ראיון עם ערפד

נסיכת pop

New member
אוקי=]

אני אמירה בת 16 ומשו. מנתניה
אני מנהלת את פורום רוני
ואת פורום השיר שלנו

טולייצ

New member
שאלות שאלות על התקרה ../images/Emo77.gif

עדית,כל כך חיכית שאני אשאל אותך שאלות,אז סופסוף יש לי זמן פנוי בשביל הפורום היקר שלנו,ובשביל המנהלת הכי הכי,שמשעשעת אותי תמיד,אפילו ב 4 בבוקר
אני מתחילה
איך זה להיות מנהל פורום של נובה?
אלו סוגי סרטים את הכי אוהבת לראות?
האם היו לך פעם סיוטים מסרט מסוים? איזה?
האם את בוכה בסרטים עצובים? איזה סרט הכי ריגש אותך?
מה הסרט הכי מצחיק, שראית עד היום?
האם סרט רומנטי גורם לך לגעגועים לחבר/ה (או, במידה ואין לך, גורם לך רצון למערכת יחסים)?
האם סרט מסויים גרם לך להאמין במשהו חדש? לשנות את דעתך לגבי משהו?
מי שחקן הקולנוע, האהוב עלייך בכל הזמנים?
האם פגשת פעם שחקני קולנוע מפורסמים? מי למשל? [עד כאן סרטים..] בעד\נגד:
סיגריות?
סמים?
גזענים?
אלכוהול?
לימור לבנת?
ועדת דוברת?
אריק שרון?
בצפר?
ביטול מגנים? [אני כל כך בעד אחרי הבגרות היום אוחחחח
קיבלתי 95 במתכונת והגישו אותי עם 67 בגלל הזלזול במשך כל השנה,זונות!]
אמא?
אבא?
הומואים?
לסביות?
רוני סופרסטאר?
מה היה החלום הילדות שלך? והאם הגשמתם אותו?
ושוב לקצת העדפות
יבש או רטוב? טוב או רע? מגירה או מדף? MP3 או IPOD? שיח או פרח? רוני סופארסטאר או משינה? פינק או אברי לאבין? T.V או מוזיקה? שעון או פלאפון? משחק קופסא או משחק מחשב? בא לך ליהיות באי בודד? גם אם לא וגם אם כן, מה אתה היית לוקח לאי בודד? ספה או כורסה? הדגש או סדגש? ספרי על אמא שלך: ספרי על אבא שלך: אני חושבת שמספיק לא? אם בכל זאת תתעקשי לעוד אני אמצא

עונה.... עונה.... עונה.....

איך זה להיות מנהל פורום של נובה? אני ממש ממש נהנת לעשות את זה. אלו סוגי סרטים את הכי אוהבת לראות? סרטי אימה, קומדיה, דרמה האם היו לך פעם סיוטים מסרט מסוים? איזה? פרדי קרוגר האם את בוכה בסרטים עצובים? איזה סרט הכי ריגש אותך? קוראים לי סם מה הסרט הכי מצחיק, שראית עד היום? יש הרבה, פגוש ת'הורים האם סרט רומנטי גורם לך לגעגועים לחבר/ה (או, במידה ואין לך, גורם לך רצון למערכת יחסים)? כן האם סרט מסויים גרם לך להאמין במשהו חדש? לשנות את דעתך לגבי משהו? כן מי שחקן הקולנוע, האהוב עלייך בכל הזמנים? ריצ'רד גיא האם פגשת פעם שחקני קולנוע מפורסמים? מי למשל? לא... [עד כאן סרטים..] בעד\נגד: סיגריות? למרות שאני מעשנת, אני לא מעודדת עישון סמים? נמנעת גזענים? נגד אלכוהול? בעד לימור לבנת?נגד ועדת דוברת? נגד אריק שרון? אמממממ..... נמנעת בצפר? הלוואי והייתי יכולה לחזור... ביטול מגנים?חס וחלילה...(הם חופשי הצילו אותי) [אני כל כך בעד אחרי הבגרות היום אוחחחח קיבלתי 95 במתכונת והגישו אותי עם 67 בגלל הזלזול במשך כל השנה,זונות!] אמא? בעד אבא? בעד הומואים?בעד לסביות? בעד רוני סופרסטאר? נמנעת.... מה היה החלום הילדות שלך? ארוך ולא לפרסום והאם הגשמתם אותו? עדיין לא... ושוב לקצת העדפות יבש או רטוב? ממממממ.... טוב או רע? טוב מגירה או מדף? מגירה MP3 או IPOD? איי פוד שיח או פרח? פרח רוני סופארסטאר או משינה? נובה פינק או אברי לאבין? אבריל לאבין T.V או מוזיקה? מוזיקה שעון או פלאפון? פלאפון משחק קופסא או משחק מחשב? קופסא בא לך ליהיות באי בודד? לפעמים גם אם לא וגם אם כן, מה אתה היית לוקח לאי בודד? קולה, סגריות,וספר ספה או כורסה? ספה הדגש או סדגש? מה? ספרי על אמא שלך: אשה מדהימה..... אומרים שאני דומה לה אז.... ספרי על אבא שלך: אני מאוהבת בו קשות... סתם... גם, בן אדם מדהים... תודה טוליצ' חמודה שלי... היה כיף... אם יש לך עוד שאלות... נצלי את ההזדמנות ואני תמיד אשמח לשעשע אותך בשעות הקטנות של הלילה...

למעלה