ראיון עם ערפד

D i s o r d e r

New member
נשמות טהורות שלי,

אין לי יותר מדי איפה להוסיף נצנצים/תמונות וכדומה... בכל זאת, התמונה יוצאת פצפונית... סורי.

D i s o r d e r

New member
השאלות שלי (ושל אסתי):

1. הסרט האהוב עלייך: 2. הספר האהוב עלייך: 3. משקה אהוב (לא אלכוהול
): 4. מקדונלד'ס או בורגר קינג? 5. חברות או ידידים? 6. צבע אהוב: 7. קולנוע או לחכות לדי.וי.די? 8. חיית מחמד: 9. סמים חוקיים, בעד או נגד? 10. ספרי פדיחה: 11. הדיסק האחרון שקנית: 12. ההופעה האחרונה שהיית בה: 13. מכנס או חצאית? 14. ים או בריכה? 15. משפט לסיכום: --- המשך יבוא... ---

עונה ../images/Emo103.gif

1. הסרט האהוב עלייך:(אחד מבין רבים)- קוראים לי סם 2. הספר האהוב עלייך:חוכמת הבייגלה (אחד מבין רבים) 3. משקה אהוב (לא אלכוהול): קוקה קולה (אני מכורה...) 4. מקדונלד'ס או בורגר קינג? מקדונלד'ס ב-ר-ו-ר 5. חברות או ידידים? ידידים 6. צבע אהוב: אדום 7. קולנוע או לחכות לדי.וי.די? קולנוע 8. חיית מחמד:כלב... 9. סמים חוקיים, בעד או נגד? אמממממ.... נמנעת 10. ספרי פדיחה:מה??? 11. הדיסק האחרון שקנית: אוהד חיטמן 12. ההופעה האחרונה שהיית בה:ההופעה של נובה... 13. מכנס או חצאית? מכנס 14. ים או בריכה? ים 15. משפט לסיכום: "מחר יהיה יותר טוב"....

חצופה!!! טוב אז ככה

שחגגתי יום הולדת... הייתי ממש ממש שיכורה... הלכתי לברמן (נחשי איפה??) ואמרתי לו..... תקשיב, אני חייבת לפרוק את זה מהלב.. אני מאוהבת בך!!!!! הבן אדם עד היום צוחק עליי על זה... באמת... זהו... סיפרתי... עכשיו תשאלי עוד שאלות...

נסיכת pop

New member
זה גם הסרט האהוב עלי

הסרט הזה הצליח לרגש אותי בצורה שאף סרט לא עשה מלבדו.

dsol

New member
נאאאנננאנאנלאלאלאלאלללאאאאאאאא?!

נכון כותרת מגניבה ? ממצב ? איך את מרגישה ? יש שיפור במצב אחרי התאונה? מה נסגר עם המשטרה .? איך בעבודה ,? (חעחח אתלא חייבת לענות זה ברור איך) איך זה להיות המנהל האחת והיחידה שלנו ? מתי נראה אותך מתארחת בבלוג של נובה ? נכון שנובה הופכת להיות להקה של זקנים ? (של זקנים לא ל-זקנים) גם את מחכה בציפייה לדיסק שלהם ? ולסינגל שאמור לצאת בקרוב ? את מתכוונת לקנות אותו ? למתי נדחה האירוח של עברי ? ולמה לעזזל רוני ?! לא מצאו משהו יותר טוב ? אוף נו אני לא יודע מה לשאול.... תכתבי שאלה שבא לך ותעני עליה כאילו אני רשמתי אותה ^

עונה... שוב....

נכון כותרת מגניבה ? בהחלט כותרת מגניבה ממצב ?בסדר... איך את מרגישה ? ככה ככה יש שיפור במצב אחרי התאונה? ברור, תודה על הדאגה מה נסגר עם המשטרה .? לא נסגר כלום כי לא נפתח שום דבר איך בעבודה ,? (חעחח אתלא חייבת לענות זה ברור איך): אין לי מושג לא עבדתי שבוע... איך זה להיות המנהלת האחת והיחידה שלנו ? אין הרגשה יותר טובה מזו... מתי נראה אותך מתארחת בבלוג של נובה ? אמממ מתי שיזמינו אותי נכון שנובה הופכת להיות להקה של זקנים ? (של זקנים לא ל-זקנים):מה? לא יפה לדבר ככה!!!! גם את מחכה בציפייה לדיסק שלהם ?בהחלט... ולסינגל שאמור לצאת בקרוב ? אתה לא יודע עד כמה את מתכוונת לקנות אותו ? ב-ר-ו-ר... למתי נדחה האירוח של עברי ? כי הוא עסוק.... ולמה לעזזל רוני ?! לא מצאו משהו יותר טוב ? אני לא מסכימה לקרא דברים כאלה.... כל אומן מתקבל בברכה....ובאהבה...

Spirocerca Lupi

New member
יאללה תעני על השאלות האלה...|קוביות

אם לא ג'ונס אז מה אתה מעדיפה לאכול ? ואם לא את המשקה הירוק הזה מה את מעדיפה לשתות ? מי חוץ מעברי היית הכי הכי רוצה שנובה יארחו בבלוג? איזה טיפוס של גלידה את שוקולד או וניל ? שקיעה או זריחה? ג'חנון או מלאווח ? המבורגר או פיצה? שלום חנוך או איינשטיין ? בוב ספוג או בוב הבנאי ? סגול או ירוק? סנדל או כפכף ? לקוסט פינק או ארמני ? כאמל לייט סופט או קשה? אלעד או גלעד? שפם או לא? מאור כהן (אוח אני אוהבת אותו ...) נכון באסה שהוא בטלנובלה הזאת ? את יודעת שנישקתי אותו נכון ? למה לא באת לתערוכה שלי ????????? טוני הנמר או קוקו השועל ? דוב פנדה או כריש לבן ? הודו או תאילנד? צונאמיייי או צונאמי ? היטלר היה הומו או לא? סקובה או שנורקלינג? Incubus או Goo Goo Dolls? :) או [: ? סוכריה על מקל או שערות סבתא? יום העצמאות או ל''ג בעומר? תפוח בדבש או מצה עם שוקולד? גפילטע או ספי'נג? ברי או פורטיס? גולדה מאיר או דוד בן גוריון? צבא או לא? בעד או נגד ההתנתקות ? עדית כפרה או עדית בונבון? פולידין או סינטומיצין? ערק או וודקה(של רוסים ב10 שקל )? עמי או תמי ? רחובות או יבנה? שרק או שרק 2? ראית את הסרט המסור( סרט מצחיק לאלללללה)??? את מנגנת על משו ? אימיול או קאזה? טופי או קרמל ? יורם חזן - חולה נפש או אחלה זמר? אם בחרת בחולה נפש את צודקת לגמריי אני אספר לך בהמשך ... אוטובוס או מונית שירות ? חמש שקל או חמישה שקלים ? חננה או ג'ננה? בליינד דייט או משפחת סימפסון ? כלבים או חתולים ? ג'וני דפ או בראד פיט ? שניהם ביחד אצלך במיטה? בה ביי או ביי ביי ? איטלקית או ספרדית ? היה לך רומן עם מישו זר? מה יש לך לחפש בניו יורק? אם מחר סוגרים את המיט'ץ לאן את הולכת? שי או טופי ? שייקה או שייאה? פיטריה או פיטריה? היסטוריה או אזרחות ? את חושבת שמספיק? אני לא ! גלידת אנדריי או בן אנג ג'יריס? טוב אני חייבת לחזור ללמוד תעני לי בבקשה על כל השאלות ... נדבר מחרררר

יששש שאלון ארוך

אם לא ג'ונס אז מה אתה מעדיפה לאכול ?כריך חלומי בארומה ואם לא את המשקה הירוק הזה מה את מעדיפה לשתות ? צ'ייסר של באד אפל מי חוץ מעברי היית הכי הכי רוצה שנובה יארחו בבלוג? פיטר רוט איזה טיפוס של גלידה את שוקולד או וניל ? שוקולד שקיעה או זריחה? שקיעה ג'חנון או מלאווח ? מלאווח המבורגר או פיצה? פיצה שלום חנוך או איינשטיין ? שלום חנוך בוב ספוג או בוב הבנאי ? בוב הבנאי סגול או ירוק? סגול סנדל או כפכף ? כפכף לקוסט פינק או ארמני ?לקוסט פינק כאמל סופט או קשה? קשה אלעד או גלעד? אלעד שפם או לא? ברור שלא! מאור כהן (אוח אני אוהבת אותו ...) נכון באסה שהוא בטלנובלה הזאת ? ברור את יודעת שנישקתי אותו נכון ?כן, סיפרת לי... למה לא באת לתערוכה שלי? כי לא היה לי אוטו :( טוני הנמר או קוקו השועל ? אני לא יודעת מי הם... דוב פנדה או כריש לבן ? דוב פנדה הודו או תאילנד? תאילנד צונאמיייי או צונאמי ? צונאמי (מה ההבדל?) היטלר היה הומו או לא? לא סקובה או שנורקלינג? שנורקלינג Incubus או Goo Goo Dolls? אינקובוס :) או [: ? :) סוכריה על מקל או שערות סבתא? סוכריה על מקל יום העצמאות או ל''ג בעומר? יום העצמאות תפוח בדבש או מצה עם שוקולד? תפוח בדבש גפילטע או ספי'נג? ספי'נג ברי או פורטיס? ברי גולדה מאיר או דוד בן גוריון? גולדה צבא או לא? ברור שכן בעד או נגד ההתנתקות ? נגד עדית כפרה או עדית בונבון? אף אחד משניהם פולידין או סינטומיצין? פולידין ערק או וודקה(של רוסים ב10 שקל )? מידורי סאואר עמי או תמי ? תמי רחובות או יבנה? רחובות שרק או שרק 2? שרק ראית את הסרט המסור( סרט מצחיק לאלללללה)??? לא את מנגנת על משו ? הלוואי, אבל לא אימיול או קאזה? קאזה טופי או קרמל ? טופי יורם חזן - חולה נפש או אחלה זמר? מי זה? אם בחרת בחולה נפש את צודקת לגמריי אני אספר לך בהמשך ... אוטובוס או מונית שירות ? מכונית פרטית חמש שקל או חמישה שקלים ? חמישה שקלים חננה או ג'ננה? ג'ננה בליינד דייט או משפחת סימפסון ? בליינד-דייט כלבים או חתולים ? כלבים ג'וני דפ או בראד פיט ? ג'וני דפ שניהם ביחד אצלך במיטה? אסתפק באחד... בה ביי או ביי ביי ? ביי ביי איטלקית או ספרדית ? ספרדית היה לך רומן עם מישו זר?לא מה יש לך לחפש בניו יורק? שאני אמצא אני יודיע אם מחר סוגרים את המיט'ץ לאן את הולכת?אל תגידי דבר כזה בחיים!!! שי או טופי ? סורי, אבל אני חייבת לבחור בשי... שייקה או שייאה? שייקה פיטריה או פיטריה? פיטריה היסטוריה או אזרחות ? היסטוריה את חושבת שמספיק? יש מצב אני לא ! גלידת אנדריי או בן אנג ג'יריס? אנדריי מאמי תודה על השאלון... היה ארוך אך בהחלט משעשע... ובחיים אל תדברי ככה על המיטש!!!! מה אני יעשה בלעדיו...

ברררר

New member
גם לי בא אל תהרגו אותי!!! :))

אם לא ג'ונס אז מה אתה מעדיפה לאכול ?ג'ונס? ואם לא את המשקה הירוק הזה מה את מעדיפה לשתות ?ירוק? מי חוץ מעברי היית הכי הכי רוצה שנובה יארחו בבלוג?את דודי בלסר... חחח איזה טיפוס של גלידה את שוקולד או וניל ?וניל שקיעה או זריחה?שקיעה ג'חנון או מלאווח ?מלאווח המבורגר או פיצה?המבורגר שלום חנוך או איינשטיין ?שלום בוב ספוג או בוב הבנאי ?ספוג סגול או ירוק?ירוק סנדל או כפכף ?כפכף לקוסט פינק או ארמני ?ארמני כאמל לייט סופט או קשה?לא ניסיתי אלעד או גלעד?אלעד שפם או לא?לא מאור כהן (אוח אני אוהבת אותו ...) נכון באסה שהוא בטלנובלה הזאת ?מה את יודעת שנישקתי אותו נכון ?לא למה לא באת לתערוכה שלי ?????????כי אני לא גרה אפילו לא קרוב טוני הנמר או קוקו השועל ?טוני דהההההה דוב פנדה או כריש לבן ?פנדה הודו או תאילנד?תאילנד צונאמיייי או צונאמי ?צונמי היטלר היה הומו או לא?הוא בןזונה סקובה או שנורקלינג?נגיד ששנורקלינג Incubus או Goo Goo Dolls? גו גו דולס :) או [: ?:) סוכריה על מקל או שערות סבתא?שערות סבתא דה יום העצמאות או ל''ג בעומר?העצמאות תפוח בדבש או מצה עם שוקולד?מצה עם שוקולטטטטטט גפילטע או ספי'נג?גפילטעעעע ברי או פורטיס?ברי גולדה מאיר או דוד בן גוריון?גולדה צבא או לא?אמממ בעד או נגד ההתנתקות ?בעד עדית כפרה או עדית בונבון?כפרעעעעעע פולידין או סינטומיצין?חיחיחי סינטומצין ערק או וודקה(של רוסים ב10 שקל )?ערק ברוררררר עמי או תמי ?תמי המותק רחובות או יבנה?רחובות שרק או שרק 2?שרק1 ראית את הסרט המסור( סרט מצחיק לאלללללה)???לא את מנגנת על משו ?לא אימיול או קאזה?הלוואי שמשו היה עובד אצלי במחשב טופי או קרמל ?קרמל יורם חזן - חולה נפש או אחלה זמר?שזה מי? אם בחרת בחולה נפש את צודקת לגמריי אני אספר לך בהמשך ... אוטובוס או מונית שירות ?מונית שירות חמש שקל או חמישה שקלים ?זה שלא עברית נכונה- חמ(י)ש(ה) שקל(ים) חננה או ג'ננה?ג'ננה בליינד דייט או משפחת סימפסון ?סימפסונסססססססססס כלבים או חתולים ?כלבים ג'וני דפ או בראד פיט ?בראד הבוגד שניהם ביחד אצלך במיטה?סגרנו בה ביי או ביי ביי ?ביי בייייייייי איטלקית או ספרדית ?ספרדית היה לך רומן עם מישו זר?לא מה יש לך לחפש בניו יורק?אין לי, חוץ מחתיכים ושופינג מטורףףףףףף אם מחר סוגרים את המיט'ץ לאן את הולכת?לעזאזל? שי או טופי ?שי? שייקה או שייאה?שייקהההה פיטריה או פיטריה?פיטר היסטוריה או אזרחות ?הסטוריה את חושבת שמספיק?לא אני לא !היי אנחנו חושבות אותו דבר!!!!!! גלידת אנדריי או בן אנג ג'יריס?שזה?

D i s o r d e r

New member
עוד שאלות../images/Emo70.gif

1. ברחת אי פעם מהבית? 2. דיברת עם מישהו בטלפון כל הלילה? 3. עברת יישור שיניים? 4. נעצרת אי-פעם? 5. השם שלך הופיע בעיתון? 6. הגשמת פנטזיה? 7. היה לך חשק לצרוח, ועשית את זה? 8. הופעת אי-פעם על במה? 9. סיננת מישהו בטלפון? 10. את יודעת לבשל? 11. מה את הכי שונאת לעשות? 12. איך את עוזרת בבית? 13. איפה הכי היית רוצה להיות עכשיו? 14. איפה את רוצה לגור? 15. חו"ל או ארץ-ישראל הקטנה? 16. מה את מתכננת ללמוד? 17. התעקשת על משוּ מטופש? 18. הלכת מכות אמיתיות? 19. באיזה חוגים היית כשהיית קטנה? 20. דגני-בוקר אהובים: 21. מאוהבת עכשיו? 22. קינאת פעם במישהו? 23. מה הדבר הכי מטורף שעשית למען האהבה? 24. התמכרות: 25. עשית משהו שלא חשבת שתעשי? 26. רבת עם מישהו עד כדי ברוגז רציני? 27. טורקת לאנשים בפרצוף? 28. אוהבת שטורקים לך? 29. תבדקי אם לא פיספסתי מספר ברשימה. 30. נו, פספסתי? 31. את בטוחה? 32. רוצה לבדוק שוב? 33. טוב... לא משנה... להמשיך? 34. ממלאת לוטו/טוטו וכו'? 35. זכית פעם בפרס? 37. סלב'ס שנפגשת איתם. 38. מייל או מכתב בדואר? 39. מה את רוצה לעשות כשתהיי גדולה? 40. עייפה עכשיו? זהו... נשבר לי המוח...

טוב שנזכרת באמת

1. ברחת אי פעם מהבית? כן 2. דיברת עם מישהו בטלפון כל הלילה? כן, הרבה פעמים 3. עברת יישור שיניים?כן 4. נעצרת אי-פעם? לא 5. השם שלך הופיע בעיתון? כן 6. הגשמת פנטזיה? כן 7. היה לך חשק לצרוח, ועשית את זה? כן 8. הופעת אי-פעם על במה? כן 9. סיננת מישהו בטלפון? כן 10. את יודעת לבשל? קצת.... 11. מה את הכי שונאת לעשות? לנקות 12. איך את עוזרת בבית? אני אחראית על הכביסות 13. איפה הכי היית רוצה להיות עכשיו? ניו-יורק 14. איפה את רוצה לגור? ת"א 15. חו"ל או ארץ-ישראל הקטנה? ארץ ישראל הקטנה 16. מה את מתכננת ללמוד? אין לי שמץ 17. התעקשת על משוּ מטופש? הרבה פעמים 18. הלכת מכות אמיתיות? פעם אחת 19. באיזה חוגים היית כשהיית קטנה?בלט, ציור 20. דגני-בוקר אהובים? אין לי.... 21. מאוהבת עכשיו? לא 22. קינאת פעם במישהו? כן 23. מה הדבר הכי מטורף שעשית למען האהבה? ארוך מידי... 24. התמכרות: סיגריות, קולה, שוקולד, הפסיכולוג שלי 25. עשית משהו שלא חשבת שתעשי? הרבה דברים 26. רבת עם מישהו עד כדי ברוגז רציני? כן 27. טורקת לאנשים בפרצוף? לא, למרות שטלי טוענת שכן... 28. אוהבת שטורקים לך? שייעיזו... 29. תבדקי אם לא פיספסתי מספר ברשימה. 30. נו, פספסתי? חחחח לא 31. את בטוחה? כן 32. רוצה לבדוק שוב? לא 33. טוב... לא משנה... להמשיך? אם אני אגיד לא זה יעזור.? 34. ממלאת לוטו/טוטו וכו'? לא 35. זכית פעם בפרס? כן 37. סלב'ס שנפגשת איתם. אקי אבני, דודו טסה, נובה נחשבים? 38. מייל או מכתב בדואר? מכתב בדואר.... 39. מה את רוצה לעשות כשתהיי גדולה? אין לי מושג!!! 40. עייפה עכשיו? קצת.... אבל מנצלת את החופש מהעבודה... תודה רבה לך מיטלוש היקרה... חכי חכי שתיהי ערפדה....

הופה הופה...

התחלת לדבר בחרוזים יקירתי??? אף אחד לא שאל אותך אם את רוצה.... את פשוט תיהי...

למעלה