ראיון שבועי
|באג

דודי......../images/Emo3.gif

מה המצב אחי? איך החיים ? טובים לא ? האם אתה מסכים לכך שבראש מעוך רואים שהעולם יפה ? ובעין אחת גם כן ? שד ימין או שד שמאל ? 2 פטמות או 3 פטמות ? אשך ? 2 אשכים ? 3 אשכים ? או אולי שקים......חחחחח
תהנה

dsol

New member
../images/Emo12.gif

מה המצב אחי? סבבה איך החיים ? טובים לא ? לא ממש אבל יהיה בסדר מתישהו האם אתה מסכים לכך שבראש מעוך רואים שהעולם יפה ? ברור ובעין אחת גם כן ? אם מעלימים עין אז כן שד ימין או שד שמאל ? מה שבא ליד... 2 פטמות או 3 פטמות ? 2 אשך ? 2 אשכים ? 3 אשכים ? או אולי שקים......חחחחח נראה לי 2 מספיק.... תהנה תודה
..... נראה לי

עוד שאלות

פילוסוף אפגני אמר פעם לתלמידים שלא "הכל בחיים אפשרי, הכל בחיים אפשרי, הכל בחיים אפשרי, הכל בחיים זבל"......איך נשמע לך ? צודק או לא ? אני חושב שהוא צודק.....למרות שיש כמה דברים שהם לא זבל........
....למרות שיש את הלהקה....חחחחחח עזוב אחי אני בפרץ בטלנות !
וואיייי אין לי עוד שאלווותתתת אה בעצם יש........ מה חדש ?

dsol

New member
עוד תשובות

פילוסוף אפגני אמר פעם לתלמידים שלא "הכל בחיים אפשרי, הכל בחיים אפשרי, הכל בחיים אפשרי, הכל בחיים זבל"......איך נשמע לך ? צודק או לא ? אם הכל אפשרי, אז אפשרי גם שהוא חולה רוח, משוגע, או אפשרי גם שבאמת הכל זבל, תלוי בנקודת מבט שלך אני חושב שהוא צודק.....למרות שיש כמה דברים שהם לא זבל............למרות שיש את הלהקה....חחחחחח עזוב אחי אני בפרץ בטלנות ! וואיייי אין לי עוד שאלווותתתת אה בעצם יש........ מה חדש ? המחשב שלי נדפק.... זה מעצבן

דודי!../images/Emo23.gif

אני מתגעגעת אליך נורא! אתה אוהב אותי?
עד כמה? זהו לשאלות המעפנות... מה החלום שלך? מה אתה רוצה לעשות כשתגדל? מה מוזיקה אומרת בשבילך? איזה משפט אומר בשבילך המון? איזו פאדיחה נוראית קרתה לך? מה הדבר שהכי מצחיק אותך? מה הכי חשוב לך בבת זוג? תגדיר מה זו אהבה בשבילך. איזה מקצוע אתה הכי שונא ולמה? [אני כבר גיבשתי דעה לגבי זה... גרר] מקווה לראות אותך בקרוב

dsol

New member
"ויש לה מלאכים ששומרים עליה"

אני מתגעגעת אליך נורא! גם אני !!! אוף מתי את באה כבר ? אתה אוהב אותי? מאוווווווווד עד כמה? את האהבה שלי אליך אי אפשר לתאר במילים זהו לשאלות המעפנות... למה מעפנות ?! אלו ה-שאלות מה החלום שלך? לחלום, באמת שאני רציני, אני לא זוכר שום חלום שאני חולם (אם אני בכלל חולם) מעולם לא זכור לי חלום שזכרתי אותו מה אתה רוצה לעשות כשתגדל? יש זמן, תני לחוות את מה שיש עכשיו שיגיע הזמן להחליט נחליט מה מוזיקה אומרת בשבילך? הכול, מוזיקה זה אהבה,חיים,מוות,יאוש בקיצור הכל ומהכל איזה משפט אומר בשבילך המון? "אומרים שבבוקר הכל מסתדר זה אותו הסיוט רק עכשיו אתה ער" איזו פאדיחה נוראית קרתה לך? יש המון... מה הדבר שהכי מצחיק אותך? אנשים טיפשים מה הכי חשוב לך בבת זוג? אופי (כן כן פאטאתי אבל באמת...) ונגיד תת נושא בתוך אופי - אכפתיות והקשבה תגדיר מה זו אהבה בשבילך. שיכרון חושים וגעגוע עז אפילו רק בשביל לדבר או להעיף מבט קצר איזה מקצוע אתה הכי שונא ולמה? [אני כבר גיבשתי דעה לגבי זה... גרר] ספורט , כי מזיעים... מקווה לראות אותך בקרוב גם אני ! תבואי כבר !

דודישקה:)

מותק.. אתה זוכר שאמרתי לך שאני אבוא אלייך? אז עדיין לא באתי.. אז תזמין אותי מחדש טוב? ואז אני אבוא :) אני אוהבת אותך דודי. נשבעת לך שאני פשוט אוהבת אותך..

dsol

New member
אלוהים שלי ../images/Emo189.gif

מותק.. הי אלוהים אתה זוכר שאמרתי לך שאני אבוא אלייך? ברור אז עדיין לא באתי.. כן אני יודע
אז תזמין אותי מחדש טוב? אני מזמין אותך עכשיו ! ואז אני אבוא :) תבואי יום שישי הזה ! יש לי בית ריק אני אוהבת אותך דודי. גם אני אוהב אותך המוווון ! נשבעת לך שאני פשוט אוהבת אותך.. את לא צריכה לחזור על זה, אני מאמין לך כי אני גם אוהב אותך, אבל אם בא לך אז חופשי

כפרה אני עלייך!

יום שישי אני ברחובות אצל דודים.. אבל אני יכולה לבוא אלייך אחורי זה:)

yardenbm

New member
דודע |כוסע| ../images/Emo23.gif

מה הכי היית רוצה ואין לך? (לא מבחינה חומרית) איזה אתה הכי אוהב להיות? איפה הכי היית רוצה לטייל בעולם? מה אתה הכי אוהב לאכול? למה את מכור? מלה שמתארת אותך? הדבר שאתה הכי אוהב לעשות? חח זיהו אין לי מה לשאול יותר
אעעעע

dsol

New member
../images/Emo24.gif

מה הכי היית רוצה ואין לך? (לא מבחינה חומרית) אהבה אמיתית קרובה איזה אתה הכי אוהב להיות? לא יודע... איפה הכי היית רוצה לטייל בעולם? אוסטרליה מה אתה הכי אוהב לאכול? גבינות למה את מכור? הרבה דברים מלה שמתארת אותך? עצלן הדבר שאתה הכי אוהב לעשות? לישון נראה לי... חח זיהו אין לי מה לשאול יותר חח טוב מתוקה
אעעעע

dsol

New member
אוייש נשמה מתוקה

אני לא יודע איך כעסתי עליך (טוב כן יודע אבל נתעלם מזה לרגע) גם אני אוהב אותך !

dsol

New member
טוב אז....

שם: דודי גיל: 16 וחצי תאריך לידה: 16.6.88 מקום מגורים: עיר נידחת בדרום/מרכז הארץ שאין מצב ששמעתם עליה- אשדוד משו שהיית רוצה לספר לנו: יש לי חדר חדש
ואני רוצה לספר לנופר שאני מזמין אותה אלי (הנה הזמנה "רישמית" שלא תגידי משהו...) מתי שהיא רק רוצה ! וגם שאני אוהב את אתכם !!!

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif דודי כרפע ../images/Emo99.gif

אז מה שלומך? אז איך זה להיות חלק ממועדון העוברים טסט ראשון? על כמה אנשים שנכשלו בראשון הספקת לצחוק? מה הלהקה הכי הכי אהובה עלייך? נכון שאתה אוהב אותי? כמה אתה אוהב אותי? אתה בא בשישי הזה לבארבי כ"ס? נו תבוא! בבקשה? שיהיה לך יום נעים מותק =)

dsol

New member
נעמה ../images/Emo42.gif

אז מה שלומך? סבבה
אז איך זה להיות חלק ממועדון העוברים טסט ראשון? כבוד... על כמה אנשים שנכשלו בראשון הספקת לצחוק? אוייש המון ! כל מי שאני שומע שלא עבר ראשון אני מצביע וצוחק מה הלהקה הכי הכי אהובה עלייך? NOVA נכון שאתה אוהב אותי? נכון
כמה אתה אוהב אותי? המוווווווווווון
אתה בא בשישי הזה לבארבי כ"ס? לא נו תבוא! זה רחוק ! בבקשה? אבל זה מממש רחוק ! שיהיה לך יום נעים מותק =)

../images/Emo199.gifדודייייייייייייייי ../images/Emo24.gif

היי מותקק.. :] מה נשמע? איך עבר עלייך היום? מממ..מה חדש? [אע, חדר, תתחדשש
] אתה אוהב אותי?
ישלך עוד נשים חוצממני?
מה שלום הילדים? מה המילה שאתה אומר הכי הרבה? איזו מוזיקה אתה שומע? [תפרט!
] אתה יודע שביומשני הבא ישלי בגרות בהיסטוריה?
תתפלל בשבילי?
איך זה שישלך רישיון? [גמני רוצה
] ולמה אתה לא בא לבקרררררר? אני מתגעגעת. הרבה. טוב, חפרתי
אני אוהבתותך מאווווד

למעלה