רוצים לנהל פורום? הנה ההזדמנות!

InbarKiii

New member
חחח הסרטון הזה אחד המלחיצים

אמאאאא איך הוא היה גם שנייה אחת עם הפרצוף הזה ושנייה אחרי זה היד שלו למעלה ופרצוף רציני אני רואה את זה כבר 300 פעם ולא מבינה מה הולך :|

mokasosex

New member
פלאי הטכנולגיה או מה שטרהקול מכנה

אייליון גליטר מפלנאט פירס XD

mokasosex

New member
../images/Emo41.gifציוץ חדש מאדם

Retweet #WeLoveGaGa ! :) 16 minutes ago from Echofon מה הקטע שלו עם האהבה לליידי גאגא?

heart1soul

New member
אני גם לא מבינה

הוא מעניין אותנו לא לידי גאגא עד שהוא מצייץ זה צריכים להיות דברים יבשים כאלה אוף!

nini18

New member
אכן באסה אבל את האהבה אליה אני מבינה

היא מעריצה מס' 1 (או אולי 2 אחרי מאיה חח
) של ההומואים. אז בטח שהוא יאהב אותה. חמודי שלי חולה לו על הטוסיק.

mayarel

New member
נראה לי שזה יותר מזה ../images/Emo6.gif

הוא בטח מעריך את האומץ והכישרון שלה.. בטוח שאוהב את המוסיקה (האמת גם אני התחלתי לאהוב איזה שני שירים שלה רק כי פשוט מגניבה) ורוצה גם ליצור לעצמו פרסונות גדולות מהחיים כאלה.. והיא לגמרי מספר 2.

nini18

New member
חחחחח כן את המוסיקה הוא אוהב

בטוח וגם את שאר הדברים שאמרת. אבל את האובר אהבה לדעתי זה בגלל האהבה שלה לקהילה. וגם אני אוהבת שני שירים שלה פאפרצי אחלה שיר אהבתי בעיקר את ההופעה בVMW ואת פוקר פייס
הקליפים שלה מדהימים....

mayarel

New member
לי סבבה לשמוע את

lets dance ואת love game אני חושבת שככה קוראים להם. וכן היא מגניבה לאללה. היתה באלן השבוע. חבל שרק שרה. בטח היה כל כך מעולה לראות ראיון שלה איתה

nini18

New member
כן את לאב גיים אני מכירה מקליפ של אדם חח

אפילו לא ידעתי שזאת היא שרה. והשיר השני נקרא JUST DANCE גם נחמד.
הורדתי את כל הדיסק שלה בגללו חחח

mayarel

New member
כן גם אני הקשבתי לה בגללו

בהתחלה מתוך פחד גדול.. אבל היא באמת אחלה. אם כבר פופ אז שיהיה כזה. אמיץ ולא מנסה למצוא חן.

mayarel

New member
מבחינת מראה או מוסיקלית?

כי יש לה קול יפה אבל דווקא לא הצליחה לשיר את השיר הזה טוב. קשה לשיר טוב את זפלין.. אדם יוצא דופן מטורף בקטע הזה.. מבחינת מראה יותר מתאים לה להיות כמו כאן מלאה יותר ועם שיער יפה.. אבל אני מאוד אוהבת את היצירות המטורפות שלה ויזואלית.. זה מקסים. מאוד מזכירה את דיוויד בואי.

t r e c o o l

New member
אוי אני שונאת אותה

היא נואשת לצומי בצורה מטורפת, עם כל הבגדים ההזויים שהיא לובשת ואיך שהיא מתנהגת, והראיונות איתה כ"כ מפגרים ודוחים!! והמוזיקה שלה זה קקה. בגדול היא מגעילה אותי.. וכל פעם שאדם מראה סימן של אהבה כלפיה משהו בתוכי מתאבד. אני מאווווד מקווה שהרבה מזה זאת הסיבה שניני אמרה

nini18

New member
הראיונות איתה באמת הזויים חח אך לפחות כנים

"איזה גבר את מחפשת? שיהיה לו זין גדול. זאת אומרת שכל אחד בחדר הזה יכול להיות אופציה? כן, אם יש לו זין גדול" חחחחחחח אבל מבחינת מוסיקה היא לדעתי ממש מוכשרת.

MISHMISH56

New member
מסכימה איתך לגבי

זה שהיא כשרונית עובדה כמעט כל שיר שלה הפך ללהיט,במראה???ממש לא אוהבת את כל הבגדים המוזרים שלה(אגב לא פעם היו שמועות שהיא למעשה גבר??) יאיי יש לי צמרמורת....שוב מוסיקלית היא טובה!

למעלה