צ'ארלי מדבר...

DesertRose7

New member
../images/Emo41.gifצ'ארלי מדבר...../images/Emo41.gif

צ'ארלי מודה שהוא לא דיבר עם מאט וג'יימס יותר וכמה שהוא לא נהנה מהמוזיקה של באסטד.ואפילו על התמוטטות..

Rowdy Girl

New member
:|

"the hunky singer says he couldn't wait to quit the pop world" אז למה הוא בכלל הלך לאודישנים?!? כדי לעזוב אח''כ?!?!? וואו הוא ממש ממש ממש מטומטם!!!!! למה הוא הצטרף?!?!!?!? איזה אנשים!!

DesertRose7

New member
זה לא ממש ככה..

יש הרבה הבדל בין מוח של טיאייג'ר בן 16 לבין בן אדם בן 20+ אני מניחה שמשהו בדרך השתנה אצלו

LovE BuSTeD

New member
הכל חח

כאילו אני לא מבינה כלום.. אבל אם תרשמי לי בקצרה זה גם יהיה טוב

Rowdy Girl

New member
טוב

אני אפרש תחלקים המעניינים כי זה בטח לא יעניין אותך השאלות כמו האם אלכס ישיר סולו ושטויות XP אז הנה: צ'ארלי לא נהנה מבאסטד כבר מההתחלה ורצה לעזוב את עולם הפופ כבר הרבה לפני שהוא עזב אבל היה לו כל מיני התחיבויות אז הוא לא עזב מיד... אממ שאלו אותו אם הוא חשב ללכת לקריירת סולו והוא אמר שאפעם...טוב.. הוא לא שמר על קשר עם מאטי וג'יימסי... הוא לא אוהב את המוזיקה של סאן אוף דורק... בבאסטד צ'ארלי אהב רק 2 שירים... אלה שהוא כתב אם הם יעשו קאבר לשיר של באסטד זה יהיה לשיר WHY והם יעשו אותו בסיגנון מטאל... =/ אמממ הייתה לו הופעה עם פייטסטאר ביום של פירוק באסטד:-S טוב רשמתי לך תחלקים המעניינים חחח

McflyRule

New member
בנזונהה =\

הוא ממש כלב.. אם הוא בכלל לא רצה להיות בבאסטד אז למה הוא בכלל הצטרף?? ולמה הוא לא שמר איתם על קשר? מה הוא תינוק?!!?!

MayLuvsDoug

New member
אני חושבת ש

דעה של בנאדם יכולה להשתנות במשך זמן של 3 שנים, אולי אפילו קצת פחות. לא? חבל לשפוט סתם ככה, את שופטת אותו בצורה שטחית מאוד, אולי תנסי לשים את עצמך במקומו? |:

bustedit

New member
כוסאמשלו.

מניאק. כל פעם אני קוראת ת'דברים האלה ומתעצבנת מחדש!
כמה בנזונה אתה יכול להיות? לא שמר על קשר עם מאט וג'יימס? בעיה שלא לא אוהב ת'מוזיקה של דורק? שייחנק אוהב רק ת'שירים של עצמו? צפוי והופעה של פייטסטאר ביום של הפירוק?! זה כבר ממש מוגזם! פשוט נבלה.

LeeR4Ever

New member
|קרמבומוקה| ../images/Emo4.gif

. אני כ"כ מאוכזבת ממנו, לא חשבתי שהוא ידבר ככה עלייהם
תודה שחר

PunK RocK 1o1

New member
באמת מאכזב../images/Emo4.gif

דאן הזה מעצבן.. "You can tell which ones like our music and which ones are really into McFly." אוהו.. מישהו פה מתנשא קצת יותר מדיי.

DesertRose7

New member
חחח.. כן זה הציק..

אבל יאללה בקטנה.. סיננתי מניאק אבל עם חיוך של צחוק על הפנים..

DesertRose7

New member
כשקראתי את זה..

אז כזה אמרתי לעצמי "מניאק".. אבל עם חיוך של צחוק

PunK RocK 1o1

New member
עוד משהו בקשר למשפט הזה

הוא גם חושב שמעריצות מקפליי חבורת מטומטמות שאוהבות אותם בגלל המראה? לא חשבתי שהוא יגיד כזה דבר.. במיוחד אחרי ההשוואות שהיו בין באסטד ולבין מקפליי. חבל.

למעלה