טוב שנזכרת באמת
1. ברחת אי פעם מהבית? כן 2. דיברת עם מישהו בטלפון כל הלילה? כן, הרבה פעמים 3. עברת יישור שיניים?כן 4. נעצרת אי-פעם? לא 5. השם שלך הופיע בעיתון? כן 6. הגשמת פנטזיה? כן 7. היה לך חשק לצרוח, ועשית את זה? כן 8. הופעת אי-פעם על במה? כן 9. סיננת מישהו בטלפון? כן 10. את יודעת לבשל? קצת.... 11. מה את הכי שונאת לעשות? לנקות 12. איך את עוזרת בבית? אני אחראית על הכביסות 13. איפה הכי היית רוצה להיות עכשיו? ניו-יורק 14. איפה את רוצה לגור? ת"א 15. חו"ל או ארץ-ישראל הקטנה? ארץ ישראל הקטנה 16. מה את מתכננת ללמוד? אין לי שמץ 17. התעקשת על משוּ מטופש? הרבה פעמים 18. הלכת מכות אמיתיות? פעם אחת 19. באיזה חוגים היית כשהיית קטנה?בלט, ציור 20. דגני-בוקר אהובים? אין לי.... 21. מאוהבת עכשיו? לא 22. קינאת פעם במישהו? כן 23. מה הדבר הכי מטורף שעשית למען האהבה? ארוך מידי... 24. התמכרות: סיגריות, קולה, שוקולד, הפסיכולוג שלי 25. עשית משהו שלא חשבת שתעשי? הרבה דברים 26. רבת עם מישהו עד כדי ברוגז רציני? כן 27. טורקת לאנשים בפרצוף? לא, למרות שטלי טוענת שכן... 28. אוהבת שטורקים לך? שייעיזו... 29. תבדקי אם לא פיספסתי מספר ברשימה. 30. נו, פספסתי? חחחח לא 31. את בטוחה? כן 32. רוצה לבדוק שוב? לא 33. טוב... לא משנה... להמשיך? אם אני אגיד לא זה יעזור.? 34. ממלאת לוטו/טוטו וכו'? לא 35. זכית פעם בפרס? כן 37. סלב'ס שנפגשת איתם. אקי אבני, דודו טסה, נובה נחשבים? 38. מייל או מכתב בדואר? מכתב בדואר.... 39. מה את רוצה לעשות כשתהיי גדולה? אין לי מושג!!! 40. עייפה עכשיו? קצת.... אבל מנצלת את החופש מהעבודה... תודה רבה לך מיטלוש היקרה... חכי חכי שתיהי ערפדה....