כבר מזה מיצינו ת'נושא הזה! ../images/Emo80.gif
לאף אחד, אבל באמת לאף אחד אין זכות בכלל לשפוט אותו! אתן לא באמת יודעות מה הלך שם! אנחנו לא בילינו איתם כל יום, כל שנייה במשך ה-3 שנים האלה! כבר כל כך מיצינו וחרשנו ת'נושא הזה! מה לעשות שלא היה לו טוב בבאסטד?! לא היה לו טוב! זאת עובדה! אין בכלל מה להתווכח על זה ולחרוש על זה סתם! בגלל זה הוא קם ועזב! וכמו שאמרו פה אולי בהתחלה הוא כן רצה ובמשך ה-3 שנים האלה הוא גילה שזה לא באמת מה שהוא רוצה אבל הוא לא עזב מוקם יותר בגלל מחוייבויות! וזה בכלל לא נראה לי רלוונטי כל הקטע הזה של הקללות פה.... תתבגרו! אחרי הכל ידעתן טוב מאוד לאהוב אותו כשהוא היה בבאסטד! אבל פתאום שהוא עזב אז הגלי שנאה פה לא מפסיקים וזה כבר ממש מטריף ת'שכל!!!! זכותו להגיד מה שבא לו! הוא סיים פרק בחיים שלו והוא מתחיל חדש וזה מבחירה שלו! אתן עושות ממנו יותר מדי מפלצת מה שהוא כל כך לאאאא! הבנאדם הזה זה אחד האנשים הכי מוכשרים ואמיתיים שראיתי בחיים שלי! נכון אני לצערי לא מכירה אותו אישית אבל אפשר לראות כמה שהמוזיקה חשובה בשבילו ואיך הוא קם ועזב את הפירסום לטובת המוזיקה שהוא באמת אוהב! לא הרבה היו עושים דבר כזה! ופייטסטאר זאת להקה מ-ד-ה-י-מ-ה עם מוזיקה מדהימה! זה שאתן לא אוהבות אותה זאת לא סיבה להתחיל ולהגיב עליה בצורה לא יפה ועל האנשים שבלהקה הזאת כי מה לעשות שהם לא אוהבים את מקפליי! זכותם לא לאהוב את מקפליי! תפנימו את זה כבר שלכל אחד יש דעות משלו! וכמו שמקפליי לא אוהבים את דניאל רדקליף פייטסטאר לא אוהבים את מקפליי! זה באמת חוסר בגרות התגובות פה! במקום לחשוב פה גם על הצד שלו אתן רק יודעות לבוא ולבקר את הנושא שהוא עזב את באסטד! זה שהוא עזב את באסטד זאת עובדה שאי אפשר לשנות! לא היה לו טוב שמה אז הוא עזב! זה גם מה שכולכן הייתן עושות! ואל תגידו שלא כי זה בדיוק מה שכולכן הייתן עושות במקומו! הבן אדם הלך עם מה שהוא מרגיש ואם מה שהוא חושב! גם איך קוראים לו מווסטלייף עזב.... אז מה?! אז עכשיו כולם שונאים אותו?! לאאאא! תתבגרו כבר ותפסיקו עם כל ההתנהגות התינוקית והשינאה המיותרים האלה!!! הוא עשה ת'בחירות שלו וזה באמת הדבר שגורם לי להעריך אותו הכי הרבה בעולם כי עם כל האהבה שלי לבאסטד שהיא עצומה אני באמת מעריכה אותו על זה שהוא עזב! זה רק מראה כמה הוא באמת בן אדם אמיתי וישר שהולך עם ההחלטות והבחירות שלו ועם האהבה שלו למוזיקה והוא יודע שהיחס והתשומת לב שיהיו לפייטסטאר יהיו מועטים יותר משל באסטד וזה רק מראה איך הוא זרק את כל האפשרויות להתפרסם יותר והלך למה שבאמת גורם לו להיות מאושר! אז במקום לפסול כל דבר שהוא עזה תחשבו טוב טוב לפניי.... כי יש פה כן כמה אנשים שאני ביניהם שאוהבים את פייטסטאר ואת צ'ארלי וזה ממש אבל ממש מרתיח ומעצבן כבר כל הירידות האלה! ובאמת חלאס כבר לבקר כל צעד ופיפס שהוא עושה ותתחילו להתנהג כמו בוגרות ולחשוב על כל הצדדים בנושא הזה! [טוב אז אחרי שכבר זכיתן להכיר ת'צד הלא הכי נחמד שלי חשוב לי להבהיר שהתגובה הזאת לא נכתבה כדי להעליב או לפגוע במישו אבל באמת שכבר מיצינו ת'נושא של הקללות, הירידות והשיפוט!]