צ'ארלי מדבר...

PunK RocK 1o1

New member
../images/Emo31.gif

יש הבדל ענקי בין להגיד "אני לא אוהב את מקפליי" לבין להגיד "אפשר לראות מי אוהבת את המוזיקה שלנו ומי באמת אוהבת את מקפליי" חוץ מזה שזאת לא הפעם הראשונה שהם מזלזלים בהם..
מי מבקר אותו על זה שהוא עזב את באסטד? די. עזבנו את זה לפני שנה.

bustedit

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני איתך! יש באמת הבדל עצום. ולמה לדבר ככה? מה הוא רוצה, שעכשיו יתחילו לשנוא אותו? דברים כאלה גורמים לי להתעצבן עליו.. הלכלוכים האלה על מקפליי עכשיו ופתאום הוא גם לא אוהב את דורק ועושה פוזות שהוא נורא סבל בבאסטד! 'מסכן שלי'.. זה ממש מגעיל איך שהוא דיבר! יש דרכים להגיד את זה! אפח'ד לא אמר לו לא להתבטא או משו אבל למה בצורה כזאת??

../images/Emo45.gif

חבל שהוא סתם מקלקל ת'רושם עליו..
בכלל לא כועסת עליו על זה שהוא עזב,זה היה הדבר הנכון לעשות,אבל חבל שהוא סתם מזלזל בחברים שלו וחושב שהמעריצות של באסטד ומקפליי הן סתם מטומטמות שחושבות שהם חתיכים

צ'ארלי

אין לי מושג מה כל הסיפור . אבל לשנוא את צ'ארלי בגלל שזה מה שהוא הרגיש אי אפשר הוא גם בנאדם וזכותו להמשיך הלאה כמו שהוא רוצה . לדעתי באסטד עשו מוזיקה נפלאה וחבל שהוא לא נהנה ממנה[ לא ראיתי תכתבה עדיין אבל לפי מה שאמרו הבנתי שהוא לא נהנה לעבוד עליה..] אני שמעתי גרסא אחרת שצ'אלי עזב את באסטד בגלל חברה שלו שהכירה לו את חברי להקת פייטסטאר וביקשה ממנו לשיר איתם ונמאס לו להקרע בין שתי להקות ולכתוב ל2 להקות אז עזב את באסטד.. בכל מקרה לא משנה איך הם התפרקו , זה די כאב אם להודות .. הם היו פשוט טובים .

ליטלושי

New member
גאד הלפ מי!!!!!!!11

מי שונא אותוווווווווווווו?!@!@@###@#$ תתראי לי מישהי אחת ששונאת אותו פה..!! אחתתתת!!!!1 זה שבנות לא אוהבות את פייטסטאר זה לא אומר שהן שונאות אותו! וזהו שבהתחלה בנות אמרו שהן שונאות אותו זה היה רק בגלל כעס על הפירוק..זה הכל!#$@#$@#$

simpsonit

New member
חחחח

זה מצחיק לראות את כולם רבים.. ולכל אחד יש דעה משלו... בקיצור: היה טוב וטוב שהיה ועכשיו יש את ההתפצלות של באסטד.. מאט פייטסטאר וסאן אוף דורק.. כל אחד והסגנון שלו.. שיהיה לכולם בהצלחה!..
בכל זאת אף אחד לא עולה על באסטד (לפחות זאת דעתי האישית)

PunK RocK 1o1

New member
../images/Emo45.gif

באסטד הכי טובים
לא רבים.. סך הכל מנהלים דיון תרבותי

תקשיבו רגעעעעע!!

יש מצב שכל זה סתם איזה חרא שמיש'ו המציא.. אנחנו מדברים על עיתון סאן!! הכי בולשיט בעולם כתוב שם!! אבל אם זה כן נכון.. אז לדעתי אם הוא כל כך בסבל הוא היה צריך לפרוש לפני ולפחות להודיע ללהקה שהוא פורש ולא ישר מול כל העיתונים.. ואני לא ממש אוהבת את פייטסטאר בלי קשר לזה שצ'ארלי עזב.. פשוט אני לא מתחברת למטאל או למה שזה לא יהיה..

למעלה