גלוש ../images/Emo99.gif
היי מותקק.. :] הייי
מה נשמע? הכל בסדר בערך... איך עבר עלייך היום? רק קמתי והתלבשתי לבנתים אז בסדר מממ..מה חדש? [אע, חדר, תתחדשש ] חחח תודה
אתה אוהב אותי? ברמות שאת לא יכולה לתאר לעצמך ! ישלך עוד נשים חוצממני? כן, אבל את האישה היחידה שהתחתנתי איתה
מה שלום הילדים? לא יודע הם אצלך... אבל רגע, אם הם לא אצלי ולא אצלך......... שיט ! שחכנו אותם בתחנת דלק, עכשיו איפה נמצא איזו תחנה זו הייתה, טוב לא משנה הם יסתדרו מה המילה שאתה אומר הכי הרבה? בסדר, אחר כך איזו מוזיקה אתה שומע? [תפרט!] רוק ישראלי מכל הזמנים (שלום חנוך,אריק איינשטיין,איפה הילד, מוניקה סקס, אוהד חיטמן, אביב גפן, אבייתר בנאי, עברי לידר, דודי לוי, אלג'יר ועוד המוווווווווווווווווון ! שאני יחזור מבית ספר אני יעלה תמונה של התיקיה של המוזיקה שלי) אתה יודע שביומשני הבא ישלי בגרות בהיסטוריה? כעעע בהצלחה ! תתפלל בשבילי? לפרה הקדושה ? לא נראה לי שהיא תעזור, בכל זאת את יודעת היא פרה, אבל אם את רוצה אני יתפלל בכל מקרה איך זה שישלך רישיון? [גמני רוצה ] תלמדי תעברי טסט וגם לך יהיה
ולמה אתה לא בא לבקרררררר? כי תזכירי לי איפה את גרה ? סוף העולם אמרת ? אני מתגעגעת. גם אני
הרבה. מאוד
טוב, חפרתי לא נורא, עכשיו יש לי בור לקפוץ אליו אם יתחשק לי למות
אני אוהבתותך מאווווד - יאאאאאאאאא גלי אישתי המתוקה אהובתי