קיבוצניקית!!!
אז מה קורה בריטי שקסון? הכל מעולה תימניה קטינה שלי.. איך היה להתמזמז עם טובי על הדשא ארחי שנהיית שתוי? היה מגרד אז עברנו לספסל נכון אני חמודה שלא אמרתי לך שיש לעידן סוכרייה במוקם זין כשהיית שתוי? מה?! היייתה סוכריה ולא אמרת לי?! נכון אתה אוהב אותי? המון המון יותר מזה(---------------------------------) אתה יודע שאני עדיין צריכה להביא לך את הפקק הצהוב! חחחחח, תשמרי למזכרת, זה לא נגע בציצי שלי רק בשלך... באיזה עוד פורומים אתה? גאווה צעירה.. סתם לאא, הומואים מפחידים אותי.. אני לפעמים כותב בסקס לנוער והומור שחור וזיהוי שירים וכו'.. מי יהיה המרואיין השבועי הבא? אני אכתוב לך במסר.. אתה צריך לכתוב לי מסר: טוב נכון ישלי חתימה חדשה ושקסונית? אני לא ממש קורא את החתימות אבל בטח, למה לא? נכון מלך האריות זה לא לסיסים?! בטח שלא! אני ראיתי מלך האריות 3 ובכיתי כמו ילדה קטנה שנתפס לה השמלה בפה של עידן.. נכון אני כפרע שכתבתי את השאלון השבועי שלך בעשרה לשתיים בערך כשהייתי יכולה להיתפס ע"י אבא ואז לא להיות על המחשב היום? איזה נשמה, מת עלייך
נכון אתה מרשה לי לכבות עלייך סיגריה במפגש הבא? תלוי איפה.. נכון שאם אני באה לקריצת אונו אני ישנה אצלך? XDD אם לא אני ארביץ לך, אבל אסור לעשן בבית שלי ואין לנו אוכל תימני, רק של אשכנתוזים.. נכון שאתה דביל שלא היית בצ'אט אתמול בלילה!! >.< הייתי, אחר כך הלכתי כי הייתי בטלפון.. נכון שכתבתי לך הרבה שאלות? ראיתי יותר אבל תודה!!
יאאאאאאא ולשאלה האחרונה: מרגש נכון שמשעשע זאת מילה מ-ד-ה-י-מ-ה, נכון! יש בזה שעשע גם מגוחח ומעשה קונדס מילים קלאסיות מ-ד-ה-י-מ-ו-ת טוב כפרעלייך ני הלכתי לשיעור של מטומטמים : הייתי בזה אתמול... אוהבת|נישקה| בריטי שקסון שלי אוהב גם מכשפה תימניה קטנה שלי תקבלי גם נישקה וגם
...