ראיון שבועי

../images/Emo41.gif ראיון שבועי ../images/Emo41.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo15.gif

הוראות וחוקים: בכל שבוע יבחר חבר פורום אחר לראיון והוא יבחר את הבא אחריו. חברי הפורום האחרים שואלים אותו כלמיני שאלות, עליהן הוא יענה בפורום. במידה והמרואיין לא רוצה להגיב על שאלה מסוימת, עליו לומר:"אני מעדיף שלא לענות על השאלה הזו." או כל ניסוח מכובד שעולה לכם בראש. אין לראיין את אותו אדם אלא לאחר תקופה ארוכה. יש לשאול שאלות בצורה נאותה [כן, לא רק לוסי אומרת נאותה.
] ושפה מכובדת, בלי לפגוע בכבוד/פרטיות הגולש. ישנן מספר שאלות שכדאי שהמרואיין יענה עליהן, כשהוא רואה את ההודעה הזו. זאת כדי לחסוך זמן ושאלות מיותרות (כמו:"איך קוראים לך??"). שם: גיל: תאריך לידה: מקום מגורים: משו שהיית רוצה לספר לנו: והפעם המרואיין הוא -
דני
(
ManRed
) שוטו כפרעות

פרקשון

New member
דניייייייייייייי

אתה גיי אתה אוהב אותי? מ1-10 כמה? מבטיח לך זה לא יוצא מפה נו תענה! נו דני אל תהיה לי הומו טוב כן תהיה ל5 שניות גם אני אוהב אותך אז מהההה איך החיים? וודקה ביום שישי אה יא תחמן? טוב סבבה אני מקווה לא למות עם הוודקה שלך! עם כמה הכי הרבה בנות התנשקת באותו יום? מואהאאהאהאה עידן רע לילה טוב אני עוד אמשמשך

ManRed

New member
עידנושקה מאמי שלי נשמה עיניים

אתה אוהב אותי?: למה לא? מ1-10 כמה? תנחש מבטיח לך זה לא יוצא מפה נו תענה! מפחד נו דני אל תהיה לי הומו: מאוחר מידי טוב כן תהיה: :-X ל5 שניות:9 אבל באמת שאני לא הומו...
גם אני אוהב אותך: ידעתי שזה אתה שמישמשת לי את הישבן אז מהההה איך החיים?:מסתדרים וודקה ביום שישי אה יא תחמן?: אני?? מה פתאום!! זה לא חוקי! אני ילד טוב.. טוב סבבה אני מקווה לא למות עם הוודקה שלך!: מהוודקה לא תמות, מההשפעה כן כי תנסה לקפוץ מבניניים או לשבת על הכביש הראשי... עם כמה הכי הרבה בנות התנשקת באותו יום? 13 וחצי אבל אחת לא בטוח הייתה בת ו11 לא בטוח היו קיימות מואהאאהאהאה עידן רע: מאוד, I LIKE IT לילה טוב אני עוד אמשמשך: לילה טוב אמא

ManRed

New member
יאא מרוב התרגשות המכנסיים רטובים

שם: דני(דניאל) מוסי מוסטאפה פאריז פריזדה גיל: עןד 5 ימים 17 תאריך לידה: 29.19.88 יאאאי אותו תאריך של רם אוריון ואביגייל גוטשה בייגל ושם משפחה מסובך.. וודקה היר איי קאם מקום מגורים: אונו משו שהיית רוצה לספר לנו: אני חושב שכולכם כבר יודעים...

שאלות

למה אתה עונה לשאלונים ולא .. הולך לישון!!!!!!!!!!!!!! ??????????? נדרש: למה אתה כותב שאלות ולא הולך לישון? אבל לי כבר עשו ראיון אז אני לא צריך לענות

ManRed

New member
תשובות

כי כותבים לי שאלות ולא נותנים לי ללכת לישון סתם, אני לא צריך לישון, אני ילד גדול...

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifדניייייייייייי... :]

היי. מה קורה? הכל טוב? מה חדש? היה לך כיף היום במפגש? וביומחמישי? מממ... איזו מוזיקה אתה שומע? [לא כרגע-בד"כ.] איך זה לגור במקום שהוא "כמו קיבוץ"?
עדיין כואב לך מהאטבים? יא! יש כרגע את I'm Not OK של My Chemical Romance בMTV2 די! איזה שולטים. אוי, נגמר. הממ, איזה צבע אתה הכי אוהב? מה נשמע עכשיו? טוב יאלללללללה, לילהטוב

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifאע..עוד מש'ו../images/Emo9.gif

נכון שתתן לי להיות המרואיינת השבועית הבאה??

ManRed

New member
גלייייי! מה את עושה ערה ב5 בבוקר??

היי. שלומות! מה קורה? הכל טוב! הכל טוב? כבר אמרתי מה חדש? עליתי על המדרכה בשעור נהיגה ואיזה נהג בכביש התחיל לקלל אותי.. היה לך כיף היום במפגש? אתמול, וכן! מאוד מאוד! וביומחמישי? אפילו יותר מממ... פרה עושה מוווו איזו מוזיקה אתה שומע? [לא כרגע-בד"כ.] רוק, פאנק רוק.. איך זה לגור במקום שהוא "כמו קיבוץ"? יכול להיות טוב ויכול להיות מעיק, אני מכיר פה כבר את כל האנשים... עדיין כואב לך מהאטבים?לא מפסיק לכאוב, אתמול חלמתי בלילה שאטבים גדולים רודפים אחריי... יא! יש כרגע את I'm Not OK של My Chemical Romance בMTV2 די! איזה שולטים. לא רואה MTV רק VH1 ו24 אוי, נגמר. יותר טוב הממ, איזה צבע אתה הכי אוהב? אדום כי זה הצבע של ג'ייסון בפאוור רינג'רס! אבל אז הוא החליף לשחור ושחור זה צבע של קקי אז נשארתי עם אדום מה נשמע עכשיו? יש לי קצת ליחה בגרון וחם לי טוב יאלללללללה, לילהטוב: בוקר טוב...

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifחחחחחח.. הייתי בצ'אט עד 4:30

ו... מה יותר טוב, מה?! זה My Chemical Romance!
טוב נו, שיהיה.

ManRed

New member
אני אעשה טאק לאנשים אתה תקרא

מחר בבוקר בעיתון 20 אנשים נפצעו ממכונית למד, בתגובה:"רק ניסיתי לעשות טאק"...

דנייייי ../images/Emo15.gif

אז מה קורה בריטי שקסון?
איך היה להתמזמז עם טובי על הדשא ארחי שנהיית שתוי?
נכון אני חמודה שלא אמרתי לך שיש לעידן סוכרייה במוקם זין כשהיית שתוי? נכון אתה אוהב אותי? אתה יודע שאני עדיין צריכה להביא לך את הפקק הצהוב!
באיזה עוד פורומים אתה? מי יהיה המרואיין השבועי הבא? אתה צריך לכתוב לי מסר
נכון ישלי חתימה חדשה ושקסונית?
נכון מלך האריות זה לא לסיסים?!
נכון אני כפרע שכתבתי את השאלון השבועי שלך בעשרה לשתיים בערך כשהייתי יכולה להיתפס ע"י אבא ואז לא להיות על המחשב היום? נכון אתה מרשה לי לכבות עלייך סיגריה במפגש הבא? נכון שאם אני באה לקריצת אונו אני ישנה אצלך? XDD נכון שאתה דביל שלא היית בצ'אט אתמול בלילה!! >.< נכון שכתבתי לך הרבה שאלות?
יאאאאאאא
ולשאלה האחרונה: נכון שמשעשע זאת מילה מ-ד-ה-י-מ-ה
טוב כפרעלייך
ני הלכתי לשיעור של מטומטמים
אוהבת
|נישקה|
בריטי שקסון שלי

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

למעלה