ראיון שבועי

ManRed

New member
כפרעלייך, יא בנצי, מתי מחזירים לך את הטלפון

חסר לי הודעות אסאמסים חסרות משמעות.. ויש מספיק נופר לכולם

דניושונת קטנטון כלבלבון שמדבר מוזר

כותרת ארוכה הא? כן :) היום התחיל ברגל ימין? כן :) איך היה בבית ספר? היה נחמד..יכול להיות יותר טוב.. נכשלת במבחן לאחרונה? כן :( באמת חשבת עליי בפולין? נשבעת לך! ב...ב...בנזק! (בכלב שלי כן?) כשהייתי בראש שלך אז דיברתי מוזר או תיקנת אותי? אתה תמיד תדבר מוזר :) את רוצה כלב? יש לי את נזקו שלי! את רוצה שאני אעשה לך כלב? אמ..כלב כבר יש..אפשר איזה תוכי? כמה חשבון טלפון אחרון יצא לך? יואוו..אממ..מאתיים ומשו.. אם היה לך עט כחול, אז למה סקי זה סוף שם משפחה רוסי? אוקיי. דני מה אמרנו בקשר לשאלות מוזרות/פסיכיות/לא מובנות/כמוך? כמה זמן את יכולה לעמוד על רגל אחת? הרבה!!! :) תסתכלי ימינה מה את רואה? אני עניתי לך ואז ראיתי את השאלה הבאה אז מחקתי ואני לא אענה לך על זה!!! תסתכלי שמאלה... יא שפוטה מה את עושה כל מה שאומרים לך לעשות?! נהנה בננה! תעשי איתי אהבה.. יאללה בוא תל אביב או אשדוד? אשדוד! לנצח.. דוד או אש? דוד מים או גבינה? אממ.. מים! גבס או חבס? אוף! ד-נ-י!!!
למה לפעמים יש ברד ולפעמים יש שלג? לפי המצב רוח של אלוהים. מאיפה בא ברד? מהשמיים למה קוראים לו ברד? כי זה שם יפה האם ברד ירד בדרום ספרד? הערב בערב? לא. בבוקר. איפה המקום הכי ביזארי שעקץ אותך יתוש שם? אואו..אתה לא רוצה לדעת..
הקאת לאחרונה? לא. למזלי. אם כן אז איזה צבע? אבל בדר"כ זה חום את יודעת שאחותי מקיאה עכשיו? דיי מסכנה.. שתרגיש טוב מה יש לה? בן כמה אבא שלך? בן 50 הוא קירח? לא! יש לו יותר שיערות מאשר לי..טובבב לא ניסחף. אבל הוא סקסי בטירוף. טוב צריך להוציא את הכלב.. - מסכן.. צ'או צ'או - בהביי דנדוש..:)

ManRed

New member
לפחות אני לא רוצה שמיקי גבע יאנוס אותי

הוא עושה את זה מרצונו החופשי.. בת-ים זאת הבת של הים או הים של הבת ויכול להיות שבים בתת בת יש תים? נופר אל תעני על זה מדאגה שישרף לך המוח מאי הבנה..

../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

מה קורה כפרע? נכון את אוהבת אותי? כמה את אוהבת אותי? את אוהבת אותי יותר גבוהה מהעננים? מתי מתחתנים? מתי אני רואה אותך? מה קרה לפלאפון שלך? וזיהו מה...

בנצ שלי ../images/Emo68.gif../images/Emo163.gif../images/Emo140.gif

מה קורה כפרע? הכל טוב :) נכון את אוהבת אותי? ברור!! אני מאוהבת בך :) כמה את אוהבת אותי? אי אפשר לתאר כמה.. את אוהבת אותי יותר גבוהה מהעננים? ברווור! מה זה העננים? פחח! מתי מתחתנים? מתי שרק בא לך! אפילו עכשיו! בשנייה הזאת! מתי אני רואה אותך? מתי שרק בא לך :) מה קרה לפלאפון שלך? לפלאפון שלי יש פיגור קטן. לא נורא.. הוא בתיקון :) וזיהו מה... זהוזה? טוף.. :)

עוד שאלות

רוצה בנצי מחמד?! מה היית עושה עם בנצי מחמד? כמה בנצים מחמדים היית רוצה? מי הכי יפה בפורום?(חוץ ממך כן כי את הכי יפה) את יודעת שלפני כמה ימים שמעתי ברדיו את "רק בשביל לקבל חיבוק" ונזכרתי בך
מי יותר שווה אריק או בנצ? נכון מוקי הוא כפרע, וכל מי שלא אוהב אותו לא מבין במוזיקה? מה שתית בפולין? וזיהו כפרע

jack 1

New member
נופרי!!!!

מה קורה? נכון שאת אוהבת אותי? נכון שמשקה בטעם מנגו פסיפלורה זה מגעיל? ולשפוך מי-מלח על דף נייר זה לא נחמד? ומה לגביי לעשות פוטוסינתזה בשעות הפנאי? את פריקית? ולשאלת השאלות:למה הכינוי שלך הוא דניאלסתיו,ובכל זאת,לא קוראים לך,לא דניאל,ולא סתיו?

שלוווווווומי! ../images/Emo23.gif

מה קורה? הכל סבבה :) נכון שאת אוהבת אותי? כן!! אני אוהבת אותך מאוד!! נכון שמשקה בטעם מנגו פסיפלורה זה מגעיל? למה?? זה טעים!! ולשפוך מי-מלח על דף נייר זה לא נחמד? יואו..מי עשה דבר כה נורא שכזה? ממש לא נחמד.. ומה לגביי לעשות פוטוסינתזה בשעות הפנאי? לההה.. את פריקית? לא. סתם אחת.. :) ולשאלת השאלות:למה הכינוי שלך הוא דניאלסתיו,ובכל זאת,לא קוראים לך,לא דניאל,ולא סתיו? אוקי אז..אמממ דניאל זה השם השני שלי.. אז כן קוראים לי ככה..! והכינוי של "דניאל" לבד היה תפוס בתפוז. אז חיברתי לשם את המילה סתיו כי מאחוריה יש משמעות בקשר לחיים שלי. וזהוזה :)

פרקשון

New member
נופרררררררררררר

לא רוצה לשאול אותך מה שלומך, כולם עושים את זה וזה כבר נדוש!! אז אם שאלת כבר מה שלומי...שלומי מצויין תודה ששאלת אז אם היית יכולה להפוך לחיה, לאיזו חיה היית בוחרת להפוך? פחחחח איזה בחירה...עלוב עלוב סתם לא נעלבת נכון? נו אני מצטער! לא התכוונתי באמא שלי יופי סלחת? אוהב אותך את יודעת שאמרת שתתקשרי אליי היום אחרי בית ספר ולא התקשרת? חוצפה שלא נראתה כמותה!! מה את חושבת על זה? טוב סלחתי.... מה שלום הפלאפון שלך? כמה ליטר קולה את שותה בשבוע? זה דיאט או רגיל? כמה דיסקים מקוריים יש לך? זהו??? ובמקום לעזור לאמנים בצרה את קונה ג'ינסים ב600 שקל!! חוצפה לא? סלחתי שוב יש לך מזל נפל עליי מצברוח טוב היום :) ראית שאלתי אותך הרבה שאלות או שזה סתם נראה ככה כי עשיתי רווחים בין השורות מה את שומעת עכשיו? מה השיר שאת הכי אוהבת ברגעים אלה? בפולין אכלת רק כשר? טוב מאוד כי אם לא.... עזבי לא נספר לך מה אם לא אההה נופר !!! את גיי (מקווה שהלך לי) 1-10 כמה את אוהבת אותי (דורש נו..) ??? אני אוהב אותך מאוד שיהיו לך חיים יפים כמוך

דנדוש!!!

לא רוצה לשאול אותך מה שלומך, כולם עושים את זה וזה כבר נדוש!! אני מכימה איתך אז אם שאלת כבר מה שלומי...שלומי מצויין תודה ששאלת בקשה מותק אז אם היית יכולה להפוך לחיה, לאיזו חיה היית בוחרת להפוך? דולפין פחחחח איזה בחירה...עלוב עלוב סתם לא נעלבת נכון? לא מה פתאום נו אני מצטער! לא צריך לא התכוונתי באמא שלי טוב יופי סלחת? כן אוהב אותך גמני אותך בובי שלי את יודעת שאמרת שתתקשרי אליי היום אחרי בית ספר ולא התקשרת? וואי אני מצטערת
חוצפה שלא נראתה כמותה!! צודק מה את חושבת על זה? שזה לא בסדר טוב סלחתי....יופי מה שלום הפלאפון שלך? הוא קצת טמבל כמה ליטר קולה את שותה בשבוע? 7 זה דיאט או רגיל? רגיל כמה דיסקים מקוריים יש לך ? 32 זהו??? כן זהו ובמקום לעזור לאמנים בצרה את קונה ג'ינסים ב600 שקל!! כן הכי טוב חוצפה לא? באמת סלחתי שוב יש לך מזל נפל עליי מצברוח טוב היום :) למה? ראית שאלתי אותך הרבה שאלות כן מה נסגר? או שזה סתם נראה ככה כי עשיתי רווחים בין השורות אהה מה את שומעת עכשיו? כלום מה השיר שאת הכי אוהבת ברגעים אלה? משינה-אהובתי בפולין אכלת רק כשר? כן טוב מאוד כי אם לא....אז? עזבי לא נספר לך מה אם לא טוב אההה נופר !!! אהה דנדוש את גיי אתה עוד יותר (מקווה שהלך לי) 1-10 כמה את אוהבת אותי (דורש נו..) ??? 2000 אני אוהב אותך מאוד אני אוהבת אותך יותר שיהיו לך חיים יפים כמוך

דנדושלי! נשמה שלי! בן..אתה דפוווק!!

לא רוצה לשאול אותך מה שלומך, כולם עושים את זה וזה כבר נדוש!! כפרהעלייך :) אז אם שאלת כבר מה שלומי...שלומי מצויין מי שאל? תודה ששאלת פאק. אתה פסיכי. אז אם היית יכולה להפוך לחיה, לאיזו חיה היית בוחרת להפוך? לציפור. פחחחח איזה בחירה...עלוב עלוב רע:( סתם לא נעלבת נכון? קצת.. לא משנה נו אני מצטער! תצטער תצטער!! לא התכוונתי באמא שלי טוב :) מאמינה לך.. יופי סלחת? כן! אוהב אותך גמאניי נשמה שלי! את יודעת שאמרת שתתקשרי אליי היום אחרי בית ספר ולא התקשרת? כן :( הפלאפון שלי נשלח לתיקון חוצפה שלא נראתה כמותה!! אתה צודק..סליחה מה את חושבת על זה? שזה היה פשוט גועל נפש מצידי..אבל הסיבה שלי מוצדקת טוב סלחתי....תודה מותק :) מה שלום הפלאפון שלך? חרא!! כמה ליטר קולה את שותה בשבוע? יואו. זה כבר לא הולך בליטרים.. זה דיאט או רגיל? רגיל! יאק דיאט.. כמה דיסקים מקוריים יש לך? איזה 15 זהו??? זהו! אני צורבת! ובמקום לעזור לאמנים בצרה את קונה ג'ינסים ב600 שקל!! אזמה! :( חוצפה לא? חוצפה שלא נראתה כמותה סלחתי שוב תודה חמוד שלי :) אין עלייך יש לך מזל נפל עליי מצברוח טוב היום :) יאאאו! אני מודה לאלוהים! ראית שאלתי אותך הרבה שאלות לא כלכך הרבה..אבל תודה:) או שזה סתם נראה ככה כי עשיתי רווחים בין השורות נכון. מנייאק. רמאי. מה את שומעת עכשיו? לא שומעת כלום :) מה השיר שאת הכי אוהבת ברגעים אלה? עידן רייכל - מכל האהבות בפולין אכלת רק כשר? כן! נראה לי..
טוב מאוד כי אם לא.... אם לא מה?? מה תעשה לי?? עזבי לא נספר לך מה אם לא :( אל תפחיד אותי.. אההה נופר !!! כן מותק שלי את גיי מה?! (מקווה שהלך לי) :( לא הלך.. 1-10 כמה את אוהבת אותי (דורש נו..) ??? יואוו! אני אוהבת אותך 11111!!! אני פשוט מטורפת עלייך.. אני אוהב אותך מאוד גמאני:) אני רוצה להתקשר אלייך היום! אפשר? שיהיו לך חיים יפים כמוך תודה נשמה שלי:) כנ"ל לגביך!

נופרי ../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif

מה קורה? יש חדש? איך היה בפולין? בת כמה את בייייידייייוק? (ימים, חודשים.) היה לך כייפ במפגש?
לי היה כייפ
:) טוב, אינלי כ"כ שאלות..
שהיו לי שאלות אני אכתוב
ערב טוב

מיכלי!

מה קורה? הכל יפה מה קורה? יש חדש? לא איך היה בפולין? היה דיכאוני בת כמה את בייייידייייוק? (ימים, חודשים.) 17, חודשיים, 16 יום היה לך כייפ במפגש? כן מאוד לי היה כייפ:) אני שמחה טוב, בדסר אינלי כ"כ שאלות.. מה זיהו?
שהיו לי שאלות אני אכתוב אני מאושרת ערב טוב ערב טוב

מיכללללייייייי../images/Emo68.gif! בן מטומטם..

מה קורה? הכל סבבה מה איתך? :) יש חדש? חדש? אממ..בערך.. אבל לא נפרסם פה.. איך היה בפולין? היה חוויתי :) בת כמה את בייייידייייוק? (ימים, חודשים.) אוף.. את מקשה עליי..דקה.. הנה בן ענה במקומי בעצם! היה לך כייפ במפגש? היה לי ממש ממש כיייייף! לי היה כייפ:) אני שמחה :) נונייי טוב, אוקי.. אינלי כ"כ שאלות.. למה? שהיו לי שאלות אני אכתוב אני אחכה בסבלנות.. ערב טוב לילה טוב :)

מה פתאום.. הרי אנחנו בן אדם אחד!

מטומטם מפגר פסיכי דפוק אידיוט אבל אני אוהבת אותך..אחרי הכל בן מצטערת שאמרתי לך שאני אדבר איתך עוד מעט אני באמצע שיחה מאוד חשובה..אני אתקשר שאסיים סבבה? תודה מתוק שלי!

למעלה