ראיון עם הערפד

מיטללל

New member
../images/Emo41.gif ראיון עם הערפד ../images/Emo41.gif

אחת לכמה זמן אנחנו בוחרים בפורום "נבחר". ה"נבחר" מוכתר כ
השבוע. נפתח שרשור בו כל חברי הפורום מוזמנים לשאול אותו כל שאלה שבעולם (בגבול הטעם הטוב) וה"נבחר" נאלץ, בשמחה ובששון, לענות על כ-ו-ל-ן. המשחק נועד למטרת שעשע וכדי שנוכל להכיר אחד את השניה יותר טוב. הפעם יש לנו נבחר. מדובר בחבר פורום חדשדנדש. (ובכל זאת, כתב כבר 65 הודעות
) הוא הגשים ת'חלום של כולנו (או שלי?) ובימים אלו ברח מההורים עד ארה"ב... הוא טוען שהוא מניאק מרושע ומצד שני כותב לא מעט ברגישות חסרת גבולות על געגועיו לחברתו הרחוקה... (
מספיק הקדמה, לא?
) הלוא הוא...
eithancambridge
מה יש לכם לשאול אותו

מיטללל

New member
כמה שאלות לסיפתח :

מה שלומך ?
מה השעה אצלך ?
מה עשית היום? :)
למה (משהו חומרי) אתה הכי מתגעגע? ולמי? ולאיזה אוכל ?
איפה יש בנות יותר שוות-ארה"ב או בארצנו הקטנה? |^| מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול ? וזהו בינתייים

eithancambridge

New member
כתבתי 65 הודעות? שלא נדע

מתי הספקתי? מה שלומך? הכל מצויין, אני מרגיש ממש נהדר:) מה השעה אצלך ? רבע ל6 בערב מה עשית היום? נסעתי לבוסטון לסניף של בנק הפועלים וביטלתי את החשבון שלי שם. אחרי זה נסעתי לבנק קרוב לבית שלי ופתחתי שם חשבון. לא מעניין אה? אבל בבוסטון אכלתי במסעדה ושולחן לידי היה לא אחר מדונלנד טראמפ (מיליארדר ידוע, למי שלא מכיר) ואיתו גם היה לי סיפור אבל לא נרחיב מטעמי צניעות;) חח מה (משהו חומרי) אתה הכי מתגעגע? ולמי? ולאיזה אוכל ? משהו חומרי: יאכטה במרינה הרצליה שסבא שלי קנה לי ליום הולדת שנה שעברה. למי: לאחין, אחייינית ולחברה לשעבר אין מה לעשות.... לאוכל: לעוגת גבינה של חברה של סבא שלי (נכון נשמע נורא ואיום? חחח) איפה יש בנות יותר שוות-ארה"ב או בארצנו הקטנה? אין כמו הישראליות:) אבל יש לי שכנה צרפתיה....;) מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול ? אז זהו שלא תאמיני, אבל אני אלמד משפטים בשביל להיות עורך דין חחח ולתשובה יותר רצינית- עורך דין שמתעסק בדיני רכוש וייצוג

נועם m

New member
../images/Emo13.gif

בשב"כ לא יעבירו אותך תחקיר כמו פה
:
נתחיל מהנדוש: למה ולמי אתה הכי מתגעגע?
וכשתוקפים אותך הגעגועים מה אתה עושה?
אוהב מוסיקה?, מה אתה הכי אוהב לשמוע?, מנגן?
אם היית יכול לבחור ארץ אחרת ללמוד בה, מה היא הייתה?
איפה שירתת (יש לך אישור לא לענות על זה...
)
אתה רואה את עצמך כטיפוס ביתי?
השאלה ההכרחית: מה יחסך לשוקולד? א. מכור; ב. טוב במידה; ג. נחמד לעתים; ד. מעדיף סוכריות גומי; ה. אני אלרגי
אה, ועוד דבר: מה שלום הגור?
שבוע טוב

eithancambridge

New member
../images/Emo6.gif

נתחיל מהנדוש: למה ולמי אתה הכי מתגעגע? כתבתי למיטל:) וכשתוקפים אותך הגעגועים מה אתה עושה? מסתכל על תמונות או מתקשר הבייתה, לא משהו מעניין במיוחד:) אוהב מוסיקה?, מה אתה הכי אוהב לשמוע?, מנגן? כן כמובן:) אני אוהב בעיקר רוק ומנגן על תופים אם היית יכול לבחור ארץ אחרת ללמוד בה, מה היא הייתה? סביר להניח שבריטניה והייתי בוחר באוניברסיטת קיימברידג' או אוקספורד. איפה שירתת (יש לך אישור לא לענות על זה... ) ואם אני כן רוצה לענות? מה אז?;) שירתתי ביחס"ר צנחנים 4 שנים (סיימתי כסגן) אתה רואה את עצמך כטיפוס ביתי? כן, מאוד. השאלה ההכרחית: מה יחסך לשוקולד? א. מכור; במיוחד לשוקולד חלב עם קצת צ'ילי בפנים (כן, כן) ולא הפרה, רק בונבוניירות חח אה, ועוד דבר: מה שלום הגור?

eithancambridge

New member
שכחתי את השאלה האחרונה

סטאד בסדר גמור:) היה איתי כל היום (ידעתם שכלבים מתקבלים בברכה כמעט בכל מקום בארה"ב?)

נועם m

New member
בחור כלבבי ../images/Emo24.gif

היחיד שענה כמו שצריך על שאלת השוקולד

זכוכיות

New member
כמה שאלות.

מה הספר האהוב עליך?
מי הסופר האהוב עליך?
מי המוזיקאי\להקה האהוב עליך?
איך הגעת לפורום?

עוד שאלות...

מה הצבע האהוב עליך? כמה זמן הקשר הכי ארוך שהיה לך? יש לך אזרחות (אם כן, בוא נתחתן?)? כמה זמן לקח לך להתרגל להבדלי השעות? יש לך מבטא של ישראלי באנגלית? בקניון בעיר שלך יש ישראלים שמוכרים מוצרי ים המלח? מה אתה הולך ללמוד? יש אוטו?(איזה?) שיהיה לך אחלה יום!!

eithancambridge

New member
עוד תשובות

מה הצבע האהוב עליך? שחור כמה זמן הקשר הכי ארוך שהיה לך? הקשר היחיד והאחרון שלי- שנה ו-9. יש לך אזרחות (אם כן, בוא נתחתן?)? אין, אבל לאבא שלי יש אז אני יכול לעשות:) אבל אני עושה רק אם מתחתנים כמה זמן לקח לך להתרגל להבדלי השעות? יומיים, בזמן הזה הייתי מעיר את חברים שלי בבוקר, כי לא יכולתי לישון. יש לך מבטא של ישראלי באנגלית? כן. בקניון בעיר שלך יש ישראלים שמוכרים מוצרי ים המלח? עוד לא ראיתי פה ישראלי אחד! גם יהודים יש פה ממש מעטים. מה אתה הולך ללמוד- משפטים, לא סתם בחרתי בהרווארד:) יש אוטו? אסטון מרטין שחורה.

eithancambridge

New member
:)

מה הספר האהוב עליך? The Shell Seekers- Rosamunde Pilcher . הספר כתוב בצורה מדהימה. מי הסופר האהוב עליך? דוסטויבסקי מי המוזיקאי\להקה האהוב עליך? דפש מוד איך הגעת לפורום? סתם תוך כדי "סיבוב" בתפוז:)

Paranoid Eyes

New member
אההה

יש מצב אתה מפנה לי מקום אצלך בדירה? אני רוצה לברוח מפה לכמה חודשים..:(

למעלה