צ'ארלי מדבר...

DesertRose7

New member
זה היה צפוי לבוא..

הראיון שבו הוא יפתח את הפה ויבהיר לנו כמה דברים. שמעו.. בתכלס אני מסכימה איתו ויכולה להבין אותו. כי אם הוא כל כך סבל ולא אהב את מה שהוא עושה - אז לעשות בכוח?! מצד שני.. זה מעצבן אותי כי הוא היה יכול לדבר על אחרת. זה ממש צבט לי בלב שככה הוא מסכם את זה כי בסך הכל באסטד נתנו לו הרבה בחיים ואני בטוחה שהיה איזשהו חלק, גם אם זה ממש בהתחלה שהוא כן נהנה ממה שהוא עושה אבל הוא לא הזכיר את זה.. ממש חבל..

ליטלושי

New member
כואב הלב..

ממש כואב לראות שהבנאדם כ"כ סבל.. הוא אפילו לא אהב את השירים..לא אהב את מה שהוא עושה אפשר להבין אותו..הוא לא אהב את הסגנון מוסיקה והכל אבל למה להיות מזוייף? למה להסתיר מאחורי מאט וג'ימס את האמת שבסופו של דבר התגלתה.. מאחורי המעריצים.. והצורת דיבור שלו..כאילו הוא עוד שנייה התאבד מרוב שהוא כ"כ סבל.. אני כבר לא יודעת אם להצדיק אותו או לא..אני לא יודעת כבר מה לחשוב ולחשוב שהערצתי תלהקה וחשבתי שהם להקה אחת ומאוחדת שאוהבים לעשות את מה שהם עושים.. אוח בלעכס..לפעמים עדיף לא לדעת את האמת..יותר מידי מכאיבה

simpsonit

New member
../images/Emo45.gifוואו..

אולי אהבתי את באסטד אבל וואו אני מצדיעה לו!!! הוא פשוט בנאדם שאוהב מוזיקה!! ולא מוצאים עוד אנשים כאלה שיעזבו להקה עם תהילה לטובת משהו אחר פחות מוצלח אבל עם מוזיקה טובה!! ותאמת אני אוהבת את פייטסטאר מאוד ויש להם שירים אמיתיים מהלב.. אני מעדיפה שצ'ארלי ילך לפייטסטאר ויעשה מוזיקה שהוא אוהב מהלב מאשר שיעשה מוזיקה כאילו בטובה למעריצות שלו.. צ'ארלי גאה בך חחח רק חבל שאתה לא מדבר עם ג'יימס ומאט זה לא אומר שם שונאים אותך...

mela1

New member
גישה נחמדהP:

לא חשבתי על זה בצורה הזאת, יש בזה משהו. מצחיק לראות איך כל אחת רואה הכל שונה:p

simpsonit

New member
שכחתי משו..

לעזעזל מה הקטע של דן עם מקפליי????!!!! יש להם מוזיקה אחלה ואפשר לאהוב כמה סגנונות הבנו אותך אבל עד למקפליי תופס גובה .. שישתוק לפני שאביא לו אגרוף לפרצוף!! חעחעחע דרך אגב לדעתי צ'ארלי עשה משו מגעיל.. וזה בעצם הצורה שבה הוא אמר לכלום שהוא רוצה לעזוב .. וגם למה סתם ללכלך על באסטד??!! אני לא מאמינה שהוא אומר שמההתחלה לא היה לו טוב!! בלי באסטד לא היו שומעים את פייטסטאר ולא מכירים אותם!! ...

simpsonit

New member
שאלה דחופה ביותר../images/Emo206.gif../images/Emo220.gif../images/Emo168.gif

למה השם של הפורום פה הוא באסטד וסאן אוף דורק??? יש פה גם בנות שאוהבות את פייטסטאר.. וגם פייטסטאר תוצאה של באסטד.. אני יודעת שאין פה הרבה שאוהבים אותם בגלל צ'ארלי.. אבל זאת לא סיבה ... יש לפייטסטאר מוזיקה ממש טובה
אני חושבת שכל הקטע הזה עם צ'ארלי ועם זה ששונאים אותו הוא באמת כבר קטע ילדותי תתגברו.. מתישהו באסטד היו מתפרקים ובלי כל קשר לפייטסטאר אתן יודעות להקות מתישהו מתפרקות.. דרך אגב לא לאכול אותי חייה .. חח סתם.. תחשבו על מה שאמרתי..

ליטלושי

New member
זה כבר יותר מידי..

3 להקות לפורום אחד.. אני חושבת שבכלל צריך לפתוח לסאן אוף דורק פורום משלו..

simpsonit

New member
חחח

או לפייטסטאר או בכלל לכל להקה בנפרד.. אבל אז יהיו יותר מידי פורומים להכנס אליהם.. 4.. מקפליי סוד פייטסטאר ובאסטד וואו הרבה.. ובעזרת השם מאט.. חחח ואז זה יהיה 5.. חח (נסחפתי לא??!!)

PunK RocK 1o1

New member
אוף נו

נמאס לי שאומרים שהמעריצות של באסטד שלא אוהבות את פאייטסטאר ילדותיות. אני לא אוהבת את פאייטסטאר [אני סך הכל אוהבת 2 שירים שלהם] ולא כי צ'ארלי עזב.. אני פשוט לא אוהבת אותם. אסור לי? אז מספיק עם זה, זה לא נכון.

bustedit

New member
מה?

את רוצה מכות?
מה מסכן בו, מה?!!?!? עלק סבל. המניאק הזה שניה אחרי שפירק את באסטד רץ לעשות הופעה עם פייטסטאר והשאיר את ג'יימס ומאט המסכנים מאחור. על זה לא כואב לך הלב?! ואם הוא כ"כ כ"כ סבל ולא אהב ת'מוסיקה הזאת, אז למה בכלל הוא הצטרף לבאסטד? למה הוא הגיע לאודישנים? למה הוא המשיך איתם איזה 3 שנים? נו באמת, סתם מגעיל! באסטד נתנה לו הרבה בחיים, לא רק פירסום. אם הוא מתחיל ללכלך גם על מקפליי הוא סתם אידיוט! רק מחפש לעצמו אויבים.

קרניjack

New member
לא יפה ללכלך על מה שקידם אותו

גם אם הוא חושב עכשיו שכל הקטע של באסטד היה דיי טיפשי

כבר מזה מיצינו ת'נושא הזה! ../images/Emo80.gif

לאף אחד, אבל באמת לאף אחד אין זכות בכלל לשפוט אותו! אתן לא באמת יודעות מה הלך שם! אנחנו לא בילינו איתם כל יום, כל שנייה במשך ה-3 שנים האלה! כבר כל כך מיצינו וחרשנו ת'נושא הזה! מה לעשות שלא היה לו טוב בבאסטד?! לא היה לו טוב! זאת עובדה! אין בכלל מה להתווכח על זה ולחרוש על זה סתם! בגלל זה הוא קם ועזב! וכמו שאמרו פה אולי בהתחלה הוא כן רצה ובמשך ה-3 שנים האלה הוא גילה שזה לא באמת מה שהוא רוצה אבל הוא לא עזב מוקם יותר בגלל מחוייבויות! וזה בכלל לא נראה לי רלוונטי כל הקטע הזה של הקללות פה.... תתבגרו! אחרי הכל ידעתן טוב מאוד לאהוב אותו כשהוא היה בבאסטד! אבל פתאום שהוא עזב אז הגלי שנאה פה לא מפסיקים וזה כבר ממש מטריף ת'שכל!!!! זכותו להגיד מה שבא לו! הוא סיים פרק בחיים שלו והוא מתחיל חדש וזה מבחירה שלו! אתן עושות ממנו יותר מדי מפלצת מה שהוא כל כך לאאאא! הבנאדם הזה זה אחד האנשים הכי מוכשרים ואמיתיים שראיתי בחיים שלי! נכון אני לצערי לא מכירה אותו אישית אבל אפשר לראות כמה שהמוזיקה חשובה בשבילו ואיך הוא קם ועזב את הפירסום לטובת המוזיקה שהוא באמת אוהב! לא הרבה היו עושים דבר כזה! ופייטסטאר זאת להקה מ-ד-ה-י-מ-ה עם מוזיקה מדהימה! זה שאתן לא אוהבות אותה זאת לא סיבה להתחיל ולהגיב עליה בצורה לא יפה ועל האנשים שבלהקה הזאת כי מה לעשות שהם לא אוהבים את מקפליי! זכותם לא לאהוב את מקפליי! תפנימו את זה כבר שלכל אחד יש דעות משלו! וכמו שמקפליי לא אוהבים את דניאל רדקליף פייטסטאר לא אוהבים את מקפליי! זה באמת חוסר בגרות התגובות פה! במקום לחשוב פה גם על הצד שלו אתן רק יודעות לבוא ולבקר את הנושא שהוא עזב את באסטד! זה שהוא עזב את באסטד זאת עובדה שאי אפשר לשנות! לא היה לו טוב שמה אז הוא עזב! זה גם מה שכולכן הייתן עושות! ואל תגידו שלא כי זה בדיוק מה שכולכן הייתן עושות במקומו! הבן אדם הלך עם מה שהוא מרגיש ואם מה שהוא חושב! גם איך קוראים לו מווסטלייף עזב.... אז מה?! אז עכשיו כולם שונאים אותו?! לאאאא! תתבגרו כבר ותפסיקו עם כל ההתנהגות התינוקית והשינאה המיותרים האלה!!! הוא עשה ת'בחירות שלו וזה באמת הדבר שגורם לי להעריך אותו הכי הרבה בעולם כי עם כל האהבה שלי לבאסטד שהיא עצומה אני באמת מעריכה אותו על זה שהוא עזב! זה רק מראה כמה הוא באמת בן אדם אמיתי וישר שהולך עם ההחלטות והבחירות שלו ועם האהבה שלו למוזיקה והוא יודע שהיחס והתשומת לב שיהיו לפייטסטאר יהיו מועטים יותר משל באסטד וזה רק מראה איך הוא זרק את כל האפשרויות להתפרסם יותר והלך למה שבאמת גורם לו להיות מאושר! אז במקום לפסול כל דבר שהוא עזה תחשבו טוב טוב לפניי.... כי יש פה כן כמה אנשים שאני ביניהם שאוהבים את פייטסטאר ואת צ'ארלי וזה ממש אבל ממש מרתיח ומעצבן כבר כל הירידות האלה! ובאמת חלאס כבר לבקר כל צעד ופיפס שהוא עושה ותתחילו להתנהג כמו בוגרות ולחשוב על כל הצדדים בנושא הזה! [טוב אז אחרי שכבר זכיתן להכיר ת'צד הלא הכי נחמד שלי חשוב לי להבהיר שהתגובה הזאת לא נכתבה כדי להעליב או לפגוע במישו אבל באמת שכבר מיצינו ת'נושא של הקללות, הירידות והשיפוט!]

ליטלושי

New member
טוב..

אז קראתי חצי ממה שרשמת..ארוך מידי תשמעי..אני לא באה אליו בתלונות ואני חושבת שאפחת פה לא באה בתלונות..אפשר להבין אותו שלא היה לא טוב הוא סבל רצה לצאת, יצא נכון הוא בנאדם מוכשר והכל..אבל אי אפשר להצדיק את ההתנהגות שלו..מזה להגיד מה שבא לו? להשמיץ את החברים שלו? ג'ימס ומאט? הוא לא באמת השמיץ אותם אבל זה נשמע ככה.. הוא לא היה בסדר באיך שהוא דיבר על הלהקה זה מה שעיצבן.. ואת זה אני לא מבינה..הוא עדיין העביר 3 עם אנשים כמעט כל יום ובסופו של דבר תוקע להם סכין בגב..ויצא מזוייף לגמרי מכל הסיפור אני חושבת ככה..זכותה של כל אחת לחשוב מה שהיא רוצה

למעלה