קשקושי יום ד'

easternstar

New member
הכניסו אותה על משבצת "גקי" וזו שתנצח

בפעם הבאה הם יריצו עליה תוכנית שלמה כדי שהקהל המזרחי יסמס לה. הם יודעים מה הם עושים. איתן אורבך טיפש מספיק כדי לא להבין שהוא רק הסלב הפתיון בתוכנית ומעניין את ערוץ 10 רק הרייטינג ולא חיי האהבה שלו.

didush100

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo127.gif

אתי לוקחת את ג'קי בהליכה לאחור
איתן אחד המשעממים אם לא ה לא ברור לי מה הוא בכלל עושה שם ואיך הוא והחברים הצנונים שלו אמורים להחזיק ת'תכנית. הם יהיו חייבים להכניס עוד בנים באיזשהו שלב

easternstar

New member
הוא על משבצת האשכנזי הצנון שהמזרחית תנצח

תמיד בתוכניות ריאליטי צריך אשכנזי צנון כדי שהנצחון המזרחי יהיה בולט יותר. היה סער שינפיין הצנון האשכנזי מול אלירז ואצל בובליל היתה תאונה כי חד פעמית הוא הרגיז את הנשים המזרחיות עם סיפור הבחורה שמסר לחברים שלו. חברות מזרחיות שלי סמסו לשפרה כי נעלבו על הבחורה שהוא קרא לחגוג עליה. חוץ מהתאונה עם שפרה תמיד מעמידים מול המזרחיים צנון אשכנזי כדי שהם יזכו והמזרחיים יסמסו לחבר'ה שלהם מול האשכנזים השנואים והמתנשאים.

didush100

New member
אי אפשר לדעת זה עוד מוקדם מדי

הרוב שם ממש מעצבנות אותי ואני חולה על כל חבורת הפקאצות שהן פשוט הורסות בעיניי. הן הכי מעניינות והכי חמודות בעיניי והכוונה ל קרן ליהיא דניאל לירון (משוגעת אבל קורעת) וכמובן אתי המהממת

easternstar

New member
הפקצות הצפונובוניות גם עושות את המשחק אבל

הן קצת חסרות רגישות. אני מסתכל מבחינת המשחק ותוך כמה תוכניות נראה את העריכה ונראה אם אני צודק ומוליכים את הצנון לסוג של מלכודת שהוא כורה לעצמו. מהבנות הלב שלי עם ענבר. עזבו אותה בגיל 4 ומאז לא היה לה אבא והיא מרגישה (לא בצדק) שמנה ולא מושכת. מסכנה. יותר טוב לה לצאת ממאורת הצפעונים הזו עם ליז מהקרח שאומרת לאורטל המזרחית הנהדרת שהיא לא אוהבת אנשים שעצוב להם ומרחמים עליהם.

didush100

New member
אוי ליז הזאת מכה נוראית

אני לא מסוגלת לשמוע אותה היא עושה לי צקצוקים כאלה באוזן וכל ההתיפייפות הזאת שלה בררררררררר נורא

easternstar

New member
נוראה! טיפוס צבוע ברמות שמדבר על צביעות

אורטל המתוקה לא הבינה איזה צפעוני יושבת מולה.

למה לעשות השוואות?..ג'קי בן אדם מנומס ושקט

להבדיל מאתי שהיא ממש צעקנית ולא מנומסת וחבל להשוות.........

didush100

New member
ג'קי היה רכלן מס' 1 בבית

חוץ מללכת אחרי נופר ולבנות אנדרטות הוא לא ממש עשה משהו

didush100

New member
היה אובססיבי

ודי טמבל למרות שמכל החמישה העדפתי שהוא יזכה הרע במיעוטו מבחינתי

easternstar

New member
לג'קי היה לב טוב והוא לא היה רכלן

אהבתי את ג'קי בגלל הלב הטוב שלו.

אני באמת לא מצליחה להבין

אולי היא לא הטעם שלו, אבל היא לטעמי בחורה יפה מאוד. בחורה פשוטה שאין עליה צפונבוניות והתנשאות... בחורה עדינה אפילו.. ולא שמנה, ולא משנה מה כולם אומרים. לעומת הבלונדות החטובות היא אולי נראית קצת יותר רופסת, אבל היא נראית טוב בכל מקרה. אם איתן מעדיף את הבלונדות, אז מה זה אומר עליו? לפי מה שאתה מתאר, נשמע שאתי ישר עברה למוד התנפלות. היא דילגה על השלב של לבוא להעיר לפני כן בנועם. אצלי שלב ההתנפלות מגיע אחרי שכבר ביקשתי והתעלמו ממני.

easternstar

New member
ברור! לאתי היה בלב על היחס אליה אבל

במקום לפתוח הכל התפוצצה במקום הלא מתאים. מבחינתי ענבר חמודה ואמיתית. כואב לי הלב עליה. איתן אורבך סתם צנון. יפיוף אשכנזי שמביט על נשים באופן שטחי לפי קילו, חסר אינטליגנציה רגשית.

didush100

New member
היא ממש לא שמנה

הוא פשוט מחפש איזו דוגמנית שתתלה לו על הזרוע וזה רק מראה עד כמה הוא רדוד שטחי ומשעמם ברור לחלוטין שגם את תרצה וגם את ענבר הוא פסל בגלל המראה

didush100

New member
לא התלהבתי ממנה כ"כ

מה שכן איתן יצא הכי טמבל כי ברור שגם את תרצה וגם את ענבר הוא העמיד על סמך מראה בלבד צנון כבר אמרנו?

למעלה