ראיון עם ערפד

../images/Emo41.gifראיון עם ערפד../images/Emo41.gif

אז השבוע הערפדה שלנו היא ערפדה מפורסמת בפורמנו
קבלו נא את עדיתוש עם מלאן שאלות. תתפרעו.

ברררר

New member
שאלות לעדיתו'שששש

איך זה לנהל פורום? איך החופש? איפה מקום מגורייך? כתובת- חחיחיחי סתם ספרי את הסיפור של השם שלך (לכל שם יש סיפור)- סרט אהוב? שחקן אהוב- שחקנית אהובה- זמר אהוב ישראלי- זמר אהובי לועזי- זמרת אהובה ישראלית- זמרת אוהבה לועזית חחח- להקה אהובה ישראלית- להקה אהובה לועזית- מספר מזל? מגניב להיות כחולה זמן שכולם שחורים?!:( חיחייח סתם.

איזה כיף לי ../images/Emo24.gif

איך זה לנהל פורום? סבבה לגמריי איך החופש? חופש? "מה זה חופש בכלל?" אני חולה
איפה מקום מגורייך?ראשון לציון ספרי את הסיפור של השם שלך (לכל שם יש סיפור)- האמת שאין לשם שלי סיפור, אבא שלי החליט לקרא לי ככה ולו בעצמו אין הסבר... sorry סרט אהוב? "שגעון של בנות" שחקן אהוב- ריצ'רד גיר שחקנית אהובה- וינונה ריידר זמר אהוב ישראלי- יש המון.... באמת... זמר אהובי לועזי- בוב דילן זמרת אהובה ישראלית- דנה ברגר זמרת אהובה לועזית- ביונסה להקה אהובה ישראלית- nova להקה אהובה לועזית- קולדפלי, u2 מספר מזל? 5 מגניב להיות כחולה זמן שכולם שחורים?!:( חיחייח סתם.- האמת שיותר שווה להיות אדום, אבל גם כחול זה בסדר.... תודה על השאלות.. מקווה שיהיו עוד...

ו...

פעם הבאה שאתה רוצה לנצל"ש לא לשרשור הזה!! תמצא איזה שרשור שכבר לא יהיה בו דיון מעניין והמשך.

D i s o r d e r

New member
אלוש../images/Emo70.gif

משהו חשוב, כדי למנוע מקרים כאלו בהמשך, אולי כדאי שתכתבי "חוקים" לראיון, ואולי עדית תוסיף אותם לתקנון או איך- שלא- קוראים- לזה של הפורום, שאנשים ידעו שלא משרשרים לראיון השבועי, מפאת כבוד לערפד
מה ת'ומרת?!

D i s o r d e r

New member
זה לא נגמר, זה רק הסוֹ../images/Emo32.gif

שירשור
מה אתם אומרים על "פוסטר הבלוג" של השבוע!?

זה יפה../images/Emo70.gif ותוסיף את התמונה הזאת../images/Emo70.gif

הרקע באותו צבע... וזאת התמונה של הדיסק החדש דנדש
בבקשה תשים אותה...

חחחח מוכשרת אחת!../images/Emo140.gif

במקרה ותצטרכי עזרה בניהול הבלוג (ובטח יהיו מ-לאאא אנשים) אני כאן לעזרתך!!

D i s o r d e r

New member
מתוקה שלי ../images/Emo39.gif

אם את עדיין לא יודעת, וצריך לעשות את זה רישמי, אז: הריני מכתירה אותך, כּעוזרת-עוזרת הפקה

ברררר

New member
לירון מיטל זו בת!!!! ומיטלו'ש-

מ-ק-ס-י-םםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם! רק תוסיפי נצנצים שיהיה בסגנון רוני... חיחיחיחי סתם.

תוסיפי ת'תמונה הזאת ונצנצים מתאים ל

רוני היא באמת נ
ו
צ
צ
ת
מרוב מממ
ווו
ששש
ללל
מממ
ווו