ראיון שבועי

freaky cow

New member
אישאדום ../images/Emo66.gif

מעקורה? למה זה הכינוי שלך? איך זה שאתה בריטי ואתה לא אוהב תה? עכשיו אתה לא יכול להגיד "דו יו וואנט תי דארלינג?" נהנה בננה. ספר לי חוויות מהחופש. איך זה שגם בריטים וגם בדואים אוהבים תה? אה אה אה??? אתה מסתיר משו? חיחי איך קרעתי אותך בתחרות אטבים. נכון ממש כאב לך? כאבי מוות? לי לא! ננה בננה. טוב נמאס לי אני חוזרת לצאט. להתראות.

ManRed

New member
רותמה!!!

שלומות!! מעקורה? סבבעל'ה למה זה הכינוי שלך? כדי שאת תוכלי לקרוא לי אישאדום... איך זה שאתה בריטי ואתה לא אוהב תה? כי אני חצי עיראקי.. ואני מעדיף מיץ פטל... עכשיו אתה לא יכול להגיד "דו יו וואנט תי דארלינג?" אני כן פשוט במקום לשתות את זה אני אביא לכלב או אחליף את זה בשוקו או משהו.. אבל אני מת על דארלינג.. נהנה בננה. אכלתי היום בלי הבננה ספר לי חוויות מהחופש. השתכרתי! הלכתי למפגשים! ראיתי אנשים! אכלתי מקדונלדס, חירבנתי מקדונלדס.. היה לי אטב על הפטמה, התהלהבתי שיש לי יומהולדת עוד מעט ואממ הרוב נחתי.. עוד לא התחלתי שעורים.. איך זה שגם בריטים וגם בדואים אוהבים תה? אבל בדואים עושים תה מקקי של גמלים, בריטים עושים תה מקקי של המלכה.. אה אה אה??? או או או!!! אתה מסתיר משו? את החוטיני הלבן שלי, עם המכנסיים.. חיחי איך קרעתי אותך בתחרות אטבים. זה לא פייר! לך יש גוף קטן! הסבל עובר קצת, אצלי הוא עובר מלא!!! ולפחות אני לא שברתי את האף!!! נכון ממש כאב לך? יותר נהנתי לראות שכואב לך.. כאבי מוות? אל תגזימי, אבל כן.. לי לא! ננה בננה. קקית אחת! זה בגלל שבנגב חם! טוב נמאס לי אני חוזרת לצאט. להתראות. תהני! צ'או צ'או...

freaky cow

New member
הי!

כאב לי רק בבטן... ו.. ו.. ו...!!! לא שברתי תאף! האטב נשבר! האף שלי כבר שבור פעם אחרת! ואתה כמעט מתתה אני יודעת=]

Forever NemeSh

New member
דני ../images/Emo26.gif

מ-1 עד 10, כמה אתה שיכור? אוכל מועדף? ושתייה?
מתי היתה הנשיקה ה-1 שלך? והאחרונה? עם כמה בנות/ים התנשקת? מה המקום הכי יפה שהיית בו? מה הדבר הכי רומנטי בעיניך? אתה בתול?
ואני? מה שלומך? מבואס שנגמר החופש?

ManRed

New member
טל נמשושית פוראוובר

מ-1 עד 10, כמה אתה שיכור? בלי וודקה 8 עם וודקה 10 אוכל מועדף? כל דבר שאפשר להכניס לפה וזה לא ארוך... ושתייה? קולה, את עבדת במקדונלס לא? תשרתי אותי! תביאי לי קולה גדול בלי לירוק בזה הפעם... מתי היתה הנשיקה ה-1 שלך? הקיץ האחרון.. והאחרונה? יום חמישי.. עם כמה בנות/ים התנשקת? 5 מה המקום הכי יפה שהיית בו? שוודיה מה הדבר הכי רומנטי בעיניך? משהו מבודד, שקט, אווירה רומנטית.. אתה בתול? אני שומר את עצמי לנישואים... ואני? לא, רוצה לגאול אותי מייסורי?! מה שלומך? בסדר, חוץ מזה שנתפס לי הברך בשעור נהיגה ולא הצלחתי ללחוץ על המצמד ואז נכבה האוטו מבואס שנגמר החופש?מאוד! כמה שעורים יש לי!!!

keeeren

New member
דנוש../images/Emo99.gif

מה קורה? יופי אני שמחה.. אתה אוהב אותי? אם לא אז למה הבאת לי דובי? נו תודה שאתה אוהב אותי.. אל תתבייש.. זה שאני קוקסינל לא אומר שאני לא בנאדם!!
למה הורדת את הזקנקן? תלמד להתגלח יותר, הקוצים שלך כואבים!!!! מי יהיה המרואין הבא? אני רוצה לדעת!! מתי יראיינו אותי כבר?
טוב חג שמחחחחחח
תעשה לי ילד..=]

ManRed

New member
קיייירן!!

מה קורה? עכשיו סבבה יופי אני שמחה.. יש!=) אתה אוהב אותי? מאוד מאוד אם לא אז למה הבאת לי דובי? בגלל שאני אוהב אותך נו תודה שאתה אוהב אותי.. אל תתבייש.. זה שאני קוקסינל לא אומר שאני לא בנאדם!! האמת זה כן אומר... למה הורדת את הזקנקן?כי נתקע בו חתיכות שוקולד וגבינה.. יהיה לו עוד קאמבק... תלמד להתגלח יותר, הקוצים שלך כואבים!!!! גם שלך! מי יהיה המרואין הבא? אני רוצה לדעת!! את תדעי עוד מעט.. מתי יראיינו אותי כבר? מתי שיגיע תורך.. טוב חג שמחחחחחח גם לך מתוקה
תעשה לי ילד..=] אפילו 2!

Hezi The One

New member
שלום ילד טיפש

מנ'שמע? אתה מת עלי אתה יודע? מה מספר המזל שלך? מה הצבע האהוב עליך? למה אתה לא שתכר בקלות? טוב זהו:$

ManRed

New member
חזל'ה שלי

מנ'שמע? פסדר.. אתה מת עלי אתה יודע?חדש לי, נו טוב...
מה מספר המזל שלך? לא נראה לי יש לי.... מזל. מה הצבע האהוב עליך? אדום למה אתה לא שתכר בקלות? מזה שתכר? משתכר בקלות? כי אני בריטי שותה ג'ין.. טוב זהו:$ לא מסכים, תכתוב לי עוד..

ס ט י י ק

New member
הנה...עכשיו ישלי שאלות../images/Emo3.gif

מה המצב? הכל טוב? מה נשמע? מה קורה? מה שלומך? איך המרגש? נו די..אינלי שאלות
המ.. איזה בירה אתה הכי אוהב?[טובורגטובורג] כמה ילדים תרצה שתתחתן? איך יקראו להם? אם אחד מהם יגיד לך שהוא\היא הומו\לסבית איך תגיב? אתה הומופוב? איזה להקה אתה הכי אוהב? חוץ משייגעצ
ולועזית? אתה קונה דיסקים מקוריים? פושע! איזה סרטים אתה הכי אוהב?[אימה,דרמה וכו'] קיבלת צו ראשון כבר? נו באמאשליוסי נגמרו לי השאלות...המ.. *חושבת* מה אתה הכי אוהב לשתות?[חוץ מוודקה!] ולאכול? איזה שיר אתה הכי אוהב? ודיסק? באיזה הופעה אחרונה היית? והופעה הבאה שאתה מתכנן ללכת? טוב יאללה...הוכחתי שאני יכולה לכתוב שאלות,עפתי. סאלמת

הדרי ישלי רעיון מה אנחנו עושות../images/Emo15.gif

במפגש הבא
אנחנו הולכות לפריקים כבדים שואלות אותם בטון פקאצי "סליחה, אנחנו עושות שאלון לעיתון "הפקאצה המזדיינת" וישלי שאלה.. אתה פריק?!?" ואז.. |לברוחחחחחחחחחחחחח|
חלמתי על זה בלילה, ואני חייבת לעשות את זה. |:

ManRed

New member
שמורטורנגוטנגו

מה המצב? צב הכל טוב? טוב מה נשמע? טהורה מה קורה? קורה, יודעת.. מה שלומך? שלומי טוב איך המרגש? תפוח בדבש נו די..אינלי שאלות המ.. איזה בירה אתה הכי אוהב?[טובורגטובורג] הכל חוץ ממכבי כמה ילדים תרצה שתתחתן? 2 נדמה לי איך יקראו להם? לאתיופי אברהם ולאתיופי השני אברהם אם אחד מהם יגיד לך שהוא\היא הומו\לסבית איך תגיב? אני אתן לו סטירה ואני אגיד לו שאברהם זה לא שם של הומו! אתה הומופוב? מאוד! איזה להקה אתה הכי אוהב? חוץ משייגעצ מוניקה סקס, אינפקציה ולועזית? גריין דיי, ביטלס אתה קונה דיסקים מקוריים?לא פושע! תעצרי אותי איזה סרטים אתה הכי אוהב?[אימה,דרמה וכו'] קומדיה קיבלת צו ראשון כבר? כן אבל בדצמבר צריך להתייצב נו באמאשליוסי נגמרו לי השאלות...המ.. יוסי *חושבת* מה אתה הכי אוהב לשתות?[חוץ מוודקה!] מיץ פטל ולאכול? כל דבר אכיל איזה שיר אתה הכי אוהב? לאיודע.. ודיסק?המממ באיזה הופעה אחרונה היית?קספרים והופעה הבאה שאתה מתכנן ללכת?ביטלס טוב יאללה...הוכחתי שאני יכולה לכתוב שאלות,עפתי. סאלמת סאל מת?! מתי?!

yardenbm

New member
דני!!!../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo68.gif

ממצב? מה ככה? איך הולך? מה נשמע? אוף אני גרועה בשאלות נכון אתה סולח לי? איך בילית את החופש שלך? מה הפחד הכי גדו שלך? אי פעם חשבת על מוות בהגזמות? אוהב צבים? נכון שירוטק זה צבע יפה? בכמה מפגשים של שייגעצ כבר היית? אם היו נותנים לך להתחלף עם מישו בגוף ליום אחד עם מי היית מתחלף? ולסיום במה בחיים לא היית נוגע גם אם היו משלמים לך? יום טוב לאב יו

ManRed

New member
ירדני!!

ממצב? מה ככה? סבבה איך הולך? קצת כואב הרגל אבל לא רואים.. מה נשמע? נשמה אוף אני גרועה בשאלות נכון אתה סולח לי? לא איך בילית את החופש שלך? עבר מהר מידי! מה הפחד הכי גדו שלך? שאני אכתוב את המילה גדול ואני אכתוב אותה בלי ל' בסוף אי פעם חשבת על מוות בהגזמות? כן אוהב צבים? כן, אם הם לא עושים קקי עליי נכון שירוטק זה צבע יפה?מאוד, כשאת לא בצ'אט אני משתמש בו בכמה מפגשים של שייגעצ כבר היית? 4 נדמה לי.. אם היו נותנים לך להתחלף עם מישו בגוף ליום אחד עם מי היית מתחלף? עם אחת הידידות שלי, ואז אני אראה לעצמי את הציצי.. ולסיום במה בחיים לא היית נוגע גם אם היו משלמים לך? באיבר המין של עידן יום טוב לאב יו- לאב יו טו

למעלה