רציתי לשתף אתכם:

rshilkrot

New member
אמצע תל-אביב זה הבית שלך

אמצע ירושלים זה הבית שלך אמצע חיפה זה הבית שלך אמצע חדרה זה הבית שלך אמצע נתניה זה הבית שלך המחלמה הזאת התפשטה הרבה מעבר לגבולות איו"ש. באיו"ש? שכל המתנחבלים ימותו - מה איכפת לי? (ול50% מהישראלים) שכל מי שבעד ארץ ישראל השלמה - שילך ויחיה....אהה... ימות באיו"ש. אבל שמחבל יבוא לבית של ישראלי וירצח את כל המשפחה, או שיפוצץ את עצמו באמצע רחוב סואן? לא בבית ספרינו

חזיר בר

New member
אבל

המלחמה היא על ההתנחלויות,פשוט ככה. אנחנו בשטחים קודם כל בגללם ולא בגלל שתל אביב איפה שהיא (טוב,טיפה,אבל זה כבר עבר רחוק). מלחמת שלום ההתנחלויות זה תיאור מדויק

חכה חכה, עוד שניה תל אביב התנחלות!

לפחות בקצב הזה! אני אחזור שוב- ההתנחלויות הפכו מקומות שהיו צריכים להיות צבאיים לאזרחיים!!! BE HAPPY

חזיר בר

New member
ההתנחלויות

הפכו מקומות שלא היינו צריכים להיות בהם למקומות שאנחנו בהם.

חזיר בר

New member
אז תסבירי שוב../images/Emo4.gif

כי לא הבנתי איך בדיוק זה שהם שם זה טוב בדיוק.

מיצי123

New member
שנייה, אני רוצה להבין משהו

מה שאנחנו עושים עכשיו זה לא למגר את הטרור? שמעתם כמה נשקים וכמה אנשים מראשי הטרור תפסנו? איך אפשר בדרך אחרת לחסל את הטרור? לנפנף להם עם נוצה ורודה ולחכות שהם יצאו החוצה?

../images/Emo104.gif

לא ממש הבנתם את הנקודה שלי, כנראה שלא הסברתי אותה כ"כ טוב, בעיקרון אני אגיב על מה שקראתי: ערפאת הוא המנהיג של הפלסטינאים, הוא האחראי לזה שהם אוכלים חסה כל השבוע. לפני שנה אבא שלי עוד נתן עבודה לערבי שהיה צריך את הכסף, זה היה בזמן עם הפרסומות האלה של לא לתת עבודה לערבים וכששאלתי את אבא שלי למה בכל זאת הוא נתן לו עבודה (בתור תמיהה) הוא הסביר לי את המצב שלו... אז הנה, אני יודעת... והאמת היא שממש לא פחדתי ממנו אז... גם היום בעיקרון אני לא אפחד אם אראה אותו, אבל אני אחשוד בו, ובקיצור מוקצר של כל הקטע הזה- מה היה רע כ"כ לפני שנתיים, לפני פרוץ האינתיפאדה? עכשיו שני הצדדים מפסידים... וכאן אוסיף- ששתקנו יותר מדיי זמן ולכן המלחמה הזאת הכרחית! ונכון, אין להם מה להפסיד- אז הם מתפוצצים- יאוש לשמו!! בקשר להתנחלויות- אולי פיספסתם משהו אבל אלה מקומות שהיו אמורים להיות בהם מוצבים של חיילים והמתנחלים הפכו את זה לאזרחי... כל מה שכתבתי היה בעיקרון תגובות, אבל מה שמציק הוא: איך בן אדם (?) יושב לו במשרדו, אומר שברצונו להיות שאהיד, והעולם שותק?!?! למה?!?! בתור מדינה עם חוקים, אם זה היה בן אדם רגיל הוא כבר מזמן היה מאחורי סורגים! זהו בעיקרון... BE HAPPY
ואגב- חשבתי שלא תגיבו על זה...

מימי

New member
דעתי כמתנחלת.

אני גרה בשטחים- באפרת. לפני שנה וחצי הייתי מוכנה לפנות את הבית שלי, והייתי אפילו שמחה לעשות את זה- כי האמנתי שאולי זה יביא סוף סוף שלום. גם היום הייתי מוכנה לפנות את הבית שלי אם היו אומרים לי- כי אני לא סרבנית. אבל היום אני חושבת שזה טיפשי, בגלל שכבר ניסינו- ברק הסכים לתת לערפאת 97% מהשטחים, שזה יותר ממה שהציעו אי פעם או יציעו אי פעם- וערפאת בתגובה פתח במהומות. אני חושבת שהפלסטינים לא רוצים שלום איתנו, אלא רוצים להרוג אותנו. פעם באמת האמנתי שיכול להיות שלום בינינו. היום, כשרק אתמול היה פיגוע שני מטר מהבית שלי, שבו נפצע קשה אח של חברה שלי- אני מתקשה מאוד להאמין בכך.

חזיר בר

New member
טוב

אני לא טוען שפינוי השטחים יביא שלום,אני לא יכול לקוות למשהו כזה. אני חושב שמה שזה כן יתן זה שיפור של העמדה המוסרית שלנו:לא נצטרך להיות בעמדת שליטה זו או אחרת על שלושה מיליון פלשתינאים בנוסף,שיפור אסטרטגי בכך שיהיו גבולות ברורים שאפשר לאבטח אותם בקלות יתרה, וצר לי על חברה שלך ואח שלה.

חזיר בר

New member
אני לא חושב שקראת את ההודעה שלי

כמו שצריך. ואת יודעת מה, בטווח הרחוק יותר אני מאמין שזה גם יביא שלום.

מימי

New member
רגע אחד

אז בשביל זה להעיף 210,000 איש מביתם? אני חושבת שזה דווקא מערער את העמדה המוסרית שלך. זה טרנספר, לא?

חזיר בר

New member
לא

כי זה לא שאני זורק אותם מהארץ שלהם,פשוט מעבירים אותם למדינה האמיתית שלהם.(שלכם אפילו מימי). העברה כזאת היא אולי לא דבר הכי תקין אבל היא כעין וכאפס לעומת הדברים שההתנחלויות גורומות במישרין או בעקיפין. ההתנחלויות הם לא דבר תקין,וסופו של דבר אני בטוח שלא יהיה שום מנוס מפנות אותם.

למעלה