הוא בטח מעריך את האומץ והכישרון שלה.. בטוח שאוהב את המוסיקה (האמת גם אני התחלתי לאהוב איזה שני שירים שלה רק כי פשוט מגניבה) ורוצה גם ליצור לעצמו פרסונות גדולות מהחיים כאלה.. והיא לגמרי מספר 2.
בטוח וגם את שאר הדברים שאמרת. אבל את האובר אהבה לדעתי זה בגלל האהבה שלה לקהילה. וגם אני אוהבת שני שירים שלה פאפרצי אחלה שיר אהבתי בעיקר את ההופעה בVMW ואת פוקר פייס
כי יש לה קול יפה אבל דווקא לא הצליחה לשיר את השיר הזה טוב. קשה לשיר טוב את זפלין.. אדם יוצא דופן מטורף בקטע הזה.. מבחינת מראה יותר מתאים לה להיות כמו כאן מלאה יותר ועם שיער יפה.. אבל אני מאוד אוהבת את היצירות המטורפות שלה ויזואלית.. זה מקסים. מאוד מזכירה את דיוויד בואי.
היא נואשת לצומי בצורה מטורפת, עם כל הבגדים ההזויים שהיא לובשת ואיך שהיא מתנהגת, והראיונות איתה כ"כ מפגרים ודוחים!! והמוזיקה שלה זה קקה. בגדול היא מגעילה אותי.. וכל פעם שאדם מראה סימן של אהבה כלפיה משהו בתוכי מתאבד. אני מאווווד מקווה שהרבה מזה זאת הסיבה שניני אמרה
"איזה גבר את מחפשת? שיהיה לו זין גדול. זאת אומרת שכל אחד בחדר הזה יכול להיות אופציה? כן, אם יש לו זין גדול" חחחחחחח אבל מבחינת מוסיקה היא לדעתי ממש מוכשרת.
זה שהיא כשרונית עובדה כמעט כל שיר שלה הפך ללהיט,במראה???ממש לא אוהבת את כל הבגדים המוזרים שלה(אגב לא פעם היו שמועות שהיא למעשה גבר??) יאיי יש לי צמרמורת....שוב מוסיקלית היא טובה!