ראיון שבועי

פרקשון

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אין לי סוכריה !!

ManRed

New member
קיבוצניקית!!!

אז מה קורה בריטי שקסון? הכל מעולה תימניה קטינה שלי.. איך היה להתמזמז עם טובי על הדשא ארחי שנהיית שתוי? היה מגרד אז עברנו לספסל נכון אני חמודה שלא אמרתי לך שיש לעידן סוכרייה במוקם זין כשהיית שתוי? מה?! היייתה סוכריה ולא אמרת לי?! נכון אתה אוהב אותי? המון המון יותר מזה(---------------------------------) אתה יודע שאני עדיין צריכה להביא לך את הפקק הצהוב! חחחחח, תשמרי למזכרת, זה לא נגע בציצי שלי רק בשלך... באיזה עוד פורומים אתה? גאווה צעירה.. סתם לאא, הומואים מפחידים אותי.. אני לפעמים כותב בסקס לנוער והומור שחור וזיהוי שירים וכו'.. מי יהיה המרואיין השבועי הבא? אני אכתוב לך במסר.. אתה צריך לכתוב לי מסר: טוב נכון ישלי חתימה חדשה ושקסונית? אני לא ממש קורא את החתימות אבל בטח, למה לא? נכון מלך האריות זה לא לסיסים?! בטח שלא! אני ראיתי מלך האריות 3 ובכיתי כמו ילדה קטנה שנתפס לה השמלה בפה של עידן.. נכון אני כפרע שכתבתי את השאלון השבועי שלך בעשרה לשתיים בערך כשהייתי יכולה להיתפס ע"י אבא ואז לא להיות על המחשב היום? איזה נשמה, מת עלייך
נכון אתה מרשה לי לכבות עלייך סיגריה במפגש הבא? תלוי איפה.. נכון שאם אני באה לקריצת אונו אני ישנה אצלך? XDD אם לא אני ארביץ לך, אבל אסור לעשן בבית שלי ואין לנו אוכל תימני, רק של אשכנתוזים.. נכון שאתה דביל שלא היית בצ'אט אתמול בלילה!! >.< הייתי, אחר כך הלכתי כי הייתי בטלפון.. נכון שכתבתי לך הרבה שאלות? ראיתי יותר אבל תודה!!
יאאאאאאא ולשאלה האחרונה: מרגש נכון שמשעשע זאת מילה מ-ד-ה-י-מ-ה, נכון! יש בזה שעשע גם מגוחח ומעשה קונדס מילים קלאסיות מ-ד-ה-י-מ-ו-ת טוב כפרעלייך ני הלכתי לשיעור של מטומטמים : הייתי בזה אתמול... אוהבת|נישקה| בריטי שקסון שלי אוהב גם מכשפה תימניה קטנה שלי תקבלי גם נישקה וגם
...

ManRed

New member
טוביה! רק בלי הי' כי אז ירביצו לי..

מה קורה? סבבה מה חדש? קיבלתי את הלוח שנה מבזק סופסוף אוהב אותי? מלא מלא מלא מלא....
טוב אין לי שאלות... נסלח לך הפעם..

דני דין!!!!!!!!!!!! ../images/Emo3.gif

טוב אז. הכל טוב איתך?! מהמה עשית היום? היה לך כיף? כמה ישנת? זונה! לא ישנתי כל הלילה! אתה אוהב אותי? עדיין אוהב אותי? אבל אתמול זה היה יותר עם עננים
איך היה לך במפגש? ולראות אותי? נהנת? היית שיכור או שסתם היית מסטול מהחיים? אתה מודע לזה שיש לך דפיקות במוח? נכון שבא לך לראות אותי עוד הפעם? אמרו לך פעם שאתה מדבר מוזר? אבל ממש מוזר? חשבת פעם לעשות עם זה משהו? ושאתה בריטיש כוסון? אתה מעשן סמים? וזה עושה לך טוב? אני טסה יום שלישי לפולין. תתגעגע אליי?? כמה תתגעגע אליי? חמווווווווווווווווד!! אני סיימתי. סבבה? סבבה. אז ביי? כן. ביי :]

ManRed

New member
נופריל'ה!!!!!!!!!1111אחדאחדאחדעשרה

טוב אז. זא זה הפוך מאז הכל טוב איתך?! הכל טוב איתי!! מהמה עשית היום? שעור נהיגה גרוע, נכבה לי האוטו וכמעט נכנסתי באוטובוס.. רוצה שאני אסיע אותך? היה לך כיף? האמת שכן...חיחוחיחעחע כמה ישנת? דיי הרבה אבל הלכתי לישון באיזה 5 זונה! לא ישנתי כל הלילה! חחחחח ואני ישנתי כמו תינוק, מגיע לך.. אתה אוהב אותי? איזה שאלה! בטח!!! המון מלא ומלאענטאלאפים... עדיין אוהב אותי?כבר לא.. סתם לא בטח שכן... אבל אתמול זה היה יותר עם עננים הא? איך היה לך במפגש? כייף מאוד! נהנתי נורא! ולראות אותי? את מדברת קצת מוזר אבל שמחתי מכל רגע שראיתי אותך... נהנת? אחרי שראיתי אותך אז כן.. היית שיכור או שסתם היית מסטול מהחיים? קצת משניהם.. אתה מודע לזה שיש לך דפיקות במוח? אם היה לי שקל על כל פעם שאמרו לי את זה.. הייתי כבר קונה את הציצים של בריטני ספירס לפני התינוק.. נכון שבא לך לראות אותי עוד הפעם? אני חולם על זה בלילות.. אמרו לך פעם שאתה מדבר מוזר? אם היה לי שקל על כל פעם שאמרו לי את זה! את יודעת כמה כסף היה לי?! שקל!!!!! את היחידה! אני לא מדבר מוזר! כולם מדברים מוזר ורק אני נורמאלי!!! בעע.. אבל ממש מוזר?כן קצת... חשבת פעם לעשות עם זה משהו? לקנות טוש אדום אבל אז חשבתי איך זה יעזור ולא מצאתי הסבר.. ושאתה בריטיש כוסון? את זה כבר אמרו לי
בריטיש רולז אפילו עם תה! אתה מעשן סמים?אם ידליקו לי את זה וידחפו לי לפה ויאיימו עליי עם אקדח ויצעקו תעשן! אני לא אתנגד.. וזה עושה לך טוב? אני לא ניסיתי אני טסה יום שלישי לפולין. יאאאייי תהני המון המון!
תתגעגע אליי?? מלא מלא! כבר מתגעגע אלייך!
כמה תתגעגע אליי?יותר מזה
חמווווווווווווווווד!! תודה גם את! אני סיימתי. סבבה? מקובל עליי סבבה. סבבי אז ביי?כנראה.. כן. לא! ביי ביי :] [:

ManRed

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תימניה קטנה שלי

ManRed

New member
הדרילינושקונתירל'ה!!!

הכל טוב מה איתך? אם הייתי מצליח גם לכוון בשירותים היה עוד יותר הכל טוב מה איתך...

למעלה