ראיון שבועי
|באג

../images/Emo41.gif ראיון שבועי../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gif |באג../images/Emo187.gif

הוראות וחוקים: בכל שבוע יבחר חבר פורום אחר לראיון והוא יבחר את הבא אחריו. חברי הפורום האחרים שואלים אותו כלמיני שאלות, עליהן הוא יענה בפורום. במידה והמרואיין לא רוצה להגיב על שאלה מסוימת, עליו לומר:"אני מעדיף שלא לענות על השאלה הזו." או כל ניסוח מכובד שעולה לכם בראש. אין לראיין את אותו אדם אלא לאחר תקופה ארוכה. יש לשאול שאלות בצורה נאותה [כן, לא רק לוסי אומרת נאותה.
] ושפה מכובדת, בלי לפגוע בכבוד/פרטיות הגולש. ישנן מספר שאלות שכדאי שהמרואיין יענה עליהן, כשהוא רואה את ההודעה הזו. זאת כדי לחסוך זמן ושאלות מיותרות (כמו:"איך קוראים לך??"). שם: גיל: תאריך לידה: מקום מגורים: משו שהיית רוצה לספר לנו: והפעם המרואיין הוא -
דודי!!!!1111
(
dsol
) שוטו כפרעות

keeeren

New member
דודיייייי../images/Emo99.gif

ראית מזה? בחרתי בך בגלל שאני אוהבת אותך כל כך
אז מה קורה חמוד? התגעגעתי אליך!! איך עובר השבוע עד עכשיו? היה לך יום נחמד? אני מקווה שיותר משלי.. דבר איתי, התגעגעתי אליך
זהו בינתיים

dsol

New member
יאאא קרן את ה ../images/Emo189.gif שלי !

המחשב שלי עושה בעיות משום מה הוא בקושי עובד אז אני לא הייתי פה לראות את זה עד עכשיו
ראית מזה? בחרתי בך בגלל שאני אוהבת אותך כל כך ,
אז מה קורה חמוד? אממממ חיים, הברירה שהניה לא נראית לי משהו כרגע התגעגעתי אליך!! גם אניייייייייייי אני בא לבת ים ! רק כדי לראות אותך ! איך עובר השבוע עד עכשיו? חרא... מלא בעיות אבל בסדר, יש לי חדש חדש
היה לך יום נחמד? אני מקווה שיותר משלי.. , לא הייתי בבית ספר אז זה כבר נחמד דבר איתי, התגעגעתי אליך כמובן כמובן , אוייש את כזווווווווווו מתוקה ! זהו בינתיים

../images/Emo205.gif../images/Emo190.gifדודייייי../images/Emo24.gif

דוד אוהב אותך? אל תגיד שלא ידעת!!
לנצח!! דוד אוהב אותך? ורוצה לעשות לך בת? או בן? או משהו?

dsol

New member
ז-ה-ר

דוד אוהב אותך? מידי פעם אל תגיד שלא ידעת!! אם את אומרת... לנצח!! אל תגזימי.... דוד אוהב אותך? טוב נו יותר ממידי פעם ורוצה לעשות לך בת? אם את רוצה כמובן או בן? מה שמתחשק לך או משהו? כמוך את מתכונת ?

B a m b o o o k

New member
דודיייייייייי../images/Emo99.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

נכון שאתה רוצה את המתנה שלי? ואז תבוא לב"ש? יששששששששש!!! דודי בא לב"ש! ודודי בא לב"ש! ונכון שאתה אוהב אותי? ונכון שאתה שונא את תפוז על זה שהם הורידו את ה
מהצ'אט? ונכון ונכון ונכון? וזהו... אני אוהבת אותך המון המון

dsol

New member
צילי ../images/Emo99.gif

נכון שאתה רוצה את המתנה שלי? מ-א-ו-ד-!-!-! ואז תבוא לב"ש? נכון
יששששששששש!!! יאייי דודי בא לב"ש! ודודי בא לב"ש! נכון ונכון ונכון שאתה אוהב אותי? הכי בעולם ! ונכון שאתה שונא את תפוז על זה שהם הורידו את ה מהצ'אט? בלי קשר אני שונא אותם, זה רק עוד סעיף ברשימה ונכון ונכון ונכון? נכון
וזהו... אני אוהבת אותך המון המון גם אני אוהב אותך המונותתתתתתתתתתתת !

B a m b o o o k

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

ישישישישישיששש הוא חזר להיות רגיללל הוא לא הומו יותר!!!1111!!!!!11

Hezi The One

New member
דודייייייייייייי

היי:] מה קוררה? הכל טוב? כמה אתה מת עלי? מה מס' המזל שלך? מה החיה שאתה הכי אוהב? (איזו שאלה צולעת) אין לי מה לכתוב נו>< בריטני או מדונה?D: שייגעצ או אינפקציה? זין או כוס? כפרע או חמודה? זהו די@#$%# הב אה נייס דיי

dsol

New member
ווראייטי

היי:] היי
מה קוררה? בסדר... הכל טוב? בערך כמה אתה מת עלי? אי אפשר לתאר במילים דבר כזה ! מה מס' המזל שלך? אין לי מושג מה החיה שאתה הכי אוהב? (איזו שאלה צולעת) כלב, נראה לי... אין לי מה לכתוב נו>< אז אל תכתוב ~_~ תחשוב ואחר כך תכתוב למרות שזה קשה לך בריטני או מדונה?D: בריטני, מדונה כבר זקנה הכל נופל אצלה שייגעצ או אינפקציה? שניהם לא... זין או כוס? כוס כפרע או חמודה? חמודה זהו די@#$%# טוב... הב אה נייס דיי אני מקווה

למעלה