רוצים לנהל פורום? הנה ההזדמנות!

וואו הוא נראה כל כך טוב כאן!!!!

האיפור מהמם!
אמרו שזה מהצילומים לאלבום.. המנורות האלה באמת נראות כמו מהטירה הזאת..

וואי ממתי התמונה הזאת?../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הוא ממש רזה פה וסקסי, גאד עוד שנייה אני מתעלפת!!

יווו יכול להיות שביום שבת יתחילו לצלם קליפ!!

deadlee2213: Maybe Adam Lambert gives enough "freak" for everyone that they want boring people around him in the video? I still submitted 44 minutes ago from web deadlee2213: Casting Notice came 4 ADAM LAMBERT video shoot Sat but they casting Every day average business types and Cops/medics with Traditional looks about 1 hour ago from web וואו זה מעניין..קליפ עם שוטרים ואנשים עם מראה שגרתי חח ומי שרוצה לראות את הטריילר משדרים ישר אחרי השידור בטלוויזיה עוד 3שעות כאן: http://www.ustream.tv/channel/adamcast

אה זה משודר לפני שזה משודר בטלוויזיה יאיייייי

אפילו יותר טוב אז עוד שעה וחצי בערך!!!!

MIDNIGHT SKY

New member
../images/Emo41.gifאולי השיר כן יהיה?

נכנסתי לאתר של2012 הסתכלתי בזמני השידורים בדקתי לפי הזמן של מרכז אמריקה אצלם זה משודר בסביב רבע ל10 עד 10 ועכשיו השעה שם 9 וחצי,אז אולי יש סיכוי......:) DONT STOP BELIEVING

mayarel

New member
מרוב שאין כלום מתחילות שמועות- והפעם:

שאדם יהיה הופעת החימום של לידי גאגא..

heart1soul

New member
לא בבקשה לא.. אני לא רוצה אדם אדם במופע חימום

לאף אחד!!!!!!! לאאאאאאאאאאא וואו אני מקווה שאדם וRCA יודעים מה הם עושים... מהשבועות האחרונים אני לא מבינה מה לעזאזאל הולך שם.

mayarel

New member
תראי מההתחלה להיות מופע חימום לשם בינלאומי

זה יפה. פינק למשל רק השנה פעם ראשונה עשתה סיבוב הופעות לבד בארה"ב... אבל אדם אפילו לא הוציא שיר אחד.. לא נשם.. כאילו.. מה קורה פה..

heart1soul

New member
קודם כל אל לנו להאמין לשמועות

אני כבר מכל השמועות האלה ממש התאכזבתי.. וחוץ מזה כמה זמן מופיע מופע חימום?

mayarel

New member
תלוי לפעמים זה גם שעה וחצי..

שמות ממש גדולים היו הופעות חימום בתקופות שונות.. מוריסי למשל היה מופע החימום של דיוייד בואי איזה תקופה סתם כי הוא אהב את המוסיקה שלו.. הרבה פעמים הולכים להופעה של להקת החימום.. ולא של המופע עצמו. נגיד שהייתי בהופעה של גנס אנד רוזס בארץ היו כאלה שבאו לבריאן מיי שהיה מופע החימום שלהם.

heart1soul

New member
אוקיי סבבה הרגעת אותי..:)

אבל עם מה יש לו לעשות מופע חימום? לפעמים אני מרגישה שאין לו כלום.. לא הגיע הזמן שהוא יוצא סינגל או משהו?!... אני לא מבינה למה הם מחכים

mayarel

New member
כן זה מעצבן ברמות שזה כבר לא מצחיק.

ואני קצת קוראת ומסתבר שמישהו בתעשייה כתב בטוויטר שאדם יהיה מופע החימום של גאגא. מעניין.

למעלה