קשקושי יום ד'

מצטערת לומר לכם אבל אתי צודקת

יש לה פה ג'ורה והיא טיפשה שהתחילה לדבר על אשכנזים. אבל בגדול, היא צודקת. ואני דווקא לא מתחברת אליה בכלל.

אתי אומרת לקרן, דניאל וליהיא שיזהרו מיוני

שהוא נחש קוברה ושהיא עלתה עליו היום ומשתדלת להתרחק ממנו.

easternstar

New member
השמנה המסכנה(ענבר) עם העוגה לעומת היפות

הסיפור התחיל כשענבר (המאוד לא מושכת לדעתו של איתן, שכנראה אוהב אותן רזות ) סיימה שיחה עם איתן שהודיע לה שלא היתה שום דרך שתגרום לו להתעניין בה. ענבר הבינה את האמת המרה שהיא צדקה כשהרגישה שמנה לעומת כל הבנות בוילה והיא תועמד להדחה. כמו רוב השמנות ענבר ניסתה להרגע מהשיחה עם איתן ע"י ביס מעוגת השוקולד ונכנסה למטבח כשאתי ניקתה. אתי דרשה ממנה לחזור מאוחר יותר וענבר (בלי להסביר שכרגע הדיעו לה שזורקים אותה) ביקשה לקחת פרוסה כעת. אתי הסכימה אבל חרה לה. אח"כ אתי "התפוצצה" על ענבר המסכנה, שהתנצלה ובכתה שהיא לא מנקה הרבה בבית ולא שמה לב שהיא לא מנקה מספיק. אילת נוח (הבשלנית ועקרת הבית המרוקאית והנהדרת) ריחמה על ענבר כי ידעה מה קרה לה והסיתה את הדיבורים של אתי אליה כדי להגן על ענבר. היא אמרה מפורשות שהיא ידעה שאתי תצרח עליה אבל ריחמה על ענבר, שיודעת שהיא שמנה ולא מושכת. הצעקות על האשכנזיה היו על ענבר. אתי לא צעקה על החברות האשכנזיות הצפונובוניות שלה ליז (העו"ד) קרן (נערת ישראל) וליהי. כשמישהי בקרשים כי אומרים לה שהיא שמנה ולא מושכת לא צריך להתנפל עליה שהיא לא מנקה בזמן שליבה נשבר. ענבר פגשה את אתי לפני הפגישה אצל הפסיכולוגית והתחננה לסליחה כי היא לא שמה לב שהיא לא ניקתה מספיק. אתי אמרה שבמקום שהיא תתנצל בפני ענבר קיבלה כמעט בכי של חרטה שהיא לא מנקה. לענבר היה יותר טוב לצאת ממקום שכולן בו רזות ו"כוסיות" והיא השמנה היחידה ודחויה ע"י כל הבנים. (אגב, הטלוויזיה "משמינה" בכמעט 10 ק"ג. כנראה שענבר לא שמנה אבל לעומת הצפונובוניות היא "דבה")

easternstar

New member
ואצל ענבר זה מזכיר לה שהאבא נטש אותה בת 4

כשענבר הקטנה בת ה4 חיכתה שעות ליד הגן והאבא שלה נטש אותה בלי הסברים ולא ראה אותה מאז. ענבר חושבת שאין אדם שיכול לאהוב אותה וכל הבטחון העצמי שלה הוא רק פוזה. היא מלאה ברגשי נחיתות.

didush100

New member
אתי כעסה על כל הבנות ולא רק על ענבר ואיילת

והיא צודקרת לחלוטין לא ייתכן שבבית של 14 נשים רק 5 יינקו זה שהיום לא היה היום של ענבר לא אומר שאתי לא צדקה בדבריה היא רק היתה צריכה לנסח את זה אחרת

didush100

New member
מה קשור?

זכותה להתעצבן אחרי שהיא מנקה כבר שבועיים טמפונים ותחבושות ואף אחת שם לא מזיזה את התחת. היא ביקשה מהן כמה פעמים לשמור על הגיינה והיום התפרצה בצדק

lapin1000

New member
שתתפרץ על חברה שלה ליז

שכל היום מערבבת את כולם. היא מחליטה שבא לה לעשות ניקוי יסודי של שעה וחצי וכולם יעמדו דום. למזלה נפלה על חבורה של בנות חסרות חוט שדרה,אז ניצלה זאת כדי להתפרץ. לזכותה יאמר שהיא יודעת על מי להתנפל.

didush100

New member
היא גם עלתה כבר על ליז

היא התפרצה על ענבר כי היתה עצבנית וענבר היתה לפניה כל מי שהיה עונה היה חוטף מנה תאמיני לי ככה זה העצבים המרוקאים מנסיון

easternstar

New member
נדמה לי שהיא לא מרוקאית. אני מרוקאי

והוריד אצלנו מתפוצץ יותר בסטייל. אין על מרוקאים עצבניים. אנחנו יודעים לתת בראש בסטייל ולא כמו אתי.

didush100

New member
היא מרוקאית

ולאתי יש הכי הרבה סטייל בבית לא ראית את הקשת והקליפס נצנצים

easternstar

New member
זה התבשל אצלה אבל היא ישבה אח"כ עם קרן

ליהי וליז ודיברו על מי היו הצעקות (על ענבר ואח"כ על אילת). על הדרך ענת שליזינגר האשכנזיה נזכרה שהיא לא מנקה מספיק אבל אתי אמרה לה שהיא "כפרה" ו"נשמה" ולא דובר עליה. בלי קשר הן היו צריכות לעשות רשימת תורנויות ואז כל המצב הדבילי הזה לא היה נוצר. בכל יום קבוצה אחרת היתה תורנית מטבח ושירותים. אם בצבא זה עובד בתנאי שדה אין סיבה שזה לא יעבוד אצל נשים. מי האשכנזיות שנמצאות שם מלבד ליז, קרן וליהי? נדמה לי שכל השאר מהעדות שלנו וכולן כנראה יודעות לנקות ולבשל. גם האשכנזיה ליז יודעת לבשל ולאפות. מתי ראו שקרן וליהי עושות משהו? אבל הן החברות של אתי ובפניהן היא התלוננה. מתי איתן ניקה משהו? מה הוא? נסיך סעודי? מתי שאר הבנים ניקו את המטבח? בנים אשכנזים לא יודעים לשטוף כלים? רק יוסי בובליל יודע?

didush100

New member
חחחח שיכניסו את בובליל לכלים

קרן וליהיא דווקא כן תורמות בבית ושתיהן אחלה בעיניי הרבה יותר מיפיפיה הנרדמת ליזי

lapin1000

New member
אתי סתם ברברית

רכלנית ובחשנית מספר אחת ומתלוננת על שאר הבנות שהן כאלה. עלולה להתקדם בזכות הקהל שנמשך למכנה המשותף הנמוך ביותר.

didush100

New member
ברברית ברברית אבל תותחית

ומזל שהיא שם אחרת היה משעמם ברמות!!!

easternstar

New member
הבדיחה תהיה שכאשר יגיע הזמן הקהל יבחר

ואז איתן אורבך ינסה להדיח את אתי והקהל יחליט שאיתן יצא עם "האהבה" (אחת הצפונובוניות האשכנזיות הכוסיות) ואת המיליון תקח אתי כי הקהל אוהב מזרחיים ושונא אשכנזים. עובדה שברוב תוכניות הריאליטי זכו מזרחיים.

didush100

New member
../images/Emo249.gif../images/Emo249.gif

כרגע אין לי עם זה בעיה היא עושה את כל התכנית והיא התגלית שלהם רק על זה שהכניסו אותה בידיעה שאין לה סיכוי שווה את המיליון.

למעלה