ראיון שבועי

../images/Emo41.gif ראיון שבועי../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif

הוראות וחוקים: בכל שבוע יבחר חבר פורום אחר לראיון והוא יבחר את הבא אחריו. חברי הפורום האחרים שואלים אותו כלמיני שאלות, עליהן הוא יענה בפורום. במידה והמרואיין לא רוצה להגיב על שאלה מסוימת, עליו לומר:"אני מעדיף שלא לענות על השאלה הזו." או כל ניסוח מכובד שעולה לכם בראש. אין לראיין את אותו אדם אלא לאחר תקופה ארוכה. יש לשאול שאלות בצורה נאותה [כן, לא רק לוסי אומרת נאותה.
] ושפה מכובדת, בלי לפגוע בכבוד/פרטיות הגולש. ישנן מספר שאלות שכדאי שהמרואיין יענה עליהן, כשהוא רואה את ההודעה הזו. זאת כדי לחסוך זמן ושאלות מיותרות (כמו:"איך קוראים לך??"). שם: גיל: תאריך לידה: מקום מגורים: משו שהיית רוצה לספר לנו: והפעם המרואיין הוא -
נופרי!!111111
(
דניאלסתיו
) שוטו כפרעות

כפרהעליכם :)

שם: נופר או דניאל או דניאלה. איך שרק בא לכם.. גיל: 17 ורבע. תאריך לידה: 21/8/88 מקום מגורים: אשדוד :) משו שהיית רוצה לספר לנו: אין כמו ישראל. ואף פעם לא יהיה. וכן, חזרתי מפולין..

keeeren

New member
נופרררררררר../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אני ראשונה ואני ראשונה.. אז מה קורה כפרות? נו אני בטוחה שהכל טוב.. איך היה בפולין? קנית הרבה דברים? מה קנית? את באה להופעה של שייגעצ בבארבי ת"א ב13.1? נו תבואי תבואי תבואי.. אמרתי גם לקובי שתבואו ביחד!!
את אוהבת אותי? יופי, כי גם אני אוהבת אותך מאוד מאוד חאמודה.. תגידי כמה זמן את כבר צימחונית? את צימחונית מסיבות אידיאולוגיות או שאת פשוט לא אוהבת? איך הולך לך בבצפר? איזה מגמה את? כמה יח' במת'? כמה יח' באנגלית? טוב די אני אפסיק.. תקשרי אלי יותר מאוחר.. לוב יוווווו

../images/Emo25.gifקררררןן מותקק שליי

אז מה קורה כפרות? הכל טוב מה איתך מותק? נו אני בטוחה שהכל טוב.. כן נחמד כזה.. איך היה בפולין? קנית הרבה דברים? מה קנית? היה טוב. קניתי הרבה דברים לכולם.. כל מיני פיצפקעס לחברים ולמשפחה שלי את באה להופעה של שייגעצ בבארבי ת"א ב13.1? כןןןן אני באה! נו תבואי תבואי תבואי.. אמרתי גם לקובי שתבואו ביחד!! טובטוב אנחנו נבוא!! אני מבטיחה!! את אוהבת אותי? יואו את לא מבינה כמה :) יופי, כי גם אני אוהבת אותך מאוד מאוד חאמודה.. יא מותקקק! תגידי כמה זמן את כבר צימחונית? לא הרבה זמן.. את צימחונית מסיבות אידיאולוגיות או שאת פשוט לא אוהבת? לא טוב לי לאכול חיות. תנו לי לחיות לחיות.. איך הולך לך בבצפר? הולך חרא :) איזה מגמה את? עיוני כמה יח' במת'? כמה יח' באנגלית? 3, ו-4 טוב די אני אפסיק.. את לא חייבת:) תקשרי אלי יותר מאוחר.. אני אתקשר מתוקה :) לוב יוווווו לאב יוו טוווו!

ManRed

New member
נופרוש!

מה נשמע? מה הסבבה? נכון ציציצי זה שלושה ציצים? אני מדבר מוזר? תסבירי למה? רואה שאת לא יכולה כי אני לא! אמרו לך פעם שאת מדברת מוזר? אמרו לי פעם שאת מדברת מוזר? אמרו לך פעם שאני מדבר מוזר? מוזר... כמה ילדים את רוצה? יש לך יומן? איך היה בפולין? קר? זקרו לך הפטמות? למה את לא באה לצ'אט ומפעילה מצלמה? כמה נעליים יש לך? איך את אוהבת את השוקו שלך? שחור או לבן? ארוך או קצר? ננס או גמד? קשיש או ישיש? יש לך משקפיים? אם היית יכולה להיות ציפור? כמה דגים היית רוצה לאכול? את אוכלת כשר? את מכירה מישהו שקוראים לו יקותיאל? את מנגנת על משהו? יש לך אחות קטנה? רוצה? ואם היא תדבר מוזר את תזרקי אותה לפח או תביאי לי? אני לא אלמד אותה לדבר נורמאלי... עם כמה י' את רושמת את השם אבייגייל? כמה יוסי? למה יוסי? למה חם? למה קר? מאיפה באה הרוח? סיימתי..

../images/Emo66.gifדנידוש!!!

מה נשמע? סבבה מה איתך? מה הסבבה? הסבבה אחלה נכון ציציצי זה שלושה ציצים? אממ.. כן.. לא? אני מדבר מוזר? יואו לאללה! תסבירי למה? זה לא ניתן להסברה.. זה פשוט ככה יא בריטי רואה שאת לא יכולה כי אני לא! אני כן דיי :( אמרו לך פעם שאת מדברת מוזר? לא! אמרו לי פעם שאת מדברת מוזר? אמרו? אמרו? מי אמר? אמרו לך פעם שאני מדבר מוזר? לא אמרו לי..הסכימו איתי :) מוזר... ממש מוזר.. כמה ילדים את רוצה? 4 :) יש לך יומן? כןן!! איך היה בפולין? קר? זקרו לך הפטמות? היה חוויתי. קר? היה קפוא. מתחת ל-0! לא יודעת הייתי עם 10 שכבות ולא הרגשתי אותן בכל זאת למה את לא באה לצ'אט ומפעילה מצלמה? כי עד עכשיו היו לי בעיות. מעכשיו אני אבוא :) כמה נעליים יש לך? די הרבה..לא יודעת בדיוק כמה..אבל לא חסר לי איך את אוהבת את השוקו שלך? חם ומוקצף שחור או לבן? לבן ארוך או קצר? קצר ננס או גמד? גמד קשיש או ישיש? אממ.. אתה מכשיל אותי יש לך משקפיים? כן, לרחוק אם היית יכולה להיות ציפור? כמה דגים היית רוצה לאכול? אם הייתי ציפור הייתי מגשימה את חלומותיי הפרועות... וכמה דגים? למה דגים? את אוכלת כשר? כןןןןןן את מכירה מישהו שקוראים לו יקותיאל? ממממ...
את מנגנת על משהו? לאאאאאאאאאאאא! יש לך אחות קטנה? לא! רוצה? אני רוצה אח תאום.. ואם היא תדבר מוזר את תזרקי אותה לפח או תביאי לי? אני אביא לך אותה ואז אתה כבר תדאג לזרוק אותה לפח אני לא אלמד אותה לדבר נורמאלי... אז תהיו שתיכם מוזרים עם כמה י' את רושמת את השם אבייגייל? אביגייל. אממ.. כמה זה יוצא? כמה יוסי? למה יוסי? הרבה יוסי!!! כי יוסי הוא שקסי.. למה חם? למה קר? קר קר!! מה חם? לא חם! קר! מאיפה באה הרוח? דייי להכשיל אותי אמרתי! סיימתי.. סיימת.. :(

יואו אני עם הילה בטלפון ואני קצת

מבולבלת.. זה חוסר ריכוז..חוסר קורדינציה..טיפשות..עילגות..איך שלא תקראו לזה. אז לא חלומותיי הפרועות חלומותיי הפרועים!

ManRed

New member
חחחח, חלומותי הפרועות יא עליגת..

חחחח, עיוורת.. את אוהבת את השוקו שלך כמו שאני אוהב את הגבר שלי... אבל אם יהיה לך אח תאום הוא יהיה דומה לך וזה אומר שהוא יהיה דומה לבחורה ויהיה לו ציצים ואז ירביצו לו בבית ספר והוא יהפוך להומוסקסואל ואז הוא ידבר מוזר ואז גם ככה הוא יגיע אליי שאני אלמד אותו לא לדבר מוזר ולזרוק אותו לפח... אל תדאגי אני עוד מעט אשאל אותך עוד שאלות

יאלללה אני מחכה.

אבל אל תסבך אותי יותר מידי אני כבר מתחילה להרגיש טיפשה וזה לא פייר כי אתה הטיפש מבינינו.

ManRed

New member
נופרושונת קטנטונת לבנבונת פולננונת שמדברת מוז

כותרת ארוכה הא? היום התחיל ברגל ימין? איך היה בבית ספר? נכשלת במבחן לאחרונה? באמת חשבת עליי בפולין? כשהייתי בראש שלך אז דיברתי מוזר או תיקנת אותי? את רוצה כלב? את רוצה שאני אעשה לך כלב? כמה חשבון טלפון אחרון יצא לך? אם היה לך עט כחול, אז למה סקי זה סוף שם משפחה רוסי? כמה זמן את יכולה לעמוד על רגל אחת? תסתכלי ימינה מה את רואה? תסתכלי שמאלה... יא שפוטה מה את עושה כל מה שאומרים לך לעשות?! תעשי איתי אהבה.. תל אביב או אשדוד? דוד או אש? מים או גבינה? גבס או חבס? למה לפעמים יש ברד ולפעמים יש שלג? מאיפה בא ברד? למה קוראים לו ברד? האם ברד ירד בדרום ספרד? בערב? איפה המקום הכי ביזארי שעקץ אותך יתוש שם? הקאת לאחרונה? אם כן אז איזה צבע? את יודעת שאחותי מקיאה עכשיו? בן כמה אבא שלך? הוא קירח? טוב צריך להוציא את הכלב.. צ'או צ'או

למעלה