תגובה
א. התנכלות לחרדים? אתה חושב שזה מה שיש להם ראש? התנכלות לחרדים. אם למשל הייתי אומרת לך, שההפגנות שהחרדים עושים (סתם דוגמה בידיונות) הם דווקא על מנת להתנכל לציבור החילוני? איך היית מכנה אותי?
ובדצק אגב. רחובות ירושלים הם לא רחובות פרטיים שלהם. היה צדק בדבריהם אילולא הצעד היה עובר בשכונות חרדיות, אבל המצעד לא עובר שם, אז אין להם שום זכות לצעוק נגד. אגב, גם אני לא מתה על המצעדים הללו, אבל זה שזה מפריע לי, זה לא אומר שאסור להם. אני פשוט אמנע מלהגיע לאותו מקום בזמן קיום המצעד. הם שווים לי. ב.יש לך טעות. לפי הזרם האורתודוכסי, לתנ"ך יש רק פירוש אחד - שלהם. כל שאר הפירושים - הרפורמי והקונברסיטיבי 'מזוייפים'. מישהו פה אמר מונפול על הדת?
ג. העניין של הרבנית , זה עניין של כל בחורה בשנת 2006 אשר מעוניינת להתחתן במדינת ישראל ושהנישואין שלה יוכרו במשרד הפנים. מציאות עגומה, וזה מבלי להזכיר חלילה את ה-600 ש"ח שנאלצנו להפרד מהם , עבור "התענוג" הזה. גם פה אין לך ממש מושג. וזה אגב, גם החרדים יטענו לך, שזאת טעות איומה שהרבנות עושה שהיא מכריחה כלות לעבור את זה. ד. אם אני אריץ חיפוש בגוגל או בכל מנוע חיפוש אחר, אני משערת שאוכל להעלות לך אדם אחר אשר יתמוך בטענתי, אך אוי, יש לי להגיש מחר עבודה בפסכיולוגיה
ה. באמת שאין לי שום דבר נגד. שכל אחד יחייה את חייו כראות עיניו, ובצורה שבה הוא מאמין, נייק. רק שלא תכפה זאת עלי, זה הכל. נ"ב אני עצמי מגיעה מבית מסורתי.
א. התנכלות לחרדים? אתה חושב שזה מה שיש להם ראש? התנכלות לחרדים. אם למשל הייתי אומרת לך, שההפגנות שהחרדים עושים (סתם דוגמה בידיונות) הם דווקא על מנת להתנכל לציבור החילוני? איך היית מכנה אותי?