ראיון שבועי
|באג

../images/Emo10.gif גמלי יש בגרות בהיסטוריה יום שני

ועידן תיזהר להגיב אני יודעת שסיימת היסטוריה אל תתלהב עלינו..

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif מוהאהאהא גם אני סיימתי!

איזה כייף שאין היסטוריה =)

dsol

New member
גלוש ../images/Emo99.gif

היי מותקק.. :] הייי
מה נשמע? הכל בסדר בערך... איך עבר עלייך היום? רק קמתי והתלבשתי לבנתים אז בסדר מממ..מה חדש? [אע, חדר, תתחדשש ] חחח תודה
אתה אוהב אותי? ברמות שאת לא יכולה לתאר לעצמך ! ישלך עוד נשים חוצממני? כן, אבל את האישה היחידה שהתחתנתי איתה
מה שלום הילדים? לא יודע הם אצלך... אבל רגע, אם הם לא אצלי ולא אצלך......... שיט ! שחכנו אותם בתחנת דלק, עכשיו איפה נמצא איזו תחנה זו הייתה, טוב לא משנה הם יסתדרו מה המילה שאתה אומר הכי הרבה? בסדר, אחר כך איזו מוזיקה אתה שומע? [תפרט!] רוק ישראלי מכל הזמנים (שלום חנוך,אריק איינשטיין,איפה הילד, מוניקה סקס, אוהד חיטמן, אביב גפן, אבייתר בנאי, עברי לידר, דודי לוי, אלג'יר ועוד המוווווווווווווווווון ! שאני יחזור מבית ספר אני יעלה תמונה של התיקיה של המוזיקה שלי) אתה יודע שביומשני הבא ישלי בגרות בהיסטוריה? כעעע בהצלחה ! תתפלל בשבילי? לפרה הקדושה ? לא נראה לי שהיא תעזור, בכל זאת את יודעת היא פרה, אבל אם את רוצה אני יתפלל בכל מקרה איך זה שישלך רישיון? [גמני רוצה ] תלמדי תעברי טסט וגם לך יהיה
ולמה אתה לא בא לבקרררררר? כי תזכירי לי איפה את גרה ? סוף העולם אמרת ? אני מתגעגעת. גם אני
הרבה. מאוד
טוב, חפרתי לא נורא, עכשיו יש לי בור לקפוץ אליו אם יתחשק לי למות
אני אוהבתותך מאווווד - יאאאאאאאאא גלי אישתי המתוקה אהובתי

אפרת P

New member
דודי ../images/Emo112.gif

מאמא צב? מה אתה אוהב בסנדויץ'? למה? הממ טוב איןלי מוזה

dsol

New member
../images/Emo9.gif

מאמא צב? לא , יותר צב ג'וניור מה אתה אוהב בסנדויץ'? מה שיש טעים למה? כי זה טעים ואני אוהב אוכל טעים הממ טוב איןלי מוזה ... יש מדוזה אם בא לך....

פרקשון

New member
דודי גרררר ../images/Emo23.gif

קודם כל ד"ש מהזקן שלי מהו השיר הכי טוב שיצא מהמדינה הזאת? מי הכי יפה בפורום? מי הכי יפה בפורום (הפעם מהבנים)? לאן אתה מתגייס? איפה הכי כיף להכות את בנצי? איזה מספר יש לך במשקפיים? מתי יש לך 18? אתה אוהב אותי בובי?

dsol

New member
עידןדן

קודם כל ד"ש מהזקן שלי מהו השיר הכי טוב שיצא מהמדינה הזאת? אווי זה קשה... יש כמה: מחכים למשיח (שלום חנוך) ניו יורק רפיח (שייגעצ) טובה (יהושע) שנינו שווים (אביב גפן) איש יקר/אישה לוויתן/על קו המיים/מלטף ומשקר/תמיד אהבה/צוכה ובוחקת/ואולי (עברי לידר) סוף העולם/קוצים של פחד/המכשפות/עד העונג הבא (המכשפות) ויש עוד איזה 4-5 שירים.... מי הכי יפה בפורום? אני נמנע מלענות כי זו השאלה הכי קשה ששאלו אותי בחיים שלי, אתה ראית בעצמך את הבנות של הפורום, אחת אחת יפייפיה !
מי הכי יפה בפורום (הפעם מהבנים)? אני כמובן... מזה השאלה בכלל ?!
לאן אתה מתגייס? חייל האוויר איפה הכי כיף להכות את בנצי? איפה שאפשר... איזה מספר יש לך במשקפיים? עין אחת 3/4 והשניה 1/4 מתי יש לך 18? 16.6 אתה אוהב אותי בובי? כמובן

למעלה