קשקושי יום ד'

רגע רק רגע

Active member
בחבורת "פקאצה"...

כולן חברות למראית עין. כל היום מלכלכות אחת על השניה. העיקר שהן אומרות- "מאמי, אני חולה עליך... ואת יודעת את זה" לעומתן, בחבורת המנודות, החברוּת בין הבנות מצטיירת כאמיתית יותר ואין באמת לכלוכים בין אחת לשניה. אני בעד המנודות

רגע רק רגע

Active member
מחנה המנודות כולל את -

לינוי, ענבר, איילת, ענת, עדי וליאן. חבורת "פקאצה" החליטה שהן בהרבה יותר טובות מהן ופשוט מידרו/נידו אותן. מכאן השם "חבורת המנודות".

מכולן אני רק זוכרת מי זו ענבר

היא האחרונה שנכנסה לוילה והיחידה שנחרטה לי בראש, כי בפרק הראשון, היא היחידה שמצאה חן בעיניי. בעצם עדי זו ההיא עם היוגה?

רגע רק רגע

Active member
התגובה >>> סדר בבלאגן...

הייתה מיועדת אליך. עקב כשל בתפקודֵי יד- עין... שורשרה למקום הלא נכון

רגע רק רגע

Active member
סדר בבלאגן ../images/Emo8.gif

ענבר זו השמנמונת עם הקעקועים. לינוי זאת הבחורה הבלונדינית עם הקול הילדותי. איילת זו הבחורה עם הקארה החלק (יחי הפן!
) ענת זאת הבלונדינית השקטה. עדי זאת היוגואית. ליאן...

ענבר זו האחרונה שנכנסה

והיא לא שמנמונת. לא בעיניי, מזה לא! לינוי זאת מישהי.. שקר כלשהו, סתם עוד בלונדה. איילת זו ההיא עם הדייט שכשל בדיינר? ענת זו גם בלונדינית שקר כלשהו עדי זו היוגאית וליאן, שתשתוק כל התוכנית.

רגע רק רגע

Active member
קייזר, מבלי להרגיז...

ענבר אכן שמנמונת. אם תקראי מה כתבתי באחד השרשורים למטה, תראי שלא כתבתי את זה כגנאי. לינוי התבררה כאחת הבחורות היותר חושבות בבית. למשל, בזמן השיחה עם יונתן.

לא חשבתי שאמרת כגנאי

אבל היא לא שמנמונת. היא אולי לא חטובה כמו הבלונדיניות.

אין מה לעשות סקר יא מג'נון

חחחחח זו ראייה אישית. נסכים שלא להסכים ותזמין אותי לגינס. או לקרושוביצה

Dmorrigan

New member
זה לא פקאצות נגד מנודות

אלא פקאצות נבובות נגד בחורות אמיתיות עם אופי והיחידה בווילה שיכולה להיקרא אישה אמיתית היא ענבר, ודווקא עליה איתן לא שם...

טלומרז

New member
אני מקווה שענבר תצא עם המליון

ושאיתן יבחר איזו פקאצה, כי זה הטעם שלו כנראה, ובחוץ איתן והפקאצה שלו יאכלו ת'לב על כמה אהבה ענבר מקבלת בחוץ לעומתם. עוד לא נתפסתי לזה, אבל מהפרק האחרון הבנתי שההפסד הוא רק של איתן אם הוא לא לוקח את ענבר.

למעלה