ראיון עם הערפד

bolaaa

New member
מממ...

מה אתה מעדיף? קולה א מים? בראוניס או עוגיות שוקולד ציפס? מקדונלדס או פיתה\לאפה (אם אתה ממש שמן.. חחח סתם לא בהכרח) עם שווארמה? ים או בריכה? והכי חשוב, מה יותר עדיף שכל או יופי? זהו.. לא הצלחתי לחשוב על שאלות אחרות... הא ורגע, עוד אלה אחת אחרונה. שיער מתולתל או שיער חלק? זהו. ואתה נשמע בחור מדהים חבל שאתה בארה"ב......... כל הבחורים הטובים נוטשים את החור הקטן שלנו-ישראל! בהצלחה עם הלימודים...

eithancambridge

New member
תודה../images/Emo13.gif

קולה או מים- מים, יותר בריא. בראוניס או עוגיות שוקולד ציפס? בראוניס. מקדונלדס או פיתה\לאפה (אם אתה ממש שמן.. חחח סתם לא בהכרח) עם שווארמה? אני לא שמן, דבר ראשון:) ואני לא אוהב את שתי האפשרויות, מה שכן אין כמו הפאי תפוחים של מקדונלדס:) ים או בריכה: בריכה. שכל או יופי: בכללי, שכל. בבחורה, גם וגם. מתולתל או חלק: רצוי חלק:)

דנדוש20

New member
אתה באמת נשמע חמוד ../images/Emo13.gif

השאלות שלי- למה בכלל הלכת ללמוד בחו"ל ולא בארץ? בגלל ציונים/כסף או סיבה אחרת? לאיזה מפורסם אתה הכי דומה? מה הדבר הכי מגעיל שעשית אי פעם (לבחורה ובכלל)? מה הדבר הכי רומנטי שעשית לבחורה? כמה כסף אתה מבזבז בחודש על בגדים? מה הסרט האחרון שראית? איזה ממתק אתה הכי אוהב לאכול? בן כמה אתה?

eithancambridge

New member
אז תודה גם לך חח

למה בכלל הלכת ללמוד בחו"ל ולא בארץ? בגלל ציונים/כסף או סיבה אחרת? בהרווארד יש את הבית ספר הכי טוב למשפטים. בגלל ציונים וכסף זה לא יכול להיות:) הלימודים לבד עולים 28000 דולר לשנה. גם ההמוצע שמבקשים מאוד גבוה. לאיזה מפורסם אתה הכי דומה? כשהיה לי שיער ארוך הייתי דומה בצורה מפחידה לדייויד בקהאם. מה הדבר הכי מגעיל שעשית אי פעם (לבחורה ובכלל)? חחח מיטל זה בשבילך:) בתיכון הייתי מתערב עם כמה חברים על כסף אם אני אצליח להשכיב בחורות מסויימות. מה הדבר הכי רומנטי שעשית לבחורה? סופ"ש ארוך במלון ספא, עם חדר שמשקיף לכנרת. כשהגענו, החדר היה מלא בורדים אדומים ארוכים (הפרח האהוב עליה). כמה כסף אתה מבזבז בחודש על בגדים? לא קבוע, לפעמים כלום, ולפעמים הרבה:) מה הסרט האחרון שראית? צופן דה וינצ'י, חבל שקוטלים אותו. איזה ממתק אתה הכי אוהב לאכול? שוקולד (תם:)) בן כמה אתה: 23

נועם m

New member
../images/Emo12.gif

תום ולא תם!!! (מצטערת, נושא רגיש... מספיק אומרים לי שזה שם של גבר, לפחות שיכתבו אותו נכון...
) דייויד בקהאם?? אתה רציני?? אם ככה גם אני באה!
(ואני מניחה שלאור הממצא המפתיע הזה גם מרינה
)

Cobe Anan

New member
איך היית מסוגל להתנתק ככה מאהובתך?

אם הריחוק הזה משמעו היה ניתוק היחסים- הוא עדיין היה מספיק חשוב כדי להתממש? (מצטער אם זה חודרני מדי, אלה שאלות שעלו אצלי אישית, בהקשר אחר..) ובנימה פחות אישית.. מה אתה לומד? איך הגעת לזה? מתי אתה בונה על שיבה הביתה?

Zoharrr

New member
קובי אתה לא עוקב...

אני כבר יכולה להגיד לך מה הוא לומד... חחחחח

Cobe Anan

New member
את ממש שוטר הפורום, מה?

לא, לא שאלתי בקטע של ``יא חסר לב, איך עשית את זה?``, אלא בקטע של ``מה, זה לא היה לך הכי קשה בעולם?``

נועם m

New member
מפקדת מחוז תפוז.

ואין מה לעשות קובי- לא משנה איך תהפוך את זה, ההודעה שלך עדיין נשמעת ביקורתית, אפילו אם רק בין השורות. אני פשוט מתקשה קצת להבין את הראש שלך: אתה באמת חושב שזה לא היה לו "הכי קשה בעולם"? לא שמת לב שהוא כותב כמעט בכל מקום כמה הוא מתגעגע אליה? אני פשוט לא מבינה למה צריך לעשות לו כזה ריגשי...

מיטללל

New member
אהמ

קודם כל נראה לי קצת שבימים האחרונים כל פעם שקובי מקליד מתנפלים עליו. ולא ברור לי הקטע... מהמעט שאני מכירה את קובי, אני בטוחה במליון אחוזים שהוא לא התכוון לעשות לו "ריגשי" ובטח שלא הייתה לו רבע כוונה רעה. (גם אני שאלתי את איתן שאלה דומה, כי רציתי להבין את הגורמים להחלטה, שלא נשמעת לי מובנת מאליו) אני בטוחה שגם איתן לא לקח את זה ככה. ואם כן, הוא לא צריך סנגורים :)

eithancambridge

New member
תם תודה, אבל זה בסדר:)

שאלה לגיטימית, הרבה אנשים לא מבינים איך עזבתי אותה.

eithancambridge

New member
האמת,

למרות שהיא רצתה להמשיך את היחסים, כשאני בארה"ב והיא בישראל, החלטתי עם כל הכאב להיפרד. אני לא מאמין במערכת יחסים על שלט רחוק. כרגע אהבה לא נמצאת בראש סדר העדיפויות שלי. אני לא לומד חח, אבל אני אלמד משפטים. הגעתי לזה, כשעבדתי אצל המשפחה שלי. רוב העבודה הייתה עם עורכי דין. הלימודים הם 4 שנים, ואני מתחיל בספטמבר, אז...:)

Zoharrr

New member
helo

קצת שאלות: באיזה גיל היתה הנשיקה הראשונה שלך? היא היתה מאהבה? באיזה גיל היתה הפעם הרשונה שלך? היא היתה מאהבה? למה אתה הכי מתגעגע עכשיו? חולם בלילות?מה היה החלום האחרון שלך? מה האהבה הגדולה שלך? :)

eithancambridge

New member
תשוובת:)

באיזה גיל היתה הנשיקה הראשונה שלך? נראה לי 11 היא היתה מאהבה? לאור הגיל, לא נראה לי חחח באיזה גיל היתה הפעם הרשונה שלך? כמה שבועות לפני גיל 15 היא היתה מאהבה? היתה לי אהבה אחת, מגיל 21, אז לא:) למה אתה הכי מתגעגע עכשיו? לאחיינים ולחברה לשעבר... חולם בלילות?מה היה החלום האחרון שלך? כמובן. אבל אני אף פעם לא זוכר יותר משעה-שעתיים אחרי שאני קם:) מה האהבה הגדולה שלך? ילדים:)

למעלה