הדר 0

New member
כן, עיניים תכולות ושיער שטני נחשב לבהיר, לא?

אני מדברת על רונה, כן?

גם אני

אני מניחה שעיניים שלה עוברות ככחולות. רק לשם המחשה, זה עיניים כחולות. הייתי שמה תמונה של עיין של אחותי, אבל לא מצאתי. (אני לא מכירה את העיניים האילו, הם רק להמחשה)

דידושקע

New member
בהירת עיניים ושיער

אפילו עונה לתיאור שלי. את יכולה לבשר שיהיו שתי בהירות עיניים ושיער, אולי באמת יבואו בנים

הדר 0

New member
תצטרפי למאבק המגדרי של מסיבת הפיג'מות שלי!

נתחלק בבנים חצי חצי

גוזלה

New member
מה שמשאיר

כל אחת מכן, אחראית על חצי בחור? בסוף המלחמה האמיתית בערב הזה תהיה על החצי המוצלח יותר של הבחור...

למעלה