ראיון שבועי

עוד שאלות

רוצה בנצי מחמד?! מה היית עושה עם בנצי מחמד? כמה בנצים מחמדים היית רוצה? מי הכי יפה בפורום?(חוץ ממך כן כי את הכי יפה) את יודעת שלפני כמה ימים שמעתי ברדיו את "רק בשביל לקבל חיבוק" ונזכרתי בך מי יותר שווה אריק או בנצ? נכון מוקי הוא כפרע, וכל מי שלא אוהב אותו לא מבין במוזיקה? מה שתית בפולין? וזיהו כפרע

הא../images/Emo123.gif../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif

אתה ענית על השאלות שלי, אני עונה על שלך
רוצה בנצי מחמד?! לא.
מה היית עושה עם בנצי מחמד? שלא תדע..
כמה בנצים מחמדים היית רוצה? 1 מספיק. מי הכי יפה בפורום?(חוץ ממך כן כי את הכי יפה) כולן כוסיות
את יודעת שלפני כמה ימים שמעתי ברדיו את "רק בשביל לקבל חיבוק" ונזכרתי בך יופי אני שונאת את השאלות שמתקשרות אלותו בנאדם, נופרי את כוסית. מי יותר שווה אריק או בנצ? אריק, כי אריק מזכיר לי את טולית.
נכון מוקי הוא כפרע, וכל מי שלא אוהב אותו לא מבין במוזיקה? אוי שתוק.
מוקי יפה, וזהו
מה שתית בפולין? מים?
בלעבלעבלע, בנצי הכיעורון שלא התקשר אליי ב22:30 כמו שהוא הבטיח, וזה לא יעבור לו שלום.. לאלאלאלללאא.

מיכלי כמעט קלעת. כמעט..

רוצה בנצי מחמד?! כןכןכן! אפשר? מה היית עושה עם בנצי מחמד? הייתי משחקת איתו :) כמה בנצים מחמדים היית רוצה? מספיק לי 1.. מי הכי יפה בפורום?(חוץ ממך כן כי את הכי יפה) כולםםםם יפים!:) את יודעת שלפני כמה ימים שמעתי ברדיו את "רק בשביל לקבל חיבוק" ונזכרתי בך - כפרהעלייך:) אני מחזירה את הצלצול הזה לצליל המתנה שלי בפלא מי יותר שווה אריק או בנצ? אין לי מושג.. מי? נכון מוקי הוא כפרע, וכל מי שלא אוהב אותו לא מבין במוזיקה? יואו! מוקי הוא הכי כפרע בעולם ואני אוהבת אותו!!!!
מה שתית בפולין? וודקה עם תפוזים. ואז סתם התמסטלתי כמו מטומטמת אז בהמשך הימים שתיתי רק תפוזים. וזיהו כפרע טוב נשמה :)

למעלה