ראיון עם הערפד

eithancambridge

New member
את יודעת מה? אני מוכן להסכם

אני נותן לך לגור פה בחינם, ואת עושה קניות במקומי? חחח

eithancambridge

New member
לא:(

אני חוזר בתחילת יולי לחתונה של בן דוד, אז לחזור שוב באוגוסט זה בלתי אפשרי:(

eithancambridge

New member
קיץ../images/Emo99.gif

לא יכול לסבול מנגו. קיץ כמו שבטח הבנת חח, ואחת הסיבות היא אבטיח:) כן בעוד 4 ומשהו שנים, כשאני אסיים את התואר:)

מיטללל

New member
עוד כמה.....

מה הכי חשוב- אופי, יופי או כסף ? מקלחת - לפני השינה או בבוקר? שגרה. זה רע? באילו מקומות טיילת בעולם ואיזה הכי אהבת? מה המקום שאתה הכי אוהב בארץ? הים- יותר עמוק או יותר כחול? מה עושה לך שמח? מה גורם לך להתעצבן? מה מרגיע אותך? גלידה או ברד? אה, אתה חבר של דונלנד טראמפ ?

eithancambridge

New member
../images/Emo6.gif

מה הכי חשוב- אופי, יופי או כסף ? אצל בחורה? יופי ואופי. למרות שרוב הסיכויים שבחורה עם כסף לא תנצל אותך כמו בחורה עניה (לא גזענות כלכלית!) מקלחת - לפני השינה או בבוקר? גם וגם:) סטרילי שכמותי שגרה. זה רע? כל הזמן רק שגרה זה רע, צריך חידושים מדי פעם, לא? באילו מקומות טיילת בעולם ואיזה הכי אהבת? שוויץ הכי אהבתי, טיילתי כמעט בכל מדינה באירופה, במרכז אמריקה, בסין ובטיבט. מה המקום שאתה הכי אוהב בארץ? הכנרת:) הים- יותר עמוק או יותר כחול? בישראל זה לא זה ולא זה חח המממ יותר כחול מה עושה לך שמח? עשה לי שמח לקבל שלשום בדואר מכתב מהאחיינים שלי עם ציור שלי שהם ציירו:) מה גורם לך להתעצבן? מה מרגיע אותך? צרות עין יכולה לעצבן אותי בקלות, או אלימות נגד ילדים. בימים האחרונים אני נרגע כשאני שוכב בפארק מול הבית שלי. גלידה או ברד? גלידה, איכסה ברד. אה, אתה חבר של דונלנד טראמפ ?
נפגשים קבוע לבראנצ' חחח סבא שלי איש עסקים ומסתבר שאני ממש ממש דומה לו, אז כשהוא היה לידי הוא שאל אם אני קרוב משפחה.

נועם m

New member
באמת חשבת שתצא כל כך בקלות? ../images/Emo6.gif

הנה עוד שאלות:
מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נרדם?
מה האיברים שהכי "עושים לך את זה" אצל בחורה (ותענה בכנות
)
מדרגות או מעלית?
אוהב אוכל חריף?
מה למדת בתיכון?
אם הייתי יכול ללמוד משהו מלבד משפטים, מה זה היה?
אוהב לרקוד? (ולא, זה לא עושה אותך הומו...)
והכי חשוב: אתה מאושר? יום טוב
(או שזה לילה טוב אצלך?
)

eithancambridge

New member
../images/Emo11.gif

מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נרדם? עוצם עיניים:) ומשהו פחות חכמולוגי- מצחצח שיניים. מה האיברים שהכי "עושים לך את זה" אצל בחורה (ותענה בכנות ) הכוס, התחת, הציצים... זה מה שרצית? בכנות: העיניים (ולא אם הן כחולות או חומות, אלא המבט שהן משדרות), רגליים, שיער (אני לא מסוגל לצאת עם בנות עם שיער קצר, לכי תביני) ושפתיים. מדרגות או מעלית: תלוי במספר הקומות, אבל מעדיף מדרגות. אוהב אוכל חריף: לא אוהב אוכל לא חריף:) מה למדת בתיכון: מנהל עסקים ויזמות. אם הייתי יכול ללמוד משהו מלבד משפטים, מה זה היה? שאלה קשה, צריך לחשוב על זה:) אוהב לרקוד? (ולא, זה לא עושה אותך הומו...) לא בלט חח אבל כן, מאוד אוהב לרקוד במסיבות. והכי חשוב: אתה מאושר? הכי בעולם:) אני מקדים אתכם ב-7 שעות, ערב טוב לך:)

למעלה